Genomineerden Meest Markante Horecaondernemer Zeeland bekend

20 juli 2016 | Linda Groothuijse
Genomineerden Meest Markante Horecaondernemer Zeeland bekend<

Het regiobestuur KHN Zeeland heeft drie horecaondernemers genomineerd voor de titel Meest Markante Horecaondernemer van Zeeland  2016/2017. Deze drie genomineerde ondernemers zijn: Jean d’ Hooge van proeverij de Oesterij in Yerseke, John van Gilst van Johnny’s Taria in Bruinisse en Danny Buijsrogge van Paviljoen ’t Schor in Paal (nabij Hulst). Zij dingen mee naar de begeerlijke titel Meest Markante Horecaondernemer van Zeeland. Op maandag 1 augustus wordt door de jury bekendgemaakt wie van deze ondernemers zich de komende anderhalf jaar Meest Markante Horecaondernemer van Zeeland mag noemen.

Landelijke winnaar

De huidige landelijke winnaar van de Meest Markant Verkiezing komt uit de regio Zuid-Holland-Noord. De horecaondernemers Michiel en Martijn van den Berg uit Noordwijk dragen de titel met trots en het regiobestuur Zeeland hoopt dat in de aankomende verkiezing de regio Zeeland hoog zal scoren. 

Jury en verkiezingsproces

Op basis van bezoeken aan de genomineerde bedrijven door de jury bestaande uit regiobestuurders Robbert Roggeband, Ralf Flemm, Marijn van Son en regiomanager Peter Arkenbout wordt uit deze kandidaten de Meest Markante Horecaondernemer van de regio Zeeland gekozen. Een van de belangrijkste criteria is dat een ondernemer vernieuwend, slagvaardig is en dat men een bedrijf heeft ontwikkeld dat succesvol is.

Toelichting Meest Markante Horecaondernemer

KHN organiseert elke twee jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. Deze prijs kennen wij toe aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren. Ondernemers die weten wat er speelt, inspelen op nieuwe consumentenontwikkelingen en succesvol zijn. Op deze manier stimuleert KHN innovatie onder horecaondernemers. De Meest Markant-verkiezing begint bij regionale verkiezingen in veertien regio’s. Uit de veertien winnaars wordt begin januari 2017, tijdens Horecava, de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen. Voor meer informatie zie www.meestmarkant.nl.

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Koffie & thee Utrecht
30ml Coffee & Food maakt een feestje van de heropening op 1 juni

De afgelopen maanden was het rustig in de ‘huiskamers’ van 30ml. Alle vestigingen waren open voor TO GO, maar de gezelligheid die de zaken normaliter zo typeert hebben de medewerkers echt gemist. Gelukkig openen ook zij vanaf 1 juni om 12:00 uur weer de deuren voor het nuttigen ter plaat...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Branded Content
Veiligheidsproducten worden nieuwe reclamedragers

Horecaondernemers hebben groen licht gekregen om per 1 juni weer te openen.Met deze bijzondere printproducties kunnen horecaondernemers de aandacht op zichzelf vestigen of zelfs gebruiken voor hun marketing en eigen reclame. Voorbereiding is heel belangrijk: Plaats daarom specifieke gedragsregel...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Slecht levensgedrag, definitief oordeel in zicht?

Het openen van een restaurant gaat niet zomaar. Los van alle praktische zaken moeten de nodige vergunningen worden aangevraagd, waaronder in veel gevallen een exploitatievergunning op grond van de (algemene) plaatselijke verordening en een Drank- en Horecawetvergunning. Hierbij stuit men doorgaans o...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: