Lancering Hotspotroute in Rotterdam

27 juni 2012
Lancering Hotspotroute in Rotterdam

Deze week wordt in Rotterdam de ‘Hotspotroute Rotterdam’ gelanceerd. Cocktailbar Elit, restaurant Level en club Blender bundelen hun krachten samen en willen het 'meest originele uitje van Rotterdam' organiseren.

*De route*
Tijdens de hotspotroute komt de bezoeker op diverse plekken van de stad. Het startpunt is de Oude Haven van Rotterdam. Bar Restaurant Elit, gevestigd in het Witte Huis, verzorgt hier een cocktailworkshop. Na de workshop navigeert de groep zich langs de architectonische kubuswoningen naar de volgende halte: restaurant Level in het Maagd van Hollandkwartier. Hier krijgt het gezelschap een driegangenmenu voorgeschoteld in een huiskamersfeer. Als uitsmijter van de avond brengt een tuk-tuk de groepen naar de Rotterdamse club: Blender.

*Prijzen laag houden*
Vooral voor mensen van buiten Rotterdam moet de Hotspotroute een uitkomst bieden. Initiator Ron de Jong: "Een route uitstippelen, leuke plekken zoeken, prijzen vergelijken; veel mensen hikken tegen de organisatie van een uitje aan. Aangezien alle deelnemende zaken alles samen organiseren, kunnen wij de prijs laag houden. Deze allesomvattende tour door de Maasstad is hét antwoord op al die saaie, verplichte nummertjes en geeft je de kans om Rotterdam op haar best te ervaren." De Hotspotroute kan vanaf zes personen gereserveerd worden op "www.hotspotrouterotterdam.nl":http://www.hotspotrouterotterdam.nl/

*Op de foto*: Restaurant Level in Rotterdam


Club Blender in Rotterdam


Sfeerbeeld cocktailbar Elite in Rotterdam

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws