True Food Kantine geopend in Rotterdam

2 oktober 2017 | Thijs Jacobs

True Food Kantine is geopend in Rotterdam. De missie: gezond en lekker eten op de werkvloer. Werk en privé lopen steeds meer door elkaar, en daar hoort een nieuwe eetcultuur bij.  Ruben Cieremans, Salko Hofman en Mat Buitelaar herdefiniëren de ouderwetse bedrijfskantine met True Food & Buffet New Style.


TRUE FOOD

Smaak, belachelijk veel smaak. Pure producten en alles zelf gemaakt door Chef Mat Buitelaar, want: “met eten moet je niet klooien”. De verse salades variëren elke dag, met terugkomende signature items als Panzanella en linzensalade. Tosti’s als triple cheese met homemade ketchup en veal – tomato - parmesan. En DIY-sandwiches: kies je eigen brood en beleg. De warm dish is een heerlijke eenpansmaaltijd zoals pasta, curry of stoof.

 Op jouw tempo

Bij de True Food Kantine eet je op jouw tempo. Weinig tijd? Dan haal je in onze Deli een gezonde snack, verse sap of een rijk belegde desemboterham to-go.  Meer tijd? Schuif dan met een collega of klant aan bij ons ontbijt- of lunchbuffet!

Werkplek én after work drinks

True Food Kantine is dé plek waar je terecht kunt om te werken of studeren, met je collega een borrel drinkt of waar je je zakenrelatie ontmoet. Als verlenging van het bruisende Witte de With-kwartier is de True Food Kantine een vibrant place voor overdag. Nationaal of internationaal. Flexwerker of foodie. De True Food Kantine is open en voor iedereen!

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Drinks Achtergronden
Alles over rum en tiki cocktails

Cocktails pasten lange tijd niet bij de calvinistische Nederlander. De tijden veranderen en het drinkgedrag daarmee ook. De opkomst van de cocktailbar is dan ook niet te stuiten. Ook buiten de Randstad is het fenomeen in opkomst. Tiki cocktails nemen een belangrijke plaats in op de cocktailkaart. ...

Horeca Opening
HMSHost zoekt stadscentrum Utrecht op en opent zaken

Na de luchthavens Amsterdam Airport Schiphol en Rotterdam The Hague Airport en Designer Outlet Roermond, maakt horeca-exploitant HMSHost International een strategische stap naar een stadscentrum. In de Stadskamer in het Utrechtse Hoog Catharijne opende HMSHost drie concepten; LEON, Comptoir Libanai...

Achtergronden Internationaal
De wereld rond met de beste gin tonics

Vandaag vieren we wereldwijd International Gin & Tonic Day. Gelukkig heeft de gin tonic het ver geschopt sinds het Britse leger het in India bedacht als medicijn tegen malaria. De grote buzz is in Amsterdam inmiddels voorbij, maar in de rest van Nederland groeit de populariteit van gin tonic nog...

Chefs Rotterdam
Panenka breidt met nieuwe chef-kok de kaart uit

Horecaondernemers én sportfanaten Wim de Klerk en Sven Beijk misten in de Maasstad een bar-restaurant waar sport werd uitgezonden én goed gegeten kon worden. Met liefde voor eten, drinken én een passie voor sport ontstond Panenka. De bar is in een jaar tijd uitgegroeid tot een p...

Opening Restaurant
Nieuw in Rotterdam: Restaurant Club Le Grand

Le Grand Restaurant & Club opent op donderdag 19 oktober feestelijk haar deuren in het hartje van Rotterdam. Fajah Lourens luister deze opening als dj op. Le Grand is gevestigd in het gelijknamige hotel dat dit jaar haar 100-jarige bestaan viert. De voormalige ontbijtzaal van het hotel is ver...

Wijn
Deze Nederlandse wijn verrast wijnkenners

In het programma 'Nieuwe Feiten' op Radio 1 in België vertelde wijnkenner Frank Van der Auwera dat een van de beste wijnen van minder dan 15 euro van Nederlandse makelij is. En dat terwijl Nederland niet bekend staat als wijnland. De Rieslingwijn van wijngoed Thorn kost zo'n 13...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: