Inspiratie voor Horeca in Gorinchem

15 november 2013
Inspiratie voor Horeca in Gorinchem

Tijdens "Horeca Inspiratie":http://www.evenementenhal.nl/recreahorec-go in Evenementenhal Gorinchem op 25, 26 en 27 november kunnen ondernemers zich op diverse manieren laten inspireren en zich klaarstomen voor het jaar 2014. De verschillende
workshops, presentaties en verkiezing bieden een compleet en uitgebreid programma waar de organisatie erg trots op is.

*Interessante workshops*
Branchevereniging Profri en Horeca Inspiratie hebben de handen ineen geslagen en bieden de ondernemer interessante workshops waarbij de ondernemer centraal staat.
• Zelf blijven verlonen of gebruik maken van de diensten van een payrollbedrijf
• Biedt online bestellen ook voor jou als professionele frituurder mogelijkheden voor de toekomst
• Verse friet, waarom wel of waarom niet
• Van 'Verantwoord Frituren' naar 'verantwoord frituren'

Daarnaast vindt de algemene ledenvergadering voor de professionele frituurder plaats. Ook niet-leden zijn welkom op deze algemene ledenvergadering. Aanmelden voor deze ledenvergadering kan op "http://www.profri.nl/bijeenkomsten/algemene-ledenvergadering/aanmelden":http://www.profri.nl/bijeenkomsten/algemene-ledenvergadering/aanmelden



*Vrijetijdsindustrie*
De gehele vrijetijdsindustrie wordt op haar wenken bediend.
Net als tijdens vorige editie zal de Recreatie Vakbeurs naast Horeca Inspiratie georganiseerd worden. Hierdoor is dit de meest gerenommeerde vakbeurs in de vrijetijdsindustrie van Nederland. De combinatie tussen de twee vakbeurzen biedt de ondernemer de mogelijkheid om met één bezoek alle facetten binnen zijn onderneming onder de loep te nemen en in te spelen op trends en ontwikkelingen binnen de branche.

*In één keer totaal op de hoogte*
Zowel exposanten als bezoekers zijn zeer tevreden over de combinatie tussen Horeca Inspiratie en Recreatie Vakbeurs. Het scheelt de bezoekers veel tijd doordat zij slechts één beursbezoek hoeven te plannen en de exposanten zien dat ieder recreatie of entertainment park ook een horeca uitgiftepunt heeft.



*Prijsuitreiking*
Vote Company is de organisator achter de verkiezingen leukste snackbar, leukste restaurant, leukste vakantiepark en leukste zwembad van het jaar. De prijswinnaars van deze wedstrijd zullen tijdens de vakbeurs hun prijs in ontvangst nemen. De prijsuitreikingen vinden plaats op dinsdag 26 november.

*Horeca Inspiratie Gorinchem in vogelvlucht*
• Ruim 200 leveranciers uit de vrijetijdsindustrie
• 10.000 m2 beursvloer
• Workshops
• Presentaties
• Verkiezingen
• Drankenhandels
• Groothandels
• Food- en non food leveranciers

Kortom, Horeca Inspiratie is een vakbeurs die de horecaondernemer niet mag missen. Kom inspiratie opdoen en laat u verrassen door de veelzijdigheid en diversiteit die deze beurs te bieden heeft.

*Openingstijden*
Maandag 25 november 13.00 – 21.00 uur
Dinsdag 26 november 13.00 – 21.00 uur
Woensdag 27 november 13.00 – 21.00 uur
Meer informatie vindt u op "www.evenementenhal.nl":http://www.evenementenhal.nl

Overig nieuws