Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
  • Adverteren
Categorieën
  • Bier
  • Ondernemen in...
  • Nieuwe cafés
  • Ondernemen
  • Interviews
  • Columns
  • Groots ondernemen

Je hebt gezocht op: Formitable

Themamaand Rendement: Zo verhoogt AI het rendement van een café
28 december 2023 • Nieuws

Themamaand Rendement: Zo verhoogt AI het rendement van een café

De horeca heeft in de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, maar deze ontwikkeling brengt uitdagingen met zich mee wat betreft kostenbeh...

Grand Café Maagdenberg in Venlo ademt authenticiteit
18 januari 2023 • Nieuws

Grand Café Maagdenberg in Venlo ademt authenticiteit

Ondernemen in Venlo. Conny Hermkes (58) ging het avontuur zeven jaar geleden aan. In een authentiek pand uit 1800 in Venlo startte ze haar eigen...

Exclusief interview Ad Schaap, De Beren:  “Onze franchisenemers komen in een gespreid bedje terecht”
14 maart 2018 • Nieuws

Exclusief interview Ad Schaap, De Beren: “Onze franchisenemers komen in een gespreid bedje terecht”

De Beren, typisch Rotterdams, maar tegenwoordig in heel Nederland een ‘household name’. Ad Schaap is een Rotterdamse horecalegende en sind...

Nominaties Horecava Innovation Award 2018 bekend
14 november 2017 • Nieuws

Nominaties Horecava Innovation Award 2018 bekend

Drinkglazen van oude wijnflessen, gastronomisch planktonpoeder, een schoonmaaksysteem compleet zónder schoonmaakmiddelen en restaurantgasten di...

KHN initieert nieuw reserveringsplatform: BookDinners
19 september 2017 • Nieuws

KHN initieert nieuw reserveringsplatform: BookDinners

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft op Gastvrij Rotterdam bekend gemaakt dat zij het initiatief heeft genomen voor een nieuw reserveringsplatform...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Één keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Orchid House opent in Amsterdam Oost: all day café, bar en dining
Opening 18 september 2025

Orchid House opent in Amsterdam Oost: all day café, bar en dining

Firebird Rooftopbar: een nieuwe hotspot, 21 hoog
Opening Drinks 3 september 2025

Firebird Rooftopbar: een nieuwe hotspot, 21 hoog

Van lokaal naar viraal: wat de suikerbroodburger uit Sneek ons leert
Food 12 september 2025

Van lokaal naar viraal: wat de suikerbroodburger uit Sneek ons leert

Heineken 0.0 nu op 10.000 plekken in Europa op de tap
Bier Alcoholvrij 10 september 2025

Heineken 0.0 nu op 10.000 plekken in Europa op de tap

Léon Rodenburg is wereldkampioen biersommelier
Bier Awards 16 september 2025

Léon Rodenburg is wereldkampioen biersommelier

Meest gelezen deze week

Ton Vergeer, kaasliefhebber en ondernemer: “Het gaat sneller kapot dan dat je het opgebouwd hebt”
Ondernemen in... Bier 26 september 2025

Ton Vergeer, kaasliefhebber en ondernemer: “Het gaat sneller kapot dan dat je het opgebouwd hebt”

Eurobrouwers opent nieuwe zaak: Café de Wilde Mossel
Opening 26 september 2025

Eurobrouwers opent nieuwe zaak: Café de Wilde Mossel

Jopen Bier wint Future Award 2025 bij European Beer Star
Awards Bier 23 september 2025

Jopen Bier wint Future Award 2025 bij European Beer Star

BBB Maastricht gaat voor Guinness World Record met grootste vlaai uit Limburg ooit
Events 26 september 2025

BBB Maastricht gaat voor Guinness World Record met grootste vlaai uit Limburg ooit

Bombardino! beleeft succesvolle première op Gastvrij Rotterdam 2025
productnieuws 26 september 2025

Bombardino! beleeft succesvolle première op Gastvrij Rotterdam 2025

Uitgelicht

Janneke Rutten bekroond tot Wijnvrouw van het Jaar 2025
Events Awards 24 september 2025

Janneke Rutten bekroond tot Wijnvrouw van het Jaar 2025

Op dinsdag 23 september was het Wijntheater op Gastvrij Rotterdam het stralende decor voor de finaleshow van Wijnvrouw van het Jaar 2025. Het was een...

Gastvrij Rotterdam verwelkomt ruim 20.000 horecaprofessionals tijdens 12e editie
Events 25 september 2025

Gastvrij Rotterdam verwelkomt ruim 20.000 horecaprofessionals tijdens 12e editie

De twaalfde editie van Gastvrij Rotterdam heeft deze week 20.624 horecaprofessionals samengebracht in Rotterdam Ahoy. Met 534 exposanten en een uitgeb...

Ton Vergeer, kaasliefhebber en ondernemer: “Het gaat sneller kapot dan dat je het opgebouwd hebt”
Ondernemen in... Bier 26 september 2025

Ton Vergeer, kaasliefhebber en ondernemer: “Het gaat sneller kapot dan dat je het opgebouwd hebt”

Gouda staat bekend als dé kaasstad van Nederland, maar Ton Vergeer wist een kaasconcept te starten dat de stad nog niet kende. Vergeer, 67 jaar...

Bombardino! beleeft succesvolle première op Gastvrij Rotterdam 2025
productnieuws 26 september 2025

Bombardino! beleeft succesvolle première op Gastvrij Rotterdam 2025

Een nieuwe smaakexplosie verovert Nederland: Bombardino! De romige likeur op basis van ei, melk en rum (17 procent alcohol) vindt zijn oorsprong in de...

Eurobrouwers opent nieuwe zaak: Café de Wilde Mossel
Opening 26 september 2025

Eurobrouwers opent nieuwe zaak: Café de Wilde Mossel

Eurobrouwers moet eind november definitief de deuren sluiten in de Glasfabriek. De locatie wordt in december gesloopt om plaats te maken voor woningbo...

BBB Maastricht gaat voor Guinness World Record met grootste vlaai uit Limburg ooit
Events 26 september 2025

BBB Maastricht gaat voor Guinness World Record met grootste vlaai uit Limburg ooit

BBB Maastricht, de oudste horecavakbeurs van Nederland, opent haar 70e jubileumeditie met een officiële Guinness World Record-poging: de grootste...

Video's

Hoe de mensheid verslaafd raakte aan koffie

Hoe de mensheid verslaafd raakte aan koffie

Hoe de beste bar ter wereld eten in cocktails verandert

Hoe de beste bar ter wereld eten in cocktails verandert

Sommelier beschrijft elke Italiaanse wijn

Sommelier beschrijft elke Italiaanse wijn

9 bartrucs in 90 seconden!

9 bartrucs in 90 seconden!

Sommelier probeert 12 alcoholvrije dranken

Sommelier probeert 12 alcoholvrije dranken

Café & Innovatie

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees
Events Branded Content 12 september 2025

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees

Van 22 tot en met 24 september 2025 vindt de 12e editie van Gastvrij Rotterdam plaats in Rotterdam Ahoy. Het is dé horecavakbeurs voor ambitieu...

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht
Duurzaamheid Branded Content 10 september 2025

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht

Sligro Food Group start een samenwerking met BrightGreen, een onafhankelijke specialist in duurzaamheids- en gezondheidsdata. Met deze samenwerking bi...

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends
Branded Content Events 28 juli 2025

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends

Tijdens Gastvrij Rotterdam, van 22 tot en met 24 september 2025, vormen de themapaviljoens opnieuw een onderscheidend onderdeel van de beursvloer. Elk...

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer
Events Awards Branded Content 16 juli 2025

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer

Horecava 2026 barst van de energie én primeurs. Voor het eerst in de geschiedenis worden vier Nederlands Kampioenschappen samengebracht op &eac...

Waarom bierglazen bedrukken slim is voor jouw horecazaak
Branded Content 8 juli 2025

Waarom bierglazen bedrukken slim is voor jouw horecazaak

In de horeca draait alles om beleving. Een goed getapt biertje smaakt al heerlijk, maar in het juiste glas komt het écht tot zijn recht. En wat...

Registreer nu voor een bezoek aan Gastvrij Rotterdam!
Events Branded Content 1 juli 2025

Registreer nu voor een bezoek aan Gastvrij Rotterdam!

De bezoekersregistratie van Gastvrij Rotterdam, dé horecavakbeurs voor horecaprofessionals, is sinds juni officieel geopend. De 12 editie van G...

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend
Awards Events Branded Content 23 juni 2025

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend

Heb jij een innovatie die de horeca verandert, verbetert of vooruithelpt? Vanaf maandag 23 juni 2025 kun je je weer inschrijven voor de Horecava Award...

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties
Branded Content 11 februari 2025

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties

Een goed ingerichte horecakeuken is het kloppende hart van je zaak. Hier komt alles samen. Van de ingrediënten tot de creativiteit van je team. H...

Agenda

06 okt.

Uitreiking Michelinsterren

12 jan.

Horecava 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De RestaurantKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Één keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite