Het Wijnhuis is meest gastvrije café van 2012

11 januari 2012 |
Het Wijnhuis is meest gastvrije café van 2012<

Grand Café Het Wijnhuis uit Zwolle heeft tijdens de wedstrijd 'Beste Gastvrijheidsformule Café's' laten zien dat zij de beste formule hebben. "De formule is geweldig, deze hebben ze zelf ontwikkeld en ze presenteren onderscheidende producten", lichtte
jurylid Jeannine Sok toe.

De formule
Het Wijnhuis kent ook een daadwerkelijke formule; VW + GP + TV = TG in het kwadraat. Dit betekent: verwachting + gemotiveerd personeel + toegevoegde waarde = tevredenheid gasten in het kwadraat.

De jury
De jury keek tijdens de beoordeling wederom naar de ontvangst van de gasten, het verblijf en het afscheid van de gasten. "We hebben veel gediscussieerd met elkaar, want er stonden drie top bedrijven", aldus Sok.


Alle winnaars op een rij (vlnr): De Stomme van Campen, Het Wijnhuis en Wonder's

Hele top-3 komt uit het noorden
Wonder's eten en drinken uit Schagen werd tweede in de race. Proeflokaal De Stomme van Campen uit Kampen eindigde op de derde plek. Hiermee valt het op dat alle winnende bedrijven uit het noorden van het land komen en niet uit het als gastvrij bekend staande zuiden.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content
Veiligheidsproducten worden nieuwe reclamedragers

Horecaondernemers hebben groen licht gekregen om per 1 juni weer te openen.Met deze bijzondere printproducties kunnen horecaondernemers de aandacht op zichzelf vestigen of zelfs gebruiken voor hun marketing en eigen reclame. Voorbereiding is heel belangrijk: Plaats daarom specifieke gedragsregel...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Slecht levensgedrag, definitief oordeel in zicht?

Het openen van een restaurant gaat niet zomaar. Los van alle praktische zaken moeten de nodige vergunningen worden aangevraagd, waaronder in veel gevallen een exploitatievergunning op grond van de (algemene) plaatselijke verordening en een Drank- en Horecawetvergunning. Hierbij stuit men doorgaans o...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Bier
Swinkels Family Brewers komt versneld met Swinckels’ 0.0%

Swinkels Family Brewers komt versneld met Swinckels’ 0.0%, een nieuw alcoholvrij bier, en brengt deze exclusief naar de horeca. Swinckels’ Superior 0.0% Beer is een uitgesproken, fris en verfijnd alcoholvrij bier. De brouwer voegt hiermee nog een alcoholvrij bier toe aan haar uitgebreide...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: