Grolsch introduceert nieuw alcoholvrij bier: Zomertijd 0.0%

Auteur: Redactie
Branded Content Bier 16 maart 2023
Grolsch introduceert nieuw alcoholvrij bier: Zomertijd 0.0%

Na de introductie van Grolsch Herfstbier 0.0% en Weizen 0.0% introduceert Grolsch nu een zomers 0.0% speciaalbier: Grolsch Zomertijd 0.0%. Grolsch biedt hiermee een verantwoord, alcoholvrij alternatief om van te genieten in het voorjaar en de zomer. Met deze introductie speelt Grolsch in op de groeiende vraag naar alcoholvrije speciaalbieren in Nederland.

Grolsch Zomertijd 0.0%

“Consumenten letten steeds meer op hun gezondheid, maar willen wel genieten van een lekker bier”, vertelt Ellen Slaa, Brand Manager Koninklijke Grolsch. “Daarom introduceren we een nieuw alcoholvrij speciaalbier. Grolsch Zomertijd 0.0% is zachtbitter en fruitig van smaak. Blond bier met tonen van passievrucht en grapefruit. Dus schenk de zomer in je glas en proost op de tijd met elkaar!”

Alcoholvrij bier steeds populairder

De populariteit van alcoholvrije bieren in Nederland neemt enorm toe. Steeds vaker geven consumenten de voorkeur aan alcoholvrij boven alcoholhoudend of alcoholarm bier. “Ons alcoholvrij assortiment is de afgelopen jaren al flink uitgebreid.” Zomertijd 0.0% is het zevende alcoholvrije product in het Grolsch assortiment. “We zien een toename in de vraag naar alcoholvrij bier, en dan met name alcoholvrije speciaalbieren. Zomertijd 0.0% sluit hier perfect op aan”, aldus Ellen. “Deze zomer kun je dan ook lekker genieten van de smaak van Zomertijd 0.0% op je balkon, in de tuin of op het terras. Drink ‘m lekker koud tussen de vijf en zes graden.” 

Ondersteuning en verkrijgbaarheid

Grolsch Zomertijd 0.0% is sinds begin deze maand verkrijgbaar in zowel supermarkten als in horecazaken in Nederland. De introductie wordt ondersteund via onder andere social media en op de winkelvloer. Het product is tot en met half september verkrijgbaar, dus in de periode van de zomertijd. 

Blijf je graag op de hoogte?

Eén keer per week het actuele en relevante cafénieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws