Hutten beste werkgever horeca

7 oktober 2015
Hutten beste werkgever horeca

Hutten is de Beste Werkgever van Nederland binnen de branche ‘Horeca, recreatie en toerisme’. Dit is de uitslag van het werkgeversonderzoek
van Effectory en Intermediair. In de overall lijst van beste werkgevers met meer dan 1000 medewerkers staat Hutten op de vijfde plaats. Vorig jaar bezette Hutten de zevende plek. ‘Een prachtige erkenning’, aldus Pascal Verheugd, HR-directeur bij Hutten. "Onze inzet om geluk centraal te stellen is hiermee weer bevestigd. Medewerkers heten bij ons samenwerkers. We erkennen hen om wie ze zijn en geven elk talent de ruimte om te groeien. Zo helpen we elkaar op weg naar geluk. Ik vind dit heel mooi."

*Groei*
Hutten groeide dit jaar alweer flink. Zo breidde de culinair en gastvrijheidsdienstverlener onder andere uit met meer dan dertig bedrijfscateringlocaties en nam het een zorgbakkerij over. Nieuwe locaties, betekent dat Hutten nieuwe samenwerkers erbij krijgt, omdat bij overnametrajecten ook het personeel overgenomen wordt. "In een uitgebreid welkomstprogramma laten we nieuwe samenwerkers kennismaken met onze organisatie en ons gedachtegoed", aldus Pascal Verheugd. "We maken tijdens die trajecten veel ruimte voor het proces van de medewerkers. Zij moeten immers een bestaande situatie loslaten en zijn ineens een gezicht van Hutten. In ons welkomstprogramma nemen we hen aan de hand mee en laten we hen kennismaken met waar wij voor staan en gaan: de beste, de leukste en de gelukkigste."

De Beste Werkgeversawards worden elk jaar uitgereikt naar aanleiding van een landelijk onderzoek door Effectory en Intermediair waarbij het de medewerkers zelf zijn die hun werkgever beoordelen.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws