De vijf mooiste rooftopbars

31 december 2014
De vijf mooiste rooftopbars

Oud & nieuw vieren krijgt een nieuwe dimensie op een echte rooftopbar. In Groot-Brittannië, Indonesië, Thailand, Mexico en in India
vind je de mooiste rooftopbars ter wereld. Geniet met ons mee!

*1. Radio, Londen, Groot-Brittannië*



De Radio rooftopbar bevindt zich op de tiende verdieping van het ME London hotel dat in 2012 zijn deuren opende. Vanaf het dak kun je onder andere de Shard-wolkenkrabber, de torens van financieel centrum Canary Wharf, de bochten van de Theems en de Tower Bridge zien.

*2. Unique Rock Bar, Bali, Indonesië*



Unique Rock Bar is gelegen op natuurlijke rotsen, veertien meter boven de Indische Oceaan. De vaste dj’s zorgen bijna dagelijks voor opzwepende muziek.

*3. Sky Bar at Sirocco, Bangkok, Thailand*



Op de 63e verdieping van wolkenkrabber State Tower in het Thaise Bangkok is de flitsende Sirocco Sky bar te vinden. Sirocco maakt deel uit van het Lebua Hotel en is de hoogstgelegen buitenbar ter wereld.

*4. La Purificadora, Puebla, Mexico*



In de Mexicaanse stad Puebla kunnen waterliefhebbers in hotel La Purificadora hun hart ophalen. Op het dak van het hotel is een zwembad met een glazen wand te vinden, ontworpen door een van de beroemdste Mexicaanse architecten, Ricardo Legorreta.

*5. Aer, Mumbai, India*



Het onophoudelijke lawaai dat uit de Indiase stad Mumbai opstijgt, klinkt in skybar Aer slechts als ver gegalm. Op de 34e verdieping van het Four Seasons Hotel begint de avond dagelijks met ‘Sunset Happy Hour’ van 17:30 tot 20:00.

~Christel Tuin~

~Foto's: ME Londen, Ayana Resort Bali, Samanthe Sirocco, Undine Pröhl, Josh Friedman~

Overig nieuws