Themamaand Horeca & Financiën

28 februari 2013
Themamaand Horeca & Financiën

Een maand lang als expert en partner onder de aandacht van hoteliers, café-eigenaren, restaurateurs, lunchroomeigenaren en b&b-eigenaren in Nederland? Dat kan in de Themamaand Horeca & Financiën.

*Wat is de Themamaand Horeca & Financiën?*
Horeca en financiën; soms een wat ongelukkige combinatie. De oorzaken zijn gebrek aan kennis, te weinig interesse maar bovenal een gebrek aan tijd. In de themamaand Horeca & Financiën spijkeren wij de horecaondernemers bij. Krijgen ze een heldere kijk op hun financiële situatie. Geven wij ze een handreiking om het anders en beter te doen.
Dit doel willen wij realiseren samen met onze kennispartners. Bel ons op (030) 251 22 70 voor meer informatie. Of download de brochure via deze "link.":http://uitgeverijps.nl/planning2013/

*Voor gelouterde en startende ondernemers*
De focus is breed. Van kassabeheer tot pensioen. Van verzekeringen tot belastingen. Van financieren tot de verkoop van de zaak. Een themamaand voor gelouterde horecaondernemers, maar waar ook starters hun voordeel mee doen.

*Hoe gaan we dat doen?*
Het onderwerp Horeca & Financiën is veelomvattend. Wij gaan daarom niet alle redactionele producties onderbrengen op onze verschillende sites. Nee, we zetten hiervoor een speciale website live. De website krijgt wel de vertrouwde structuur en ‘look & feel’ van onze bestaande websites. Bezoekers zijn dus vertrouwd met de indeling.

*24/7/31*
Eenendertig dagen lang, zeven dagen per week, de hele dag door publiceren wij artikelen, achtergronden, interviews, commercials, white papers, rekenvoorbeelden et cetera.

*Benieuwd?*
Benieuwd naar wat wij samen kunnen bereiken? Wij ook. Daarom nodigen wij u uit om contact op te nemen via (030) 251 22 70 of per "e-mail.":mailto:paul.sprakel@uitgeverijps.nl

Overig nieuws