Ervaren horecaondernemers gezocht

21 maart 2013
Ervaren horecaondernemers gezocht

Eind 2013 hoopt de RIBW Nijmegen & Rivierenland de revitalisering van Nieuw Mariënburg af te ronden. De locatie beschikt over een horecagedeelte en een film-/conferentiezaal.

*Sfeervolle ontmoetingsplek*
Naast deze horecavoorziening is de RIBW voornemens om in het pand een divers aanbod aan dagbestedings- en werkactiviteiten voor haar cliënten te realiseren. Ook biedt Nieuw Mariënburg ruimte aan een advies- en informatieloket en worden kunstwerken van RIBW Art-tics
tentoongesteld. Nieuw Mariënburg moet weer een sfeervolle en kwalitatief hoogstaande ontmoetingsplek worden. Voor de horeca-exploitatie van deze unieke locatie is de RIBW op zoek naar een enthousiaste en ervaren exploitant.

*ervaren horecaondernemers gezocht!*
Heeft u aantoonbare ervaring als horecaondernemer? Lijkt het u een uitdaging om Nieuw Mariënburg in samenwerking met de RIBW voor eigen rekening en risico tot een succesvolle horecagelegenheid te maken? Heeft u affiniteit met de doelgroep van de RIBW en wilt u mede vorm geven aan het opzetten van werktrajecten voor cliënten? Dan maakt RIBW graag kennis met u!

*Contact*
Surf naar "www.ribw-nr.nl":http://www.ribw-nr.nl voor meer informatie.

Overig nieuws