Derde editie Brabantse Gastvrijheid Award van start

3 maart 2020 | Noah Gerssen

Vanaf 3 maart gaat de Brabantse Gastvrijheid Award 2020 van start. Tot en met 3 april kunnen locaties zich aanmelden om deel te nemen aan de verkiezing van de meest gastvrije locatie van Brabant. De opzet van de award is verder aangescherpt. Niet alleen kent de vernieuwde opz et meer locatie-categorieën, ook zijn uitdagende challenges toegevoegd met tussentijdse prijswinnaars. Met deze derde editie van de Brabantse Gastvrijheid Award wordt de Brabantse gastvrijheid naar een nóg hoger niveau gebracht.

Niet één, maar zes winnaars

Om de gastvrijheid en deelname van grote en kleinere locaties te stimuleren, introduceert VisitBrabant dit jaar zes locatie-categorieën. “Door het toevoegen van verschillende categorieën maakt een kleine B&B net zoveel kans op de titel als een groot hotel, en een professioneel museum even veel als een gezellig eetcafé”, aldus Ankie Joos, projectmanager bij VisitBrabant. “Zo maken we in Brabant samen nog meer werk van de gastvrijheid, iedere locatie op zijn eigen niveau.”

Uitdagende challenges met bijzondere prijzen

Vanaf april kunnen de deelnemers tevens meedoen aan een speciaal gastvrijheidsprogramma met maandelijks uitdagende challenges op het gebied van gastvrijheid. Dit gratis en vrijblijvende programma biedt deelnemers handvatten om met plezier, en met het hele team, direct met hun gastvrijheid aan de slag te gaan. Locaties die deelnemen aan de challenges maken bovendien kans op bijzondere prijzen waarmee ze inspiratie opdoen voor een ultieme gastvrijheidsbeleving, zoals een kijkje achter de schermen bij de Efteling en het Guesthouse Hotel.

Brabantse Gastvrijheid Award 2020

Tot en met 3 april kunnen ondernemers uit de Brabantse vrijetijdssector zich opgeven voor de Brabantse Gastvrijheid Award 2020. In september worden de genomineerden bekend gemaakt door de onafhankelijke jury, waarna in november de opvolgers van de winnaar van 2019 – NH Collection Eindhoven City Centre – bekend worden gemaakt. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De CaféKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ge ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is gisteren van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Interview Longread
Deze café-eigenaar verkoopt nu tapasboxen, bierpakketten en chocolade

Roy Spekhorst is eigenaar van Pelle’s in Deurningen, een dorp dat ligt onder de rook van Hengelo. Spekhorst houdt de moed erin tijdens deze coronacrisis en heeft allerlei initiatieven ontplooid om de boel draaiende te houden: “E-commerce wordt voor ons nu steeds belangrijker; wie had dat ...

Columns
Met Pasen de terrassen open werd het duidelijk niet. Joh!

En dan zeggen: “Ze horen alleen wat ze willen horen." Of: ”Als er iets uitlekt, betekent het niet dat het al zo besloten is." Ja, dat weten wij uiteraard inmiddels ook wel! Maar neem dan eens een goed besluit. "Ja, maar we zeggen toch steeds 'als, als, als' erbij? ...

Achtergronden Branded Content
Wise: het platform voor het boeken van een werkplek in de horeca

Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden horecaondernemers werkplekken aan (thuis)werkers. Zo kunnen werkgevers, werknemers, freelancers en ondernemers geschikte werkplekken vinden, boeken en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: