Beachclub Bries start strandseizoen met wervelend openingsfeest

27 maart 2017 | Thijs Jacobs

Gisteravond werd het Nederlandse strandseizoen ingeluid met een knalfeest aan de Noordwijkse kust. Beachclub Bries opende daar op spectaculaire wijze het strandseizoen van 2017. Het is voor het negende jaar op rij dat de broers Michiel en Martijn van den Berg uitpakken tijdens deze heugelijke happening, waar vrienden, collega-ondernemers, zakelijke relaties en eregasten ieder jaar weer op af komen. Dit jaar waren ook BN’ers Gerard Joling, Dirk Kuyt en Harry Mens van de partij.  Als klap op de vuurpijl nam Pim Kraan van Giro 555 een cheque t.w.v. €100.555,- aan, het bedrag kwam tot stand dankzij een anonieme Noordwijkse donateur. 

Entertainment tot aan het toilet

De gasten druppelden vanaf 18:00 uur binnen, waarna rond 20:00 uur het feest echt los kon barsten tijdens de spectaculaire opening. Er werd gedanst tot middernacht op de klanken van onder andere de bekende volkszanger Tino Martin. Aan vermaak geen gebrek, want zelfs tot aan het toiletbezoek werden de bezoekers geëntertaind. Mylene de la Haye en Manuela Kemp namen hier de rol van toiletjuffrouw op zich.

De ultieme loungespot in Noordwijk
Beachclub Bries is de ultieme plek om te loungen aan het strand, genietend van cocktails en culinaire vis- en vleesgerechten. Naast Beachclub Bries runnen de ondernemende broers Van Den Berg nog twee horeca-ondernemingen: restaurant Het Zuiderbad, waar het ooit begon, en het luxe design boutiquehotel Vesper dat sinds de zomer van 2014 gasten laat dineren en/of overnachten op deze sfeervolle plek aan de Noordwijkse boulevard. De drie vestigingen liggen in een driehoek bij elkaar aan de rustige zuidkant van het strand van Noordwijk.

V.l.n.r.op de foto: Samantha Steenwijk, Michiel van den Berg, Pim Kraan (Giro 555), Gerard Joling,  Martijn van den Berg

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Bier Rotterdam
Stadshaven Brouwerij Rotterdam opent eind 2020

Stedelijke herontwikkeling in Merwe-Vierhavens (M4H Rotterdam) maakt de komst van Stadshaven Brouwerij Rotterdam met restaurant mogelijk. De brouwerij wordt gerealiseerd in een voormalige havenloods aan de Merwehaven. De horeca op locatie wordt geëxploiteerd door de Bierfabriek. Gemeente Rot...

Koffie & thee Achtergronden
Het Grote Koffiebar Onderzoek: zo drinkt Nederland koffie in een koffiebar

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Uit onderzoek van Koffietje.nl blijkt dat ongeveer de helft van de koffiedrinkers één of meerdere keren per week een koffiebar bezoekt. Per bezoek bestellen we gemiddeld 2 drankjes, met een sterke voor...

Bier
Horecaconcern IQ Creative stapt over op Bud

IQ Creative, een van de belangrijkste spelers in de Amsterdamse horeca, maakt vandaag bekend te kiezen voor Bierbrouwerij AB InBev. Het bedrijf van Bert van der Leden en ’s werelds grootste brouwer zijn al sinds de introductie van Bud in Nederland in gesprek. De samenwerking wordt vandaag door...

Ondernemen
Mis geen extra omzet: download de HorecaMarketingKalender

Hij is er weer! Je kunt de HorecaMarketingKalender 2020 nu gratis downloaden via deze link! De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Heb je je ooit weleens afgevraagd wat al die Duitsers ineens in je zaak deden? Dat kwam...

Interview
Maggie Blue: All-day (and night) concept in Alphen aan den Rijn [video]

Van lunch tot dj’s en livemuziek op de vrijdag- en zaterdagavonden: Maggie Blue in Alphen aan den Rijn heeft het allemaal. Sinds 24 juli 2017 zijn de deuren van Maggie Blue geopend. Sindsdien hebben ze erg veel gedaan om uniek te zijn, maar ook aanspreekbaar en inspirerend voor gasten. Mike, (...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: