Opening nieuwe club & restaurant op het Amsterdamse Rembrandtplein

21 november 2019 | Thijs Jacobs

Op de plek waar nachtclub Claire haar deuren afgelopen maand sloot, komt een nieuw restaurant in combinatie met een club. Het geheel is een initiatief dat de oude eigenaren samen met de teams achter feestconcepten Bambu, Terug Naar Toen, Happy Feelings en Rewind hebben opgezet. Op zaterdag 7 december opent Oliva haar deuren. Letterlijk deuren, in meervoud, want er zijn twee entrees met ieder een andere beleving.

Kies je voor de entree aan de kant van de Amstel (nummer 80), dan loop je het restaurantgedeelte binnen waar het ragfijne interieur opvalt en de warme kleuren je verwelkomen. De traditionele pizza’s en antipasti worden met liefde bereid. Limoncello en vers geklopte sgroppino sieren de dessertkaart. Ook kan je op avontuur naar de cocktailbar die een paar traptreden hoger ligt.

Volwaardige club

Kies je voor de clubentree aan het Rembrandtplein, dan loop je door een prachtige hal die geheel in mediterraanse stijl gedecoreerd is en uitkomt in de grote zaal van Oliva. Wanneer de keuken aan de andere kant sluit, wordt het restaurant samen met deze grote zaal omgetoverd tot een volwaardige club waar tot in de vroege uurtjes gedanst kan worden.

Dat beide zalen gevuld zullen worden met dansend publiek is geen twijfel over mogelijk. Het weekend begint iedere week al op donderdag met het wekelijkse feest Bambu. Feestconcepten Rewind, Terug Naar Toen en Friendzone omarmen Oliva ook als nieuwe thuisbasis. Daarnaast zullen het populaire Juicy, Fissa, Disco Inferno en Happy Feelings hun bewezen succesvolle concepten hier maandelijks gaan hosten.

Zo is Oliva er voor de dagplukkers en de nachtbrakers en alles wat daartussen zit. Waar je komt om een hapje te eten en eindigt met je voeten van de vloer.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: