RAI Amsterdam benoemt Luuk Scholte tot Domain & Partnership Manager

15 januari 2020 | David Bakker

Na zeven edities leiding te hebben gegeven aan Horecava is Luuk Scholte door RAI Amsterdam benoemd tot Domain & Partnership Manager. Carlijn Groen, huidig Exhibition Manager van Horecava, neemt het stokje van Luuk Scholte over. 

Luuk Scholte is in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor het realiseren van succesvolle partnerships en samenwerkingsverbanden van RAI Amsterdam met organisatoren van internationale beurzen en evenementen. Onder zijn leiding heeft Horecava de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt en heeft hij een nieuwe impuls gegeven aan de positie van Horecava als hèt nationale event voor de wereld van buitenshuis eten, drinken en slapen. Scholte over zijn vertrek: ‘Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier en passie Horecava mogen verbreden en de ontwikkelingen in de Nederlandse foodservice markt een plek gegeven op de beursvloer. Met een gerust hart neem ik afscheid wetende dat er een ijzersterk team klaar staat om ook de komende jaren Horecava als gezaghebbend vakevent verder invulling te geven’.

Groen nieuwe Food Group Director Horecava

Carlijn Groen neemt de rol van Luuk Scholte vanaf dit voorjaar over en wordt daarmee de nieuwe Food Group Director. Reeds acht jaar is Groen betrokken bij Horecava en heeft rollen vervuld in diverse disciplines zoals sales en product management. Groen over haar benoeming: 'Ik kijk er naar uit om deze rol te vervullen. Naast de doorontwikkeling van het evenement zal ik mij richten op de toekomst waarin online, big data en verduurzaming belangrijke speerpunten zijn. Ik geloof in het ondersteunen van ondernemers bij een gezonde bedrijfsvoering en wil daarbij gedurende het hele jaar een verbindende factor zijn in onze markt, middels het faciliteren van ontmoetingen, inspiratie en educatie.’ Florentine Rijkmans, huidig Product Manager van Horecava, volgt Carlijn Groen op. De komende maanden blijft Luuk Scholte nog verbonden aan Horecava, naast het opstarten van zijn nieuwe functie.

Over Horecava
Horecava is dé grootste, innovatieve en inspirerende vakbeurs in Nederland voor de wereld van buitenshuis eten, drinken en slapen, gehouden van 13 tot en met 16 januari 2020 in Amsterdam RAI.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: