Nieuwe zaak in Amsterdam: Di Bruno

7 oktober 2015
Nieuwe zaak in Amsterdam: Di Bruno

Na het zoeken van een nieuwe chef, het samenstellen van een nieuwe kaart en het aanschaffen van een nieuw interieur opent Di Bruno
deze week opnieuw zijn deuren. Di Bruno is te vinden aan de Willemsparkweg in Amsterdam Oud- Zuid, om de hoek van de bruisende Cornelis Schuyt straat. In tegenstelling tot deze levendige winkelstraat kunnen gasten bij Di Bruno in alle rust en in een intieme sfeer lunchen en dineren.

*Spannende keuken*
Geen pizza, daar hebben ze er in Oud-Zuid genoeg van, vindt eigenaar Bruno El Seidij. Hij omschrijft zijn keuken als eerlijk en simpel maar altijd spannend. Authentieke Italiaanse gerechten in een modern jasje. Naast heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten à la carte heeft de zaak een dagelijks wisselende dagschotel en een scherp geprijsd driegangenmenu dat regelmatig wordt gewijzigd. De formule van de keuken is simpel, eerlijk maar door de mediterrane touch volgens Bruno altijd spannend. Hij werkt met eerlijk vlees, lijngevangen vis en biologische ingrediënten.

*Persoonlijk*
Bruno houdt van een persoonlijke benadering... Veel van de gerechten worden aan tafel bereid en zijn vaste klanten kent hij bij naam. Di Bruno is 7 dagen per week geopend van 18.30 tot 22.30. Lunchen kan nu enkel nog op reservering tussen 12.00 en 15.00.

~Christel Tuin~

Overig nieuws