Non-stop: elke tel 70 Bacardi & Cola's

2 juli 2013
Non-stop: elke tel 70 Bacardi & Cola's

De Bacardi & Cola is een van de populairste mixdranken ter wereld. Gemiddeld worden er van het drankje wereldwijd zes miljoen per dag besteld, zo'n 70 per seconde. Ook in Nederland is
het drankje populair. Meer dan de helft van de Nederlanders drinkt wel eens een Bacardi & Cola. Van alle mixdranken wordt de bekende rum met cola als favoriet gezien. Dit blijkt uit onderzoek naar drinkgewoonten onder ruim duizend Nederlanders, uitgevoerd door Panel Wizard.

*Serveer-campagne*
Rum wordt gezien als meest favoriete alcoholische drank om mee te mixen en wordt gevolgd door wodka en whisky. De Bacardi & Cola mag dan een klassieker worden genoemd, dit jaar staat de mixdrank weer volop in de schijnwerpers. Waarom? Omdat uit het genoemde onderzoek blijkt dat het populaire drankje bij 90 procent van de Nederlanders niet goed tot zijn recht komt. Geen ijs en de limoen wordt vaak vergeten. Om gasten in Nederland 'The Serve They Deserve' te bieden, krijgt het barpersoneel in ruim tweehonderd horecazaken speciale trainingen.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws