Nieuw hospitality-beursconcept: Welcome

5 oktober 2015
Nieuw hospitality-beursconcept: Welcome

Met het vernieuwde beursconcept "Welcome":http://booking.evenementenhal.nl/nl/welcome/gorinchem/exposant richt Evenementenhal Gorinchem zich nog nadrukkelijker op gastvrijheid en hospitality. De nieuwe
opzet vervangt de al tien jaar oude Horeca & Food Inspiratie en Recreatie Vakbeurs in Gorinchem.

*Welcome*
De beurs Welcome vindt plaats op 23, 24 en 25 november 2015 in Evenementenhal Gorinchem. Aanleiding van de samenvoeging zijn de vele raakvlakken die tussen ondernemers in zowel horeca & food als recreatie aanwezig zijn. Exposanten zijn vooral actief als leverancier, fabrikant, importeur of groot-/tussenhandelaar in of voor deze branches. Vele bezoekers van de ene beurs bezochten vaak ook de andere.

*Verdieping*
Tegelijk met de nieuwe naam is de opzet van de samengevoegde beurzen veranderd. Zo wordt sterker gefocust op het thema hospitality, een manier van werken die in steeds meer sectoren wordt toegepast. Vertegenwoordigers vanuit de hotellerie, de recreatie en de zorgsector, maar ook vanuit de horeca, ontmoeten elkaar in Gorinchem. Een extra impuls krijgt Welcome met een breed kennisprogramma. Naast een dagelijks congres kunnen bezoekers en hun relaties zich met lezingen en podiumdiscussies laten informeren en meepraten.

*Demonstraties en proeverijen*
Natuurlijk is er genoeg ruimte voor ondernemers om hun producten te tonen en te demonstreren. De nieuwste foodtrends komen op tafel en met de laatste recreatiemogelijkheden wordt naar eigen zeggen uitgepakt. Met Welcome streeft de organisatie ernaar om een brede en grote vakbeurs voor alle bedrijven en professionals uit de gastvrijheidsbranche te realiseren.

~Mirte Bouman~

Overig nieuws