Par Hasard breidt uit met zonnige locatie aan het Hoofddorpplein

4 april 2019 | Yonne van Geene
Par Hasard breidt uit met zonnige locatie aan het Hoofddorpplein

Momenteel wordt er hard gebouwd aan de nieuwe vestiging van Par Hasard in een charmant hoekpand in de Amsterdamse Schinkelbuurt. Par Hasard Hoofddorpplein krijgt een groot zonnig terras, een friterie met een eigen entree en een sfeervol eetcafé. Aan franchise-ondernemer Vincent Weijl de eer om deze zaak nog voor de zomer te openen.

Met de komst van Par Hasard Hoofddorpplein is café-friterie Par Hasard een derde franchisevestiging rijker. Eigenaar Xander Hasaart vond in Vincent Weijl de geschikte ondernemer voor zijn bourgondische concept. Weijl heeft altijd passie voor de horeca gehad en besloot na zijn internationale carrière als profvoetballer de weg van de gastvrijheid in te slaan. “Ik ben erg enthousiast over Par Hasard. Het heeft de Nederlandse frites weer op de kaart gezet. Ik kijk er enorm naar uit om deze nieuwe vestiging aan het Hoofddorpplein te runnen. Het is een locatie met veel potentie. We krijgen een groot terras met circa 50 zitplaatsen waar we de hele dag zon hebben. We zijn straks 7 dagen per week geopend voor lunch, borrel en diner. Of je als gast nu komt voor frites met mayo van de friterie, voor een glas champagne aan de bar of om uitgebreid te dineren met topkwaliteit wijnen: Par Hasard is geschikt voor elke gelegenheid,” aldus de ondernemer.

De zaak krijgt een verfrissend en vernieuwend interieur, maar blijft herkenbaar met de authentieke Par Hasard uitstraling en kunstobjecten van de Maastrichtse kunstenaar Guy Olivier. De twee entrees zorgen voor een mysterieuze en tevens praktische scheiding tussen de friterie en het café. Vincent en zijn vriendin Jane Kelly hebben samen de dagelijkse leiding over de locatie aan het Hoofddorpplein en staan te popelen om hun gasten welkom te heten.

Over Par Hasard

Par Hasard heeft als doel dat iedereen in Nederland kan genieten van de beste, huisgemaakte frites in combinatie met kwalitatief hoogwaardige gerechten, een goed glas wijn en bourgondische gezelligheid. De ambachtelijk bereide Par Hasard frites zijn inmiddels drie keer door de AD Friettest bekroond met de titel ‘beste friet van Amsterdam’.  Par Hasard is de eerste en enige friterie in Nederland die doorloopt in een sfeervol café met bar. Hiermee is het bedrijf sinds 2014 een onderscheidende en kwalitatieve aanvulling op het bestaande ‘take-away‘ en horeca aanbod van Nederland. In tegenstelling tot iedere andere frituur in Nederland ligt de nadruk bij Par Hasard op het restaurant en de ontvangst door de gastheer. 

Inmiddels beschikt Par Hasard over vier vestigingen; Amsterdam De Pijp, Bullewijck by Par Hasard in Amsterdam Zuidoost, Par Hasard Scheveningen en Par Hasard Almere. Binnenkort worden er twee nieuwe vestigingen geopend: Par Hasard Hoofddorpplein en Par Hasard Alkmaar.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Drinks
Column Richard Moerkerk: Daten met een bier

Bij ons, in Proeflokaal De Boom, wordt veel gedate. Normaal gesproken dan, uiteraard. Maar dat we nu gesloten zijn, wil natuurlijk niet zeggen dat er op het moment helemaal niet gedate wordt natuurlijk. Wandelen is helemaal hot en ik denk dat aankomende stelletjes sneller thuis afspreken, waar ze an ...

Economie Corona
2670 nieuwe horecaondernemingen sinds eerste lockdown

Coronacrisis of niet, het aantal horecaondernemingen stijgt. Sinds de eerste lockdown, in maart 2020, zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. Hiermee heeft de verwachte kaalslag in de horeca dus niet plaatsgevonden. Cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK) maken inzichtelijk dat er nu ruim 74.000 ...

Columns
Column: licht aan het einde van de tunnel…

Het lijkt het nieuwe mantra te zijn van Mark en Hugo, maar volgens mij hebben we nog heel veel bochten te nemen voordat we het licht aan het verre einde kunnen zien. Tot nu toe ga ik nog op de tast door het leven en duurt het heel lang voordat we ‘we zijn er bijna’ mogen zingen. De du ...

15 jaar De CaféKrant
13 jaar geleden in De CaféKrant: Café de Beyerd

De CaféKrant bestaat dit jaar 15 jaar. Om dit 'porseleinen jubileum' kracht bij te zetten, besteden we iedere week aandacht aan een interview of achtergrondverhaal uit de rijke historie van De CaféKrant. Dit keer reizen we terug naar 2008, het jaar waarin Spanje het EK Voetb ...

Corona
Verspreiding Britse coronamutatie slecht nieuws voor de horeca?

Het Outbreak Management Team (OMT) laat weten zich zorgen te maken over de verspreiding van de Britse coronamutatie in ons land. In meest recente advies worden deze zorgen gedeeld. Ook worden strengere maatregelen niet uitgesloten. Welke dat zijn, is nog niet bekend, alhoewel de avondklok al besprok ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: