Nieuwe voorzitter college van bestuur SVO

4 november 2014
Nieuwe voorzitter college van bestuur SVO

Karel de Leest is door de Raad van Toezicht van SVO vakopleiding food per 1 februari 2015 benoemd tot nieuwe voorzitter
College van Bestuur. Karel de Leest volgt in deze functie de huidige voorzitter Johan Noltes op die de organisatie verlaat in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

*Over Karel de Leest*
Karel de Leest (1959)is sinds 2012 werkzaam als directeur van het Veiligheid & Defensie College van ROC Midden Nederland. Hij heeft ruime ervaring opgedaan in diverse managementfuncties binnen mbo-instellingen, zowel vakscholen als ROC’s. Als sinds 1990 is Karel de Leest werkzaam in het onderwijs bij mbo-gerelateerde onderwijsorganisaties. Hij heeft onder meer gewerkt bij het SOMA College, ROC ASA en ROC Aventus en hij heeft als interim-manager verschillende opdrachten in de rol van opleidingsmanager of vestigingsdirecteur bij ROC’s en een AOC uitgevoerd.

*Verantwoordelijkheden*
SVO haalt in de persoon van Karel de Leest naar eigen zeggen een ervaren onderwijsman in huis die als voorzitter College van Bestuur onder meer verantwoordelijk is voor de koers, de kwaliteit van het onderwijs, de bedrijfsvoering en de financiële resultaten van SVO vakopleiding food.

~Christel Tuin~

Overig nieuws