Terugroepactie van Société des Caves Roquefort

4 juli 2019 | David Bakker
Terugroepactie van Société des Caves Roquefort

In overleg met het NVWA haalt Société des caves, Roquefort Société, uit de verkoop en roept het terug van bij de consumenten wegens de mogelijke aanwezigheid van salmonella.Société des caves vraagt haar klanten om volgende producten niet te consumeren:

Beschrijving van het product

Naam van het product: Roquefort Société tranche

 - Gewicht: 100 gram.

 - Uiterste consumptiedatum (zie achterkant verpakking): 27/10/2019 & 03/11/2019.

 - Barcode (zie achterkant verpakking): 3023260001362.

 - Naam van het product: Roquefort Société tranche.

 - Gewicht: 200 gram. 

 - Uiterste consumptiedatum (zie achterkant verpakking): 02/12/2019 & 09/12/2019 & 16/12/2019

 - Barcode (zie achterkant verpakking): 3023260028703

 - De producten werden verkocht door grootwarenhuizen Jumbo en kleine supermarkten.

 - Indien u producten gekocht heeft die tot de terugroepactie behoren (zie hierboven), kunt u uw aankopen laten vergoeden.

Per post: gelieve het etiket van het product met de barcode (streepjescode) en vervaldatum van het product en daarbij uw naam, postadres en bankrekeningnummer te sturen naar volgend postadres :

Société des Caves

Mollem 200 (Zoning 5)

1730 Asse

Belgïe

Per mail : gelieve een foto te sturen met de barcode (streepjescode) en vervaldatum van het product met daarbij uw naam, postadres en bankrekeningnummer naar volgend e-mailadres: recall@roquefort-société.com

Mogelijke symptomen van een infectie veroorzaakt door salmonella zijn het volgende: koorts, buikkrampen en diarree, en dit binnen een tijdsperiode van 6 tot 72 uur na consumptie van het besmette voedsel. Het risico op infectie is hoger bij personen op oudere leeftijd, kinderen, zwangere vrouwen en immuuncompromitteerde personen.

Personen die dit product hebben geconsumeerd en dit soort symptomen vertonen, worden geadviseerd om zo snel mogelijk hun huisarts te raadplegen en hem/haar op de hoogte te brengen van deze consumptie.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De CaféKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ge ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is gisteren van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Interview Longread
Deze café-eigenaar verkoopt nu tapasboxen, bierpakketten en chocolade

Roy Spekhorst is eigenaar van Pelle’s in Deurningen, een dorp dat ligt onder de rook van Hengelo. Spekhorst houdt de moed erin tijdens deze coronacrisis en heeft allerlei initiatieven ontplooid om de boel draaiende te houden: “E-commerce wordt voor ons nu steeds belangrijker; wie had dat ...

Columns
Met Pasen de terrassen open werd het duidelijk niet. Joh!

En dan zeggen: “Ze horen alleen wat ze willen horen." Of: ”Als er iets uitlekt, betekent het niet dat het al zo besloten is." Ja, dat weten wij uiteraard inmiddels ook wel! Maar neem dan eens een goed besluit. "Ja, maar we zeggen toch steeds 'als, als, als' erbij? ...

Achtergronden Branded Content
Wise: het platform voor het boeken van een werkplek in de horeca

Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden horecaondernemers werkplekken aan (thuis)werkers. Zo kunnen werkgevers, werknemers, freelancers en ondernemers geschikte werkplekken vinden, boeken en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: