True Food Kantine geopend in Rotterdam

2 oktober 2017 | Thijs Jacobs

True Food Kantine is geopend in Rotterdam. De missie: gezond en lekker eten op de werkvloer. Werk en privé lopen steeds meer door elkaar, en daar hoort een nieuwe eetcultuur bij.  Ruben Cieremans, Salko Hofman en Mat Buitelaar herdefiniëren de ouderwetse bedrijfskantine met True Food & Buffet New Style.


TRUE FOOD

Smaak, belachelijk veel smaak. Pure producten en alles zelf gemaakt door Chef Mat Buitelaar, want: “met eten moet je niet klooien”. De verse salades variëren elke dag, met terugkomende signature items als Panzanella en linzensalade. Tosti’s als triple cheese met homemade ketchup en veal – tomato - parmesan. En DIY-sandwiches: kies je eigen brood en beleg. De warm dish is een heerlijke eenpansmaaltijd zoals pasta, curry of stoof.

 Op jouw tempo

Bij de True Food Kantine eet je op jouw tempo. Weinig tijd? Dan haal je in onze Deli een gezonde snack, verse sap of een rijk belegde desemboterham to-go.  Meer tijd? Schuif dan met een collega of klant aan bij ons ontbijt- of lunchbuffet!

Werkplek én after work drinks

True Food Kantine is dé plek waar je terecht kunt om te werken of studeren, met je collega een borrel drinkt of waar je je zakenrelatie ontmoet. Als verlenging van het bruisende Witte de With-kwartier is de True Food Kantine een vibrant place voor overdag. Nationaal of internationaal. Flexwerker of foodie. De True Food Kantine is open en voor iedereen!

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Hoe ga je om met drugs op de werkvloer?

Alcohol en inmiddels ook drugs komen frequent voor binnen de horeca. Niet alleen gasten nuttigen het een en ander, personeelsleden soms net zo. Een aantal jaren geleden was er een serveerster, werkzaam in een hotel op Aruba, die in haar vrije tijd cocaïne had genuttigd. De dag erop moest zij ee...

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Juridisch: BV en toch persoonlijk aansprakelijk?

Als horecaondernemer gaat u risico’s niet uit de weg. Maar het is natuurlijk wel fijn als u ze kunt beperken. Een mogelijkheid om te zorgen dat zakelijke schulden niet verhaald worden op uw privévermogen is het ondernemen via een BV. U richt een BV op en daar bent u dan aandeelhouder...

Café Bier Restaurant
Grand Prestige Vatgerijpt zoekt de grens op

Grand Prestige Vatgerijpt 2018, het vlaggenschip van Hertog Jan werd vanmiddag gelanceerd. Tijdens een lange expeditie naar smaak creëerde de brouwers van Hertog Jan in samenwerking met Michelin chef-kok Luc Kusters, wijnsommelier Harold Hamersma en bourbonkenner Anne Stokvis de varianten Bourb...

Amsterdam Interieur
Interieur: Café Vrijdag in een nieuw jasje

Op het fijnste hoekje van de Amsterdamse Rivierenbuurt heeft Café Vrijdag het al ruim vier jaar enorm naar zijn zin. In die vier jaar is er in de buurt veel veranderd. En nu was het voor dit café óók tijd om iets te veranderen. Vrijdaggevoel Sinds dag é&eacu...

Bier Achtergronden
Wie brouwt de beste Gose?

Na zes mooie edities organiseren de Brand Bierbrouwerij en Bier Consumenten Vereniging PINT weer een spannende Brand Bierbrouwwedstrijd voor enthousiaste thuisbrouwers uit Nederland. Dit jaar draait het om het brouwen van de perfecte Gose. De winnaar krijgt de unieke kans om met de meesterbrouwers v...

Dick Koerselman nieuwe voorzitter FNV Horecabond

De leden van FNV Horecabond hebben vandaag tijdens het Ledencongres Dick Koerselman verkozen tot voorzitter. Per 1 april 2018 zal Dick Koerselman het voorzitterschap overnemen van Ben Francooy die 1 mei 2018 met pensioen gaat. Dick Koerselman over zijn rol als voorzitter: “Ik zie het als mi...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: