Wie wint de Flevius Award 2014?

3 oktober 2014
Wie wint de Flevius Award 2014?

Toerisme Flevoland is op zoek naar mooie initiatieven, nieuwe producten of bijzondere promotiecampagnes van bedrijven uit
de vrijetijdssector van Flevoland. De provincie staat bekend als vernieuwend, modern en ambitieus en dat is wat de potentiële kanshebbers voor de Flevius Award 2014 ook zeker moeten uitstralen.

*Sterkere toeristische voorzieningen*
"Het versterken van onze toeristische voorzieningen is belangrijk voor de Flevolandse economie. Onze ambitie is een innovatieve en duurzame vrijetijdsindustrie. Daarmee zetten we Flevoland op de kaart. Met de Flevius Award willen we onze waardering voor ondernemers in deze sector tot uitdrukking brengen", aldus gedeputeerde Toerisme & Recreatie Jan-Nico Appelman. De Flevius Award wordt elk jaar toegekend aan een bedrijf, organisatie of evenement dat in dat jaar van groot belang is geweest voor het toeristisch product van Flevoland.

*Aanmelden en uitreiking*
Een kanshebber aanmelden voor de Flevius Award kan tot 21 oktober op "www.toerismeflevoland.nl/fleviusaward.":http://www.toerismeflevoland.nl/fleviusaward
De uiteindelijke winnaar wordt gekozen door de stemmen van het publiek en de jury op te tellen. De uitreiking vindt dit jaar plaats op 27 november tijdens het Congres Vrijetijdssector Flevoland 'Are you ready for take off?' in het themapark Aviodrome in Lelystad.

~Christel Tuin~


Overig nieuws