Nieuw concept: last-minute dineren

22 juli 2015
Nieuw concept: last-minute dineren

&samhoud places gaat vanaf vandaag ‘last-minute’ tafels aanbieden, zodat ook de spontane eter dezelfde dag nog terecht kan. IENS
en &samhoud places willen hiermee laten zien dat Michelin dineren toegankelijker is dan vaak wordt gedacht.

*Zomaar langs komen*
Chef Moshik Roth, van restaurant &samhoud places te Amsterdam, ervaart bij veel van zijn gasten dat ze het jammer vinden dat ze niet ‘zomaar’ langs kunnen komen. ‘Vaak moet je geruime tijd van tevoren reserveren en dat terwijl ik zelf juist zo van impulsieve diners houd. In mijn restaurant wil ik dagelijks enkele tafels beschikbaar stellen voor gasten die last-minute zin hebben in een bijzondere avond’.

*5-gangen diner voor 77,50*
Om het nieuwe concept te lanceren werkt &samhoud places samen met IENS. Voor de IENS volgers levert deze samenwerking een extraatje op. Het restaurant biedt namelijk wekelijks wisselende scherpe prijzen voor haar menu’s. Zo zal de eerste week in het teken staan van ‘Surrender to the Chef’: een 5 gangen chef’s menu voor 77,50 euro p.p.

*Tafels via dinnerdeals*
De komende vier weken biedt &samhoud places elke week een ander voordeel. Elke dinsdagavond om 18u wordt dit via "Dinner Deals":http://www.iens.nl/dinnerdeals/amsterdam gepresenteerd en worden de eerste tafels voor die week beschikbaar gesteld. Vervolgens biedt het restaurant dagelijks, om 10.00 uur, extra tafels aan voor de komende 2 dagen. De samenwerking tussen &samhoud places en IENS loopt van 22 juli t/m 16 augustus. Daarna zal &samhoud places dagelijks last-minute tafels beschikbaar stellen.

Overig nieuws