Par Hasard breidt uit met zonnige locatie aan het Hoofddorpplein

4 april 2019 | Yonne van Geene

Momenteel wordt er hard gebouwd aan de nieuwe vestiging van Par Hasard in een charmant hoekpand in de Amsterdamse Schinkelbuurt. Par Hasard Hoofddorpplein krijgt een groot zonnig terras, een friterie met een eigen entree en een sfeervol eetcafé. Aan franchise-ondernemer Vincent Weijl de eer om deze zaak nog voor de zomer te openen.

Met de komst van Par Hasard Hoofddorpplein is café-friterie Par Hasard een derde franchisevestiging rijker. Eigenaar Xander Hasaart vond in Vincent Weijl de geschikte ondernemer voor zijn bourgondische concept. Weijl heeft altijd passie voor de horeca gehad en besloot na zijn internationale carrière als profvoetballer de weg van de gastvrijheid in te slaan. “Ik ben erg enthousiast over Par Hasard. Het heeft de Nederlandse frites weer op de kaart gezet. Ik kijk er enorm naar uit om deze nieuwe vestiging aan het Hoofddorpplein te runnen. Het is een locatie met veel potentie. We krijgen een groot terras met circa 50 zitplaatsen waar we de hele dag zon hebben. We zijn straks 7 dagen per week geopend voor lunch, borrel en diner. Of je als gast nu komt voor frites met mayo van de friterie, voor een glas champagne aan de bar of om uitgebreid te dineren met topkwaliteit wijnen: Par Hasard is geschikt voor elke gelegenheid,” aldus de ondernemer.

De zaak krijgt een verfrissend en vernieuwend interieur, maar blijft herkenbaar met de authentieke Par Hasard uitstraling en kunstobjecten van de Maastrichtse kunstenaar Guy Olivier. De twee entrees zorgen voor een mysterieuze en tevens praktische scheiding tussen de friterie en het café. Vincent en zijn vriendin Jane Kelly hebben samen de dagelijkse leiding over de locatie aan het Hoofddorpplein en staan te popelen om hun gasten welkom te heten.

Over Par Hasard

Par Hasard heeft als doel dat iedereen in Nederland kan genieten van de beste, huisgemaakte frites in combinatie met kwalitatief hoogwaardige gerechten, een goed glas wijn en bourgondische gezelligheid. De ambachtelijk bereide Par Hasard frites zijn inmiddels drie keer door de AD Friettest bekroond met de titel ‘beste friet van Amsterdam’.  Par Hasard is de eerste en enige friterie in Nederland die doorloopt in een sfeervol café met bar. Hiermee is het bedrijf sinds 2014 een onderscheidende en kwalitatieve aanvulling op het bestaande ‘take-away‘ en horeca aanbod van Nederland. In tegenstelling tot iedere andere frituur in Nederland ligt de nadruk bij Par Hasard op het restaurant en de ontvangst door de gastheer. 

Inmiddels beschikt Par Hasard over vier vestigingen; Amsterdam De Pijp, Bullewijck by Par Hasard in Amsterdam Zuidoost, Par Hasard Scheveningen en Par Hasard Almere. Binnenkort worden er twee nieuwe vestigingen geopend: Par Hasard Hoofddorpplein en Par Hasard Alkmaar.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie KHN
Fors deel van de horeca staat op omvallen

Volgens de berichtgeving van de afgelopen dagen – waaronder het laatste OMT advies – en gesprekken die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voert met de overheid en MKB-Nederland lijkt de kans dat er op korte termijn versoepelingen voor (delen van) de horeca komen voor medio januari uiterm ...

KHN Coronacrisis
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
Digitaal ondernemen in het café

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: