De Knip uit Oudkarspel wint Gouden Fust

2 maart 2018 | David Bakker

Gisteren heeft café de Knip het landelijke Gouden Fust in ontvangst genomen. Daarnaast hebben ze ook nog de Gouden Tapknop gewonnen voor beste café van de regio en met deze prijs, uitgereikt door Heineken Nederland, mogen zij zichzelf een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. Verschillende mystery guests van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma hebben de horecazaak op meerdere momenten beoordeeld op gastheerschap, beste service en bierbehandeling. De nummer twee, Meesters & Juffen uit Heemskerk en drie, Buddha’s uit Steenbergen, ontvingen het Zilveren- en Bronzen Fust.

Blijk van waardering van onze gasten

Eigenaren van café de Knip Jeroen en Gudy Zegers zijn dolblij dat hun zaak zich een jaar lang de beste horecagelegenheid van heel Nederland mag noemen. “Ongelofelijk trots zijn wij op deze mooie titel. Vier jaar geleden hebben wij een horecazaak overgenomen zonder enige ervaring en dan dit resultaat behalen. Daar kun je eigenlijk alleen maar van dromen. Met onze toppers van medewerkers doen wij altijd enorm ons best en dat is uiteindelijk met landelijk goud bekroond”.

De uitreiking van het Gouden, Zilveren en Bronzen fust is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van Heineken Nederland. Deze prijzen worden toegekend op basis van ervaringen en rapportages van mystery guests die alle 2.300 deelnemende horecazaken minstens vier keer bezoeken. Ondernemers worden beoordeeld op goed gastheerschap, service en bierbehandeling. Goed getapt pils, maar ook het op de juiste manier serveren en behandelen van speciaalbier, cider en alcoholvrij bier resulteert in tevreden gasten die vaker terugkomen.

Mystery guests

“We faciliteren al meer dan twaalf jaar trainingen en workshops voor horecazaken door heel Nederland. Zo kunnen we samen de gasten optimaal bedienen en zorgen we dat goed getapt pils, speciaalbier, cider en alcoholvrij bier op de juiste manier geserveerd wordt. Dit zorgt voor tevreden gasten die vaker terugkomen. Onze mystery guests testen de kwaliteit van de service bij de deelnemende horecazaken. Café de Knip in Oudkarspel is het café in Nederland waar kwaliteit met stip op één staat. Vakmanschap, liefde voor de horeca en het continue nastreven van gastheerschap is terug te vinden in dit Amstel bolwerk. Het is een absolute prestatie dat Café de Knip dit jaar bekroond wordt met de 1e plaats Goed Getapt van Nederland”, aldus Dominique van Deth, accountmanager van de regio Noord-Nederland. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

PUZO bar opent haar deuren in Amsterdam

PUZO maakt uitsluitend gebruik van duurzame producten van hoogstaande kwaliteit. Geen junkfood, maar fusion recepten bereid met natuurlijke ingrediënten. Zo puur mogelijk, zonder onnodige extra’s. Goed voor jou en de wereld om je heen. PUZO’s zijn driehoekige rijstpakketjes met daa...

Columns Bier
Column Richard Moerkerk: Vader Jacob ...

Het mooie aan bier is dat het verweven zit in veel van ons dagelijks leven. Bijvoorbeeld in (straat)namen, kinderliedjes of uitdrukkingen in de Nederlandse taal. Metten zijn ochtendgebeden van monniken. Het woord stamt af van het Latijnse matutinus, dat ‘ochtend’ betekend. De metten z...

Opening Rotterdam
Maritiem museum gooit het roer om met eigen horeca

Het Maritiem Museum Rotterdam opent een gloednieuw café op zaterdag 22 februari. Vanaf dat moment baat het museum zijn horeca zelf uit om de bezoekerservaring nog beter te maken, nadat eind vorig jaar ook de museumwinkel in eigen beheer is genomen. Het café draagt de naam ‘Het La...

Events Brouwerijen
Heineken terug als hoofdsponsor van SAIL

Heineken verbindt zich als hoofdsponsor aan de jubileumeditie van SAIL, van 12 tot en met 16 augustus voor de 10e keer in Amsterdam. De brouwer was in 1975 al betrokken bij de start van SAIL, toen vanwege het 700-jarig bestaan van Amsterdam. Als Nederlands icoon met de wortels in Amsterdam wil Heine...

Columns Blog
Kan het uit?

Vandaag werd ik benaderd door een landelijke nieuwswebsite. De dame in kwestie had een vraag gerelateerd aan horeca-advies. Of ik in een video mijn mening wilde geven over ‘All you can eat’ restaurants. Hoe ze financieel uitkomen met zo’n concept waar mensen ongelimiteerd eten en d...

Opening Internationaal
Foodhall Scheveningen opent haar deuren [Foto's]

Op de Noordboulevard vind je vanaf dit voorjaar de gloednieuwe Foodhall Scheveningen: een prachtige hal met de look en feel van een levendig en werelds marktplein, waar je kunt genieten van gerechten uit zestien verschillende wereldkeukens. Foodhall Scheveningen is dé locatie voor een hapje e...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: