Cafe de Bóbbel vindt zichzelf opnieuw uit

21 september 2016 | Thijs Jacobs
Cafe de Bóbbel vindt zichzelf opnieuw uit

Na een verbouwing van 2 maanden opent Café de Bóbbel opnieuw haar deuren. Het bekende Maastrichtse café kreeg een frisse, nieuwe identiteit met een knipoog naar het verleden.

Café de Bóbbel is dé plek om de Mestreechse borrelcultuur te ervaren. ‘Die typische ‘Bóbbelcultuur’ blijft, vertelt gastheer Roger van Hees. ‘Wat veranderd is, is het interieur. Het is klassiek door het gebruik van basismaterialen als hout, wit marmer en messing, maar toch eigentijds. Onze grote bartafel in het midden van de zaak nodigt uit om staand of zittend van een hapje en drankje te genieten. Hierdoor zijn er nu drie keer zoveel zitplaatsen, terwijl er toch alle ruimte is om staand te ‘Bóbbelen’. De nieuwe, voor de Bóbbel ontworpen messing kroonluchters, zijn de blikvangers in de zaak. Ze geven de Bóbbel de allure die past bij het internationale karakter van Maastricht.’

Sjinkerij

Het vertrouwde ‘pötje Brand beer’ komt uit een marmeren muur. Daarnaast schenkt de Bóbbel een uitgebreid assortiment aan speciaal bieren, wijnen en klassieke cocktails. De ‘Sjinkerij’ heeft een verdere invulling gekregen door de hele dag diverse soorten vers gesneden ‘sjink’ (ham) te serveren. Er is een verrassende, vriendelijk geprijsde lunch- en dinerkaart.

Café de Bóbbel is elke dag geopend vanaf 11:00 uur (10:00 uur op zaterdag). De keuken is open tot 21:30 uur, in het weekend tot 00:00.   

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Horeca Alliantie demonstreert 7 december op Malieveld

Géén enkel horecabedrijf mag nog kopje onder gaan door gebrek aan coronasteun van de overheid. De steunmaatregelen mogen niet verder worden afgebouwd, maar moeten gemaximaliseerd worden! Juist nú, nu de horeca alle reserves heeft opgebruikt en niet langer overleven kan. Dit is d ...

Financieel Ondernemen Digitaal Ondernemen Horeca & Belasting
7 redenen waarom uw administratie digitaal moet

Digitaliseren is de afgelopen jaren een enorme trend. Alles moet tegenwoordig online en in de cloud. Daarnaast streven veel bedrijven naar een clean desk of een paperless office. Maar wat is er eigenlijk mis met een papieren administratie? Veel ondernemers werken nog met mappen. Inkomende facture ...

Economie KHN
Fors deel van de horeca staat op omvallen

Volgens de berichtgeving van de afgelopen dagen – waaronder het laatste OMT advies – en gesprekken die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voert met de overheid en MKB-Nederland lijkt de kans dat er op korte termijn versoepelingen voor (delen van) de horeca komen voor medio januari uiterm ...

KHN Corona
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
Digitaal ondernemen in het café

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: