PJZ Zintuigen prikkelen in culinair pretpark

25 september 2012
PJZ Zintuigen prikkelen in culinair pretpark

Op 29, 30 en 31 oktober vindt de eerste editie in het culinaire pretpark plaats. Aan het woord medeorganisator Joris Levens, eigenaar van Leventi in Gilze.

*Culinaire modeshow*
Joris Levens, eigenaar van Levens Cooking & Baking Systems van Leventi licht toe: "De sprekers zullen ingaan op het verleden, heden en de toekomst van de horeca. Hoe deden we het vroegen, maar vooral hoe gaan we het nu doen?" Het evenement bestaat uit culinaire demonstraties, een inspirerende modeshow en een kijkje in de toekomst van professionele keukenapparatuur. Dit alles om uw zintuigen te prikkelen.

*Hoop inspiratie*
"De zintuigen worden geprikkeld in bijvoorbeeld de bijzondere demonstraties die plaatsvinden. Bezoekers krijgen een rondleiding en verschillende demo's te zien. Dit kan variëren van vis, vlees, brood of pasta. Aan het einde van de dag heeft de bezoeker een hoop inspiratie opgedaan en zit hij of zij boordevol nieuwe ideeën", aldus Levens.

*Inschrijven*
Vanaf 3 september kunt u zich "inschrijven":http://www.leventi.nl/prikkeljezintuigen voor het evenement. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. De redactie houdt u uiteraard op de hoogte. Schrijf u in voor de gratis digitale nieuwsbrief en blijft altijd op de hoogte van al het horecanieuws en het evenement 'prikkel je zintuigen in het culinair pretpark'.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws