Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
  • Adverteren
Categorieën
  • Bier
  • Ondernemen in...
  • Nieuwe cafés
  • Ondernemen
  • Interviews
  • Columns
  • Groots ondernemen

Je hebt gezocht op: Formitable

Themamaand Rendement: Zo verhoogt AI het rendement van een café
28 december 2023 • Nieuws

Themamaand Rendement: Zo verhoogt AI het rendement van een café

De horeca heeft in de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, maar deze ontwikkeling brengt uitdagingen met zich mee wat betreft kostenbeh...

Grand Café Maagdenberg in Venlo ademt authenticiteit
18 januari 2023 • Nieuws

Grand Café Maagdenberg in Venlo ademt authenticiteit

Ondernemen in Venlo. Conny Hermkes (58) ging het avontuur zeven jaar geleden aan. In een authentiek pand uit 1800 in Venlo startte ze haar eigen...

Exclusief interview Ad Schaap, De Beren:  “Onze franchisenemers komen in een gespreid bedje terecht”
14 maart 2018 • Nieuws

Exclusief interview Ad Schaap, De Beren: “Onze franchisenemers komen in een gespreid bedje terecht”

De Beren, typisch Rotterdams, maar tegenwoordig in heel Nederland een ‘household name’. Ad Schaap is een Rotterdamse horecalegende en sind...

Nominaties Horecava Innovation Award 2018 bekend
14 november 2017 • Nieuws

Nominaties Horecava Innovation Award 2018 bekend

Drinkglazen van oude wijnflessen, gastronomisch planktonpoeder, een schoonmaaksysteem compleet zónder schoonmaakmiddelen en restaurantgasten di...

KHN initieert nieuw reserveringsplatform: BookDinners
19 september 2017 • Nieuws

KHN initieert nieuw reserveringsplatform: BookDinners

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft op Gastvrij Rotterdam bekend gemaakt dat zij het initiatief heeft genomen voor een nieuw reserveringsplatform...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Één keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Faillissementsgraad mei 2025 het hoogst in de horeca
Economie Ondernemen 12 juni 2025

Faillissementsgraad mei 2025 het hoogst in de horeca

Nolet Copper Club opent deuren in Dutch Distillers District
Opening Drinks 2 juni 2025

Nolet Copper Club opent deuren in Dutch Distillers District

Brouwwereld: bier gebrouwen tussen de abdijmuren
Brouwwereld Bier 30 mei 2025

Brouwwereld: bier gebrouwen tussen de abdijmuren

Grolsch viert 700 jaar Enschede met speciaal jubileumbier: Grolsch Feestweizen
Bier Events productnieuws 7 mei 2025

Grolsch viert 700 jaar Enschede met speciaal jubileumbier: Grolsch Feestweizen

Nederlandse medailleregen tijdens The World Alcohol-Free Awards
Events Awards 11 juni 2025

Nederlandse medailleregen tijdens The World Alcohol-Free Awards

Meest gelezen deze week

Faillissementsgraad mei 2025 het hoogst in de horeca
Economie Ondernemen 12 juni 2025

Faillissementsgraad mei 2025 het hoogst in de horeca

Affligem lanceert middeleeuwse merkwereld die rijke heritage benadrukt
productnieuws 26 juni 2025

Affligem lanceert middeleeuwse merkwereld die rijke heritage benadrukt

Nieuwe Wine Bar & Kitchen in Den Haag: The Hague Social Club
Opening 27 juni 2025

Nieuwe Wine Bar & Kitchen in Den Haag: The Hague Social Club

ING: Gemengd beeld voor de horeca in 2025 en 2026
Economie Ondernemen 25 juni 2025

ING: Gemengd beeld voor de horeca in 2025 en 2026

Leegstaand paviljoen op Noordboulevard Scheveningen wordt horecaconcept EVE
Opening 18 april 2025

Leegstaand paviljoen op Noordboulevard Scheveningen wordt horecaconcept EVE

Uitgelicht

Wisseltap-highlight: fris en kruidig zonder alcohol
Op de wisseltap 30 juni 2025

Wisseltap-highlight: fris en kruidig zonder alcohol

Op de wisseltap is onze nieuwe rubriek waarin we elke twee maanden een ander bier onder de aandacht brengen dat geschikt is voor jouw café! Ver...

ING: Gemengd beeld voor de horeca in 2025 en 2026
Economie Ondernemen 25 juni 2025

ING: Gemengd beeld voor de horeca in 2025 en 2026

De vooruitzichten voor de Nederlandse horeca zijn wisselend. Door een verbeterde koopkracht nemen de bestedingen dit jaar toe, maar het herstel blijft...

Affligem lanceert middeleeuwse merkwereld die rijke heritage benadrukt
productnieuws 26 juni 2025

Affligem lanceert middeleeuwse merkwereld die rijke heritage benadrukt

Al bijna duizend jaar is Affligem een geliefd abdijbier onder speciaalbierliefhebbers. Het werd internationaal meervoudig bekroond tot het beste blond...

Nieuwe Wine Bar & Kitchen in Den Haag: The Hague Social Club
Opening 27 juni 2025

Nieuwe Wine Bar & Kitchen in Den Haag: The Hague Social Club

Den Haag is een culinaire hotspot rijker. Deze week opent The Hague Social Club – Wine Bar & Kitchen officieel haar deuren op een unieke loc...

Video's

Hoe de beste bar ter wereld eten in cocktails verandert

Hoe de beste bar ter wereld eten in cocktails verandert

Sommelier beschrijft elke Italiaanse wijn

Sommelier beschrijft elke Italiaanse wijn

9 bartrucs in 90 seconden!

9 bartrucs in 90 seconden!

Sommelier probeert 12 alcoholvrije dranken

Sommelier probeert 12 alcoholvrije dranken

Hoe ziet je shift eruit achter de bar bij een van de drukste plekken van Los Angeles?

Hoe ziet je shift eruit achter de bar bij een van de drukste plekken van Los Angeles?

Café & Innovatie

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend
Awards Events Branded Content 23 juni 2025

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend

Heb jij een innovatie die de horeca verandert, verbetert of vooruithelpt? Vanaf maandag 23 juni 2025 kun je je weer inschrijven voor de Horecava Award...

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties
Branded Content 11 februari 2025

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties

Een goed ingerichte horecakeuken is het kloppende hart van je zaak. Hier komt alles samen. Van de ingrediënten tot de creativiteit van je team. H...

Unieke kans voor horecaondernemers: Bouw je droom in het Sluiskwartier van Deventer
Branded Content 19 december 2024

Unieke kans voor horecaondernemers: Bouw je droom in het Sluiskwartier van Deventer

Ben jij een gedreven horeca-ondernemer en op zoek naar een locatie met aantrekkingskracht voor een nieuwe zaak? Dit is je kans om het verschil te make...

Investeren in... horecaovens
Investeren in... Branded Content 9 december 2024

Investeren in... horecaovens

Horecaondernemers staan voor de uitdaging om de juiste keuzes te maken in hun investeringen. In de reeks ‘Investeren in…’ helpen we...

Investeren in... horecaservies
Investeren in... Branded Content 25 november 2024

Investeren in... horecaservies

In de horeca is tafelaankleding en het uitgeven van gerechten steeds meer een essentieel onderdeel van de beleving voor de gast. Maar hoe zorg je ervo...

Gastvrij Rotterdam 2024 breekt opnieuw alle records
Events Branded Content 26 september 2024

Gastvrij Rotterdam 2024 breekt opnieuw alle records

Met vijf volle beurshallen en een recordaantal bezoekers was de elfde editie van Gastvrij Rotterdam grootser dan ooit. Robert Melaard, managing direct...

Inschrijving Horecava Awards geopend: "We gaan het helemaal anders doen!"
Events Awards Branded Content 28 augustus 2024

Inschrijving Horecava Awards geopend: "We gaan het helemaal anders doen!"

De Horecava Awards keren in 2025 terug met een fris en vernieuwd format! Vanaf nu maken deelnemers kans op de Horecava Innovation Award, Horecava Sust...

Vrije Universiteit Amsterdam: Onderzoek naar platformwerk in de horeca
Branded Content Ondernemen 23 augustus 2024

Vrije Universiteit Amsterdam: Onderzoek naar platformwerk in de horeca

De afgelopen jaren is er een groeiende trend waarneembaar van steeds meer personeel in de horeca dat voor platformwerk kiest, zoals werken via Temper...

Agenda

22 sep.

Gastvrij Rotterdam 2025

12 jan.

Horecava 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De RestaurantKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Één keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite