Jacob Douwe Egberts opent D.E. Coffee Kitchen in supermarkt van Hoogvliet

4 januari 2018 | Roy Spijker

Van een krachtige ristretto tot een romige latte macchiato met salted caramel, altijd bereid met versgemalen espressobonen en echte melk. Bezoekers van het monumentale pand van supermarkt Hoogvliet aan Theresiastraat 145 in Den Haag, kunnen vanaf nu bij de nieuwe D.E Coffee Kitchen terecht voor een variëteit aan koffie- en theesmaken. Iedereen kan bij de premium selfservice espressobar eenvoudig de lekkerste koffiespecialiteiten samenstellen, bereiden, personaliseren en afrekenen, en ervan genieten op het indoor terras.

De D.E Coffee Kitchen op de balustrade van de Haagse Hoogvliet vestiging is een ontmoetingsplaats waar klanten en buurtgenoten samenkomen om met hun net gehaalde boodschappen, vers belegde broodje of pizza te genieten van een kop koffie van topkwaliteit. In de self-service coffeebar zijn gasten zelf barista en hebben zij de keuze uit een ruim aanbod koffievariaties van exclusieve espressoblends. Ook aan theeliefhebbers is gedacht: zij kunnen kiezen uit één van de acht melanges uit het Pickwick Slow Tea-aanbod.

“Met de D.E Coffee Kitchen in de Haagse Hoogvliet vestiging creëren wij een luxe out of home beleving binnen een supermarktomgeving, een trend die we steeds meer gaan zien”, aldus Sander van der Linden, Marketing Director Jacobs Douwe Egberts Professional Benelux. “De monumentale locatie geeft extra cachet aan onze topkwaliteit koffie- en theevarianten die nu op ieder gewenst moment van de dag verkrijgbaar zijn op een gemakkelijke manier”.

“Wij zijn er trots op als eerste supermarkt een D.E Coffee Kitchen te kunnen huisvesten”, vertelt Tessa Agterof, category manager van Hoogvliet. “Wij bieden onze klanten op deze manier iets extra’s en het geeft een impuls aan het reeds bestaande vers-assortiment van onze delicounters. Bovendien biedt de D.E Coffee Kitchen ons de mogelijkheid een ontmoetingsplaats voor de buurt te creëren en zo mensen met elkaar te verbinden.”

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Beachclub ‘Hudson Beach’ opent medio mei de deuren in Kijkduin

Vanaf medio mei kunnen strandliefhebbers terecht bij de nieuwe, Amerikaans georiënteerde strandhotspot van Kijkduin: Hudson Beach. Aan de rand van de Haagse duinen waan je je hier voor even in het zonovergoten Californië. Deze California-vibe wordt extra benadrukt door het gebruik van f...

Bier Achtergronden
Efteling onthult nieuw speciaalbier: ’t Verdiende Loon

Sinds gisteren is de Efteling een eigen speciaalbier rijker. Na het blonde bier Bosrijkse Brouw, dat exclusief verkrijgbaar is bij Vakantiepark Efteling Bosrijk, heeft nu ook Vakantiepark Efteling Loonsche Land een eigen speciaalbiertje. Fons Jurgens, voorzitter Raad van Bestuur van de Efteling, ont...

Economie Bier
Bavaria N.V. boekt recordomzet

Swinkels Family Breweries N.V., holding van Bavaria N.V. heeft voor het derde jaar op rij een recordomzet geboekt, ondanks uitdagende marktomstandigheden. De netto-omzet kwam uit op € 659 miljoen, een stijging van 6,5 procent ten opzichte van 2016. Het bedrijfsresultaat daalde van € 45,8 m...

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Rijden onder invloed met bedrijfsauto. Ontslag?

Niet alleen gasten gaan na het nuttigen van alcohol achter het stuur zitten, ook medewerkers uit de horeca maken zich daar weleens schuldig aan. De gevaren zijn bekend, alcohol en verkeer horen niet samen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, of in dit geval, op een parkeerterrein. Een chef-kok u...

Amsterdam KHN
Pim Evers nieuwe voorzitter van KHN Amsterdam

Maandag 16 april jl. is Pim Evers tijdens de Algemene Ledenvergadering van KHN Amsterdam gekozen als nieuwe voorzitter. Pim Evers begon zijn carrière in de IT- en communicatiesector en is sinds 2011 mede-eigenaar van 10 horecazaken in Amsterdam. Pim Evers was al twee jaar bestuurslid van KHN ...

Drinks
Hoe ziet de toekomst van Whisky er uit?

De whisky-industrie bereidt zich voor op het World Whiskey Forum 2018. Het thema voor het 2018-forum is Whisky 2020 met sprekers uit alle sectoren, rekening houdend met de vorm van toekomstige whiskyproductie en -consumptie. Het forum zal worden gepresenteerd door Dave Broom. Sprekers zijn Ian ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: