Eerste editie van de CafeWeek in 2014

18 december 2013
Eerste editie van de CafeWeek in 2014

HorecaBrains introduceert een nieuw initiatief: de CafeWeek. De achterliggende gedachte is om 'de natte horeca' op een positieve manier in de spotlights te zetten. Door middel van allerlei
activiteiten, variërend van een bierproeverij tot glamourbingo en tapasavond, die deelnemende cafés aanbieden, worden bestaande gasten verrast met een ander soort beleving. En natuurlijk worden nieuwe gasten geprikkeld om kennis te maken met uw café of kroeg. De CafeWeek vindt plaats van 11 tot en met 16 maart.

*Hoe werkt het?*
U kiest drie activiteiten waar u met uw café aan deel wil nemen. Deze activiteiten vindt u op de website van "www.cafeweek.nl.":http://www.cafeweek.nl/ De CafeWeek zorgt voor landelijke media-aandacht en wordt ondersteund door diverse leveranciers die u aanbiedingen kunnen doen om de activiteiten mogelijk te maken.

*Promotie*
Na uw aanmelding ontvangt u in februari 2014 promotiemateriaal voor in de kroeg, kant en klare persberichten om zelf aan de lokale media te sturen en digitaal materiaal voor online promotie via uw eigen website en social media kanalen. Naast imagoverbetering en het verhogen van bezoekersaantallen is ook extra omzet door het aanbieden van allerlei activiteiten een leuke bijkomstigheid van de CafeWeek.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws