De Knip uit Oudkarspel wint Gouden Fust

2 maart 2018 | David Bakker

Gisteren heeft café de Knip het landelijke Gouden Fust in ontvangst genomen. Daarnaast hebben ze ook nog de Gouden Tapknop gewonnen voor beste café van de regio en met deze prijs, uitgereikt door Heineken Nederland, mogen zij zichzelf een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. Verschillende mystery guests van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma hebben de horecazaak op meerdere momenten beoordeeld op gastheerschap, beste service en bierbehandeling. De nummer twee, Meesters & Juffen uit Heemskerk en drie, Buddha’s uit Steenbergen, ontvingen het Zilveren- en Bronzen Fust.

Blijk van waardering van onze gasten

Eigenaren van café de Knip Jeroen en Gudy Zegers zijn dolblij dat hun zaak zich een jaar lang de beste horecagelegenheid van heel Nederland mag noemen. “Ongelofelijk trots zijn wij op deze mooie titel. Vier jaar geleden hebben wij een horecazaak overgenomen zonder enige ervaring en dan dit resultaat behalen. Daar kun je eigenlijk alleen maar van dromen. Met onze toppers van medewerkers doen wij altijd enorm ons best en dat is uiteindelijk met landelijk goud bekroond”.

De uitreiking van het Gouden, Zilveren en Bronzen fust is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van Heineken Nederland. Deze prijzen worden toegekend op basis van ervaringen en rapportages van mystery guests die alle 2.300 deelnemende horecazaken minstens vier keer bezoeken. Ondernemers worden beoordeeld op goed gastheerschap, service en bierbehandeling. Goed getapt pils, maar ook het op de juiste manier serveren en behandelen van speciaalbier, cider en alcoholvrij bier resulteert in tevreden gasten die vaker terugkomen.

Mystery guests

“We faciliteren al meer dan twaalf jaar trainingen en workshops voor horecazaken door heel Nederland. Zo kunnen we samen de gasten optimaal bedienen en zorgen we dat goed getapt pils, speciaalbier, cider en alcoholvrij bier op de juiste manier geserveerd wordt. Dit zorgt voor tevreden gasten die vaker terugkomen. Onze mystery guests testen de kwaliteit van de service bij de deelnemende horecazaken. Café de Knip in Oudkarspel is het café in Nederland waar kwaliteit met stip op één staat. Vakmanschap, liefde voor de horeca en het continue nastreven van gastheerschap is terug te vinden in dit Amstel bolwerk. Het is een absolute prestatie dat Café de Knip dit jaar bekroond wordt met de 1e plaats Goed Getapt van Nederland”, aldus Dominique van Deth, accountmanager van de regio Noord-Nederland. 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd

Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gezellig en laagdrempelig, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Een plek waar iedereen zich thuis voe...

Awards
De winnaars van Gaia Green Awards zijn...

Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zijn op dinsdag 18 september voor de derde keer de Gaia Green Awards uitgereikt. Op het inspiratiepaviljoen rondom duurzaam ondernemen in de horeca, het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen heeft ambassadeur Leon Keekstra (Stadsbemoeial Rotterdam) in de catego...

Wijn
Eerste diploma’s SVH Vinoloog/Sommelier uitgereikt

Op woensdag 19 september 2018 hebben de eerste geslaagden tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam het officiële SVH Vinoloog/Sommelier diploma ontvangen. SVH Vinoloog/Sommelier is als examen ontwikkeld voor de horeca, zodat meer mensen met de wijnkennis van een vinoloog gasten kunnen adviseren o...

Events Marketing
Tip: Formule 1 kijken in jouw horecazaak

De Formule 1 is in Nederland ongekend populair, mede door de geweldige prestaties van Max Verstappen. Ook in jouw horecazaak kun je profiteren van dit succes door de races uit te zenden. Maak er een Formule 1-ochtend of -avond van en verzin een speciale actie, zoals het serveren van oranje bitterbal...

Achtergronden
Training: hoe maak je jouw horecazaak onderscheidend?

Wat maakt een horecaconcept succesvol? En hoe voorkom je dat je concept blijft steken in de middenmoot? In deze training (15 oktober, in Bunnik) gaan wij het hebben over de, voor velen ontastbare, aspecten die een concept tot een succes maken. Wij leggen uit hoe je het DNA en de werkelijke kernwaard...

Bier Achtergronden
Affligem introduceert Patersvat in Nederlandse horecazaken

Affligem introduceert Affligem Patersvat in Nederland. Voor het eerst zal er een gelimiteerde editie beschikbaar zijn tot het einde van het jaar, exclusief voor ongeveer 1000 horecazaken in Nederland. Het eerste glas zal 14 september worden getapt in de Foodhallen in Amsterdam. Smaak ‘Af...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: