Douwe Egberts Café in Delftse Poort

20 februari 2013
Douwe Egberts Café in Delftse Poort

Douwe Egberts opent samen met Nationale-Nederlanden een koffiecafé in het kantoorgebouw Delftse Poort in Rotterdam. De verzekeringsmaatschappij wil een verbinding met de stad en haar inwoners.

*In contact komen*
Het initiatief is ook bedoeld voor klanten die op een eenvoudige manier in contact wil komen met Nationale-Nederlanden. "Veel klanten wensen graag laagdrempelig contact met hun financieel dienstverlener", zegt Tom Kliphuis, CEO van de verzekeringsmaatschappij. In het café zullen regelmatig workshops worden georganiseerd, bijvoorbeeld over koffie en kunst. "Uiteraard komen er ook financiële onderwerpen aan bod, zoals pensioen of het kopen van een huis. Om deze soms complexe thema's begrijpelijk te maken voor iedereen, zullen in het café interactieve bijeenkomsten plaatsvinden", aldus Kliphuis. "Ook gaan we geregeld 'inloopspreekuren' organiseren om mensen op weg te helpen met hun financiële vragen."

*Exposities*
Het Nationale-Nederlanden Douwe Egberts Café biedt zowel zitplekken als werkplekken met tablets en gratis Wi-Fi. Er is ook een ruimte ingericht voor exposities. Hiervoor wordt samengewerkt met Rotterdamse kunstinstellingen, de gemeente, het bedrijfsleven en andere instanties. Om te beginnen zal er een satellietexpositie te zien zijn van 'The Fashion World of Jean Paul Gaultier: From the Sidewalk to the Catwalk'.

~Marijn Brok~

Overig nieuws