Alcoholvrij bier van ’t vat bij Café ’t Hemeltje

1 november 2018 | Thijs Jacobs

Niets is zo lekker als een glas koud, vers getapt bier in de kroeg. Dat weten ze heel goed bij Café ’t Hemeltje met twaalf mooie bieren van ’t vat. En vandaag wordt er een nieuweling toegevoegd aan de familie: Heineken 0%. Als een van de eersten in de omgeving én in heel Nederland, serveert Café ’t Hemeltje vanaf nu ook een glas koud, vers getapt Heineken 0%.

Opmars

Alcoholvrij bier is al een aantal jaren bezig aan een opmars. Over 2017 steeg de consumptie met bijna 25% en de verwachting is dat het aantal mensen dat bewust voor een alcoholvrij biertje kiest alleen maar groter wordt de komende jaren. Maar men wil ook de ervaring van een lekker biertje van ’t vat niet missen.

“Een echt koud vers getapt  biertje van de tap is toch net even wat lekkerder dan een bier dat uit de fles wordt geschonken”, vindt ook eigenaar Anton Tielen. “Wij kijken bij Café ’t Hemeltje altijd naar de toekomst, en willen graag inspelen op de wensen van de gast”, vervolgt zijn dochter Judith. “Dus vonden we het tijd worden dat alcoholvrij bier bij ons de aandacht krijgt die alle mooie bieren verdienen, en hebben we een extra tap geïnstalleerd om Heineken 0% van ’t vat te kunnen serveren.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bier Events
Bijna 450 bieren in 5e Dutch Beer Challenge

Op woensdag 20 maart 2019 is Rotterdam weer een dag de bierhoofdstad van Nederland. Dan wordt in Arminius congres- en debatcentrum voor de vierde keer de ‘Dutch Beer Challenge’ georganiseerd. Alle ruim 650 Nederlandse brouwerijen en brouwerijhuurders zijn benaderd en velen hebben &eacut...

Economie KHN
Oproep KHN voor Provinciale Staten-verkiezingen: voorkom overaanbod horeca

De afgelopen tien jaar nam het aantal horecazaken in Nederland explosief toe. Het aantal groeide met 13 procent naar ruim 43000 zaken. KHN is blij met deze ontwikkeling en ziet ook voor de toekomst nog ruimte voor extra horeca. Maar in steeds meer binnensteden ontstaat overaanbod van horeca, vooral ...

Tech Interview
''Bij De Beren hebben we nu al twaalf marketingmedewerkers nodig''

Marjolein Mens is communicatieadviseur bij restaurantketen De Beren. De restaurantketen heeft de social media campagnes uitstekend op orde en pakt de marketingactiviteiten professioneel aan. Hoe gaat dat in zijn werk bij zo’n succesvolle keten? Marjolein: “We hebben hier op kantoor een h...

Opening
De Horeca Academie opent een nieuwe vestiging in Houten

De Horeca Academie en het landelijk opererende SVO zijn al jaren partners in het verzorgen van horeca opleidingen en gaan nu een nieuwe vestiging openen in Houten. De Horeca Academie gaat per september 2019 van start met de aanbieding van de volgende opleidingen: kok, Zelfstandig werkend kok, Horeca...

Amsterdam Cocktails
Toonaangevende bars doen mee aan Amsterdam Cocktail Week

Op maandag 11 maart is de Amsterdam Cocktail Week 2019 van start gegaan en tot en met zondag 17 maart staat onze hoofdstad volledig in het teken van de laatste cocktailtrends. Door het succes van de vorige edities kunnen bezoekers zich ook dit jaar weer tot een ware ‘cocktail pro’ trans...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Detailhandel of horeca; klein verschil, grote gevolgen

Steeds meer gemeenten krijgen te maken met de dunne lijn die in enkele gevallen detailhandel van horeca scheidt. Dat deze lijn dun is, blijkt uit de stijgende hoeveelheid aan zaken die bij de rechter worden voorgelegd waarin specifiek de vraag wordt gesteld: is mijn zaak aan te merken als horeca- of...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: