True Food Kantine geopend in Rotterdam

2 oktober 2017 | Thijs Jacobs

True Food Kantine is geopend in Rotterdam. De missie: gezond en lekker eten op de werkvloer. Werk en privé lopen steeds meer door elkaar, en daar hoort een nieuwe eetcultuur bij.  Ruben Cieremans, Salko Hofman en Mat Buitelaar herdefiniëren de ouderwetse bedrijfskantine met True Food & Buffet New Style.


TRUE FOOD

Smaak, belachelijk veel smaak. Pure producten en alles zelf gemaakt door Chef Mat Buitelaar, want: “met eten moet je niet klooien”. De verse salades variëren elke dag, met terugkomende signature items als Panzanella en linzensalade. Tosti’s als triple cheese met homemade ketchup en veal – tomato - parmesan. En DIY-sandwiches: kies je eigen brood en beleg. De warm dish is een heerlijke eenpansmaaltijd zoals pasta, curry of stoof.

 Op jouw tempo

Bij de True Food Kantine eet je op jouw tempo. Weinig tijd? Dan haal je in onze Deli een gezonde snack, verse sap of een rijk belegde desemboterham to-go.  Meer tijd? Schuif dan met een collega of klant aan bij ons ontbijt- of lunchbuffet!

Werkplek én after work drinks

True Food Kantine is dé plek waar je terecht kunt om te werken of studeren, met je collega een borrel drinkt of waar je je zakenrelatie ontmoet. Als verlenging van het bruisende Witte de With-kwartier is de True Food Kantine een vibrant place voor overdag. Nationaal of internationaal. Flexwerker of foodie. De True Food Kantine is open en voor iedereen!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken in toiletten om de hoogste hygiënenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Achtergronden
Man valt eigenaar café aan vanwege sluitingstijd

Nadat de eigenaar van een café op de Grote Markt in Bergen op Zoom besloot dat hij de deur ging sluiten, kwamen er nog een aantal personen het café binnen. Zij waren het hier niet mee eens en een 46-jarige man uit Tholen besluit daarom de eigenaar aan te vallen. De man is later aangeho...

Events Advertorial
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca

Dit najaar vinden er in Europa uiteenlopende beurzen plaats die afgestemd zijn op de behoeften van de horecasector. Ze reiken inspiratie en ideeën aan voor nieuwe trends en producten en zijn een bezoek meer dan waard. In november vinden de volgende evenementen plaats: België – ...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Columns Blog
De kroon op je werk

Soms duizelt het mij van de ranglijsten in onze branche. Zo heb je de beste van de beste volgens de Lekker, GaultMillau of Michelingids. De verkiezing van de leukste, smakelijkste of meest duurzame. Dan draait het weer om het fraaiste design, beste concept of zit je in een competitie om de hoogste o...

Awards
SVH presenteert de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca  

Op vrijdag 8 november heeft SVH de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend gemaakt. Voor deze jaarlijkse wedstrijd werden dit jaar 150 leerbedrijven genomineerd. Tot maandag 4 november zijn deelnemende leerbedrijven met elkaar de strijd aangegaan om de eerste mijlpaal van de wedstrij...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: