Jacob Douwe Egberts opent D.E. Coffee Kitchen in supermarkt van Hoogvliet

4 januari 2018 | Roy Spijker

Van een krachtige ristretto tot een romige latte macchiato met salted caramel, altijd bereid met versgemalen espressobonen en echte melk. Bezoekers van het monumentale pand van supermarkt Hoogvliet aan Theresiastraat 145 in Den Haag, kunnen vanaf nu bij de nieuwe D.E Coffee Kitchen terecht voor een variëteit aan koffie- en theesmaken. Iedereen kan bij de premium selfservice espressobar eenvoudig de lekkerste koffiespecialiteiten samenstellen, bereiden, personaliseren en afrekenen, en ervan genieten op het indoor terras.

De D.E Coffee Kitchen op de balustrade van de Haagse Hoogvliet vestiging is een ontmoetingsplaats waar klanten en buurtgenoten samenkomen om met hun net gehaalde boodschappen, vers belegde broodje of pizza te genieten van een kop koffie van topkwaliteit. In de self-service coffeebar zijn gasten zelf barista en hebben zij de keuze uit een ruim aanbod koffievariaties van exclusieve espressoblends. Ook aan theeliefhebbers is gedacht: zij kunnen kiezen uit één van de acht melanges uit het Pickwick Slow Tea-aanbod.

“Met de D.E Coffee Kitchen in de Haagse Hoogvliet vestiging creëren wij een luxe out of home beleving binnen een supermarktomgeving, een trend die we steeds meer gaan zien”, aldus Sander van der Linden, Marketing Director Jacobs Douwe Egberts Professional Benelux. “De monumentale locatie geeft extra cachet aan onze topkwaliteit koffie- en theevarianten die nu op ieder gewenst moment van de dag verkrijgbaar zijn op een gemakkelijke manier”.

“Wij zijn er trots op als eerste supermarkt een D.E Coffee Kitchen te kunnen huisvesten”, vertelt Tessa Agterof, category manager van Hoogvliet. “Wij bieden onze klanten op deze manier iets extra’s en het geeft een impuls aan het reeds bestaande vers-assortiment van onze delicounters. Bovendien biedt de D.E Coffee Kitchen ons de mogelijkheid een ontmoetingsplaats voor de buurt te creëren en zo mensen met elkaar te verbinden.”

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

De oplossingen voor lastige medewerkers

Met regelmaat krijg ik een vraag van een werkgever wat hij kan doen met een medewerker als er iets niet meer lekker loopt in de arbeidsrelatie. Dat kan van alles zijn: de werknemer gaat zijn eigen gang, trekt zich weinig van werkafspraken of collega’s aan, maakt fouten, meldt zich te pas en te...

Bier Longread
Achtergrond: de kracht van de wisseltap

Voor veel gasten gaat er niets boven een vers getapt biertje. Hoewel pils nog altijd favoriet is, zijn seizoensbieren niet meer weg te denken. Maar waarom zou je daarin altijd het aanbod van de brouwerij volgen? Ook lokaal zijn er leuke biertjes te krijgen, waarmee je een onderscheidend aanbod neer ...

Awards Achtergronden
Directeur Horeca Stichting Nederland in de race voor succesvolste vrouwelijke ondernemer

Gabriëlla Café, directeur van Horeca Stichting Nederland (HSN), is doorgedrongen tot de finale van de Aithra-Award* 2018. Deze Award wordt toegekend aan een vrouwelijk rolmodel dat bekend staat voor succesvol ondernemerschap. Als oprichter van het grootste horeca opleidingsinstituut van...

Awards
Het best getapte bier in Nijmegen komt van Giulio Severijnen

De best getapte biertjes van regio Nijmegen zijn vanaf dit moment te vinden in Café Biessels. Barman Giulio Severijnen won afgelopen maandag 15 oktober de regionale tapwedstrijd van Nijmegen in het NEC-Goffertstadion. Van de 72 deelnemers wist Giulio Severijnen met een score van 171 punten...

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: