Horeca Wageningen in handen Jaap Venendaal

17 december 2014 |
Horeca Wageningen in handen Jaap Venendaal<

De Wageningse horecagelegenheden Hotel de Wereld, Restaurant OMundo, Drinks and Bites en Koekoekpizza-pannenkoek
in Wageningen
zijn vanaf vandaag volledig in handen van de Jaap Venendaal Groep. Venendaal nam de ondernemingen op 1 september 2013 over van Addie Roelofsen waarna een samenwerking werd gestart die dus nu beëindigd is.

Ambities kwamen niet overeen
Na een samenwerking van één jaar en drie maanden blijken de visies en ambities van Addie Roelofsen, operationeel directeur en Jaap Venendaal, algemeen directeur, teveel van elkaar afwijken om de samenwerking voort te zetten. Ze kijken terug op een mooie en turbulente periode waar ze beiden veel van geleerd hebben.

Toekomst
De Wageningse zaken blijven onder de Jaap Venendaal Groep vallen en Addie Roelofsen zal naar een nieuwe uitdaging gaan uitkijken. "De basis voor een sterke en voortvarende groep is gelegd en daar kan ik alleen maar trots op zijn. De etablissementen zijn in goede handen en de koers die ingezet is, zal verder doorgevoerd worden", besluit Addie Roelofsen.

Meer lezen over Jaap Venendaal? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Bier Brouwerijen
Vier brouwerijen sluiten zich aan bij Nederlandse Brouwers

Brouwerij Two Chefs Brewing, Kompaan Dutch Craft Beer Company, Brouwerij Noordt en Brouwerij Duvel Moortgat Nederland zijn per februari 2020 lid bij Nederlandse Brouwers. Hiermee telt de vereniging Nederlandse Brouwers voortaan veertien leden, die samen ruim 95 procent van de bierproductie in Nederl...

PUZO bar opent haar deuren in Amsterdam

PUZO maakt uitsluitend gebruik van duurzame producten van hoogstaande kwaliteit. Geen junkfood, maar fusion recepten bereid met natuurlijke ingrediënten. Zo puur mogelijk, zonder onnodige extra’s. Goed voor jou en de wereld om je heen. PUZO’s zijn driehoekige rijstpakketjes met daa...

Columns Bier
Column Richard Moerkerk: Vader Jacob ...

Het mooie aan bier is dat het verweven zit in veel van ons dagelijks leven. Bijvoorbeeld in (straat)namen, kinderliedjes of uitdrukkingen in de Nederlandse taal. Metten zijn ochtendgebeden van monniken. Het woord stamt af van het Latijnse matutinus, dat ‘ochtend’ betekend. De metten z...

Opening Rotterdam
Maritiem museum gooit het roer om met eigen horeca

Het Maritiem Museum Rotterdam opent een gloednieuw café op zaterdag 22 februari. Vanaf dat moment baat het museum zijn horeca zelf uit om de bezoekerservaring nog beter te maken, nadat eind vorig jaar ook de museumwinkel in eigen beheer is genomen. Het café draagt de naam ‘Het La...

Events Brouwerijen
Heineken terug als hoofdsponsor van SAIL

Heineken verbindt zich als hoofdsponsor aan de jubileumeditie van SAIL, van 12 tot en met 16 augustus voor de 10e keer in Amsterdam. De brouwer was in 1975 al betrokken bij de start van SAIL, toen vanwege het 700-jarig bestaan van Amsterdam. Als Nederlands icoon met de wortels in Amsterdam wil Heine...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: