True Food Kantine geopend in Rotterdam

2 oktober 2017 | Thijs Jacobs

True Food Kantine is geopend in Rotterdam. De missie: gezond en lekker eten op de werkvloer. Werk en privé lopen steeds meer door elkaar, en daar hoort een nieuwe eetcultuur bij.  Ruben Cieremans, Salko Hofman en Mat Buitelaar herdefiniëren de ouderwetse bedrijfskantine met True Food & Buffet New Style.


TRUE FOOD

Smaak, belachelijk veel smaak. Pure producten en alles zelf gemaakt door Chef Mat Buitelaar, want: “met eten moet je niet klooien”. De verse salades variëren elke dag, met terugkomende signature items als Panzanella en linzensalade. Tosti’s als triple cheese met homemade ketchup en veal – tomato - parmesan. En DIY-sandwiches: kies je eigen brood en beleg. De warm dish is een heerlijke eenpansmaaltijd zoals pasta, curry of stoof.

 Op jouw tempo

Bij de True Food Kantine eet je op jouw tempo. Weinig tijd? Dan haal je in onze Deli een gezonde snack, verse sap of een rijk belegde desemboterham to-go.  Meer tijd? Schuif dan met een collega of klant aan bij ons ontbijt- of lunchbuffet!

Werkplek én after work drinks

True Food Kantine is dé plek waar je terecht kunt om te werken of studeren, met je collega een borrel drinkt of waar je je zakenrelatie ontmoet. Als verlenging van het bruisende Witte de With-kwartier is de True Food Kantine een vibrant place voor overdag. Nationaal of internationaal. Flexwerker of foodie. De True Food Kantine is open en voor iedereen!

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd

Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gezellig en laagdrempelig, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Een plek waar iedereen zich thuis voe...

Awards
De winnaars van Gaia Green Awards zijn...

Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zijn op dinsdag 18 september voor de derde keer de Gaia Green Awards uitgereikt. Op het inspiratiepaviljoen rondom duurzaam ondernemen in de horeca, het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen heeft ambassadeur Leon Keekstra (Stadsbemoeial Rotterdam) in de catego...

Wijn
Eerste diploma’s SVH Vinoloog/Sommelier uitgereikt

Op woensdag 19 september 2018 hebben de eerste geslaagden tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam het officiële SVH Vinoloog/Sommelier diploma ontvangen. SVH Vinoloog/Sommelier is als examen ontwikkeld voor de horeca, zodat meer mensen met de wijnkennis van een vinoloog gasten kunnen adviseren o...

Events Marketing
Tip: Formule 1 kijken in jouw horecazaak

De Formule 1 is in Nederland ongekend populair, mede door de geweldige prestaties van Max Verstappen. Ook in jouw horecazaak kun je profiteren van dit succes door de races uit te zenden. Maak er een Formule 1-ochtend of -avond van en verzin een speciale actie, zoals het serveren van oranje bitterbal...

Achtergronden
Training: hoe maak je jouw horecazaak onderscheidend?

Wat maakt een horecaconcept succesvol? En hoe voorkom je dat je concept blijft steken in de middenmoot? In deze training (15 oktober, in Bunnik) gaan wij het hebben over de, voor velen ontastbare, aspecten die een concept tot een succes maken. Wij leggen uit hoe je het DNA en de werkelijke kernwaard...

Bier Achtergronden
Affligem introduceert Patersvat in Nederlandse horecazaken

Affligem introduceert Affligem Patersvat in Nederland. Voor het eerst zal er een gelimiteerde editie beschikbaar zijn tot het einde van het jaar, exclusief voor ongeveer 1000 horecazaken in Nederland. Het eerste glas zal 14 september worden getapt in de Foodhallen in Amsterdam. Smaak ‘Af...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: