Nieuwe cocktailbar Rotterdam open

9 juli 2014
Nieuwe cocktailbar Rotterdam open

Rum uit de Amazone, whisky’s uit Japan, platinum tequila, een uitgebreide gin-collectie en nog veel meer bijzondere flessen drank sieren de hoge barwand van de nieuwe Rotterdamse boutique cocktailbar
Admiraliteit Bar & Kitchen.

*Rotterdams begrip in nieuw jasje*
Er heeft sinds 1854 altijd een café op de hoek van de Rotterdamse Admiraliteitskade gezeten, het schijnt dat zelfs Michiel de Ruyter er een pint heeft gedronken. Café de Admiraliteit was dan ook jarenlang een begrip in Rotterdam, maar stamgasten zullen hun oude stek nauwelijks terugkennen. Wat ooit een donkere kroeg was, is nu een stijlvolle, lichte bar geworden met grote raampartijen en een open keuken. Achter de bar worden bijzondere cocktails bereid, van klassiekers tot bijzondere exemplaren.

*Menukaart*
De menukaart van "Admiraliteit":http://www.bar-admiraliteit.nl/ biedt niet alleen cocktails en een keur aan (sterke) drank, maar ook verschillende culinaire barhapjes. Kleine gerechtjes die geschikt zijn om te delen met andere tafelgenoten. Geen gerechten om uitgebreid mee te dineren, maar voldoende om niet weg te hoeven als je een beetje trek krijgt. Op de lunchkaart staan huisgemaakte soep, die dagelijks wisselt, sandwiches, salades, mini loempia’s, en gerechten als New York Strip en chicken breast sliders voor de stevige trek.
Binnenkort wordt de kaart uitgebreid met vegetarische hapjes, vlees, vis en vegetarische hoofdgerechten.

~Christel Tuin~

Overig nieuws