Str’eat, de langverwachte all-day horeca bestemming op het bruisende Strijp-S, kondigt met gepast enthousiasme de publieksopening aan, vanaf 17...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
Vrijdag 12 april opent The All Out Amsterdam haar deuren in Amsterdam. Dit do-F&B en socializing concept, afkomstig van de creatieve geesten achte...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
De zestiende editie van HorecaEvenTT op 5, 6 en 7 februari 2024 was naar eigen zeggen zeer geslaagd. De organisatie kijkt uit naar volgend jaar, wanne...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters al hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
Het partnership tussen Younique Concepts en Vermaat bouwt voort op eerdere succesvolle collabs van de twee horeca bedrijven, zoals de Pesca pop-ups op...
Groots ondernemen. In tegenstelling tot horecaondernemers die al hun energie kwijt zijn aan één zaak, zijn er ook ondernemers die meerde...
De omzet van de totale Nederlandse foodservicemarkt (horeca, gemak, catering) steeg in 2023 met 13,1 procent naar 21.498 miljoen euro. De omzet van de...
Inspelen op de behoefte van de omgeving en maatschappelijke ontwikkelingen. Zo bouwt ondernemer Rob van Herpen stap voor stap aan verdere groei van zi...
Net als in veel andere sectoren geldt ook in de horeca dat stilstand achteruitgang is. Concepten en businessmodellen die vijf jaar geleden voor veel a...
De horeca heeft een sterke inhaalslag laten zien na de coronapandemie en de omzet ligt nog redelijk op niveau. De winsten staan echter onder druk en d...
Horeca Vakbeurs maakt bekend dat het een samenwerking aangaat met Hanos. De groothandel en totaalleverancier van de horeca presenteert zich op Horeca...
BBB Maastricht staat voor ‘More Horeca Success’ voor bezoekers én exposanten. Van 9 tot en met 11 oktober, kwamen duizenden horecap...
De horecabranche is momenteel onrustig. Inflatie, personeelstekort, hoge energiekosten en de naweeën van corona beïnvloeden de sector. In de...
Na een succesvolle voorjaarseditie organiseert Sligro op donderdag 2 november ‘All about drinks | Winter special’. Dit exclusieve evenemen...
Het bepalen van de juiste verkoopprijs van bier is cruciaal voor horecaondernemers. Het vereist een goede balans tussen winstgevendheid en klanttevred...
Op 8 september opent de vernieuwde Chin Chin Club zijn deuren, na maar liefst 5 weken gesloten te zijn geweest. De vijf jonge eigenaren begonnen Chin...
De horecabranche is momenteel onrustig. Inflatie, personeelstekort, hoge energiekosten en de naweeën van corona oefenen invloed uit op de sector....
In dit artikel vertellen een restaurateur, lunchroom- en caféondernemer hoe hun concepten tot stand zijn gekomen. Het bepalen van een horecacon...
Op vrijdag 9 juni is Twan Hakvoort, eigenaar van hotel, restaurant grandcafé ’t Voorhuys in Emmeloord, geslaagd voor zijn Meesterproef SV...
Als startende horecaondernemer wil jij graag direct zoveel mogelijk rendement uit je horecazaak halen. En ook als je al een paar jaar een horecazaak b...
Voor alle horecaondernemers die een bezorg- en afhaalservice hebben óf die hiermee willen starten, ontwikkelde Sligro handige tips en oplossing...
In dit interview stelt dit blad elf vragen aan een grote horecaondernemer. Hoewel de meeste uitbaters al hun energie kwijt zijn aan één...
Ondernemen in Utrecht. Bart Broshuis bouwde in Utrecht een biercafé om naar een wijnbar. Waar vele biercafés de rekening van de brouweri...
Kassasystemen voor de horeca bieden tegenwoordig veel meer dan alleen het bijhouden van bestellingen. Softwaretoepassingen kunnen het de uitbater en h...
De Amsterdamse shooterbar Chupitos is verhuisd naar de Korte Leidsedwarsstraat en heropend als The Chupitos Club. Zonder afscheid te nemen van de welb...
Nederlanders geven steeds meer geld uit aan eten en drinken. In 2023 groeit de foodmarkt naar een omzet €68,9 miljard; dat is een toename van 3,9...
De eerste Foodmarkt van Den Bosch opent in het voorjaar 2023 aan de Korenbrugstraat. Op deze A-locatie in de binnenstad verrijst het nieuwe concept &l...
Rohini Atwaroe van By Jarmusch in Rotterdam heeft een uitzonderlijke prestatie geleverd. Waar ze tijdens de vorige Horecava de prijs voor de lekkerste...
De Horecava is na twee jaar afwezigheid weer helemaal terug. En hoe. De Amsterdamse RAI staat op 9, 10, 11 en 12 januari volledig in het teken van de...
Freelanceplatform YoungOnes en Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) werken vanaf nu samen in het trainen van duizenden freelancers die via het platfo...
Weer of geen weer: ijs en donuts zijn altijd een goede combinatie. Maar met stijgende temperaturen neemt de vraag naar verfrissende lekkernijen in de...
Het summum van een slimme keuken is de zogenaamde Dark Kitchen. Het restaurant waar geen gasten worden ontvangen en waar strikt en alleen voor de bezo...
Holyshot breidt haar range biologische juice shots uit met een nieuwe 0,75L fles in de variant Ginger Turmeric Pineapple. Het geeft de gebruikers...
Horecalocaties die uitblinken met hun duurzame concepten maken jaarlijks kans op het winnen van de Gaia Green Awards. Dit jaar vindt alweer de zevende...
Het laten thuisbezorgen en zelf afhalen van eten bij de horeca heeft een enorme vlucht genomen sinds de coronapandemie en de daarmee gepaarde lockdown...
Nu bekend is dat de avondlockdown is verlengd tot minimaal 14 januari 2022, wil KHN een helder financieel plan en een exit strategie vo...
Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt dit jaar weer LIVE plaats van 20 tot 22 september 2021 in Rotterdam Ahoy. Eindelijk kunnen horecapro...