'de koffiesalon' vandaag officieel geopend in World Trade Center Rotterdam

3 september 2018 | Thijs Jacobs

Vanmorgen is in World Trade Center Rotterdam een nieuwe vestiging van de koffiesalon (geschreven met kleine letters) geopend. In de zakelijke huiskamer van Rotterdam kunnen koffieliefhebbers vanaf nu hun hart ophalen met puur ambachtelijke koffie van partner Buscaglione Espresso.

Om de opening te vieren, trakteert de nieuwe koffiehotspot vandaag alle bezoekers op een punt taart bij hun ‘bakkie’. de koffiesalon is gesitueerd in de gedeeltelijk gerenoveerde ontvangsthal, direct naast de hoofdentree en naast het nieuwe Business Center met business rooms en flexplekken dat later dit jaar open gaat. Ga voor meer informatie naar www.wtcrotterdam.com.

De beste koffie

Eigenaar van de koffiesalon Diederik Habbema: ‘We streven ernaar om elke dag de beste koffie van Nederland te serveren. Dat we eerder door een internationale jury werden gekozen als beste koffiemaker van Nederland was dan ook een enorm waardevol compliment. Dat we nu naast onze zes vestigingen in Amsterdam ook een vestiging mogen openen in dit prachtige gebouw in het hart van Rotterdam, is wat ons betreft dan ook de kers op de taart.’

Ook Managing Director Eveline Steenbergen is lovend: ‘Nu de koffiesalon geopend is, zijn we een stapje dichter in de buurt van de realisatie van het masterplan van WTC Rotterdam. Bezoekers zijn hier lang niet alleen meer voor werkgerelateerde zaken, maar ook voor ontmoetingen en ontspanning met een goede kop koffie erbij. Dat levert een dynamische en ongedwongen sfeer op, die dit gebouw met al haar historie én potentie meer dan verdient.’

Op de foto, vlnr: Anton Willemars (Directeur Buscaglione), Georgia Barrett (Manager de koffiesalon), Diederik Habbema (eigenaar de koffiesalon) en Eveline Steenbergen (Managing Director WTC Rotterdam). Foto: Gerrit Vermeulen

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bier Duurzaamheid
Heineken wil 15 procent minder water verbruiken

Heineken ambieert om zijn watergebruik in waterarme regio's zoals spanje en Ethiopië met 15 procent omlaag te brengen, voor minder waterschaarse regio's streven zij naar tien procent. Niet alleen dat maar ze willen ook duurzamer handelen door middel van het hergebruik van afvalwater, he...

Columns
Column: daarom neem ik mijn kinderen niet mee naar zo'n café

In de maartuitgave van De CaféKrant schreef ik in mijn voorwoord over kinderen in het café. Ik bezocht café De Twee Spieghels in Leiden, waar kinderen pas welkom zijn als ze zelfstandig op een barkruk kunnen klimmen. Dat is niet ingegeven door kinderhaat of iets dergelijks, maar...

trends Bier
Gaan algoritmes het bierassortiment bepalen?

Een team van 160 wetenschappers is bezig met het ontwikkelen van een algoritme wat klanten kan adviseren wat zij moeten bestellen. Brouwerijketen AB InBev kreeg de inspiratie voor dit idee vanuit de streamingwebsite Netflix. Netflix beveelt kijkers nieuwe series en films aan door middel van het verz...

Bier Events
Bijna 450 bieren in 5e Dutch Beer Challenge

Op woensdag 20 maart 2019 is Rotterdam weer een dag de bierhoofdstad van Nederland. Dan wordt in Arminius congres- en debatcentrum voor de vierde keer de ‘Dutch Beer Challenge’ georganiseerd. Alle ruim 650 Nederlandse brouwerijen en brouwerijhuurders zijn benaderd en velen hebben &eacut...

Economie KHN
Oproep KHN voor Provinciale Staten-verkiezingen: voorkom overaanbod horeca

De afgelopen tien jaar nam het aantal horecazaken in Nederland explosief toe. Het aantal groeide met 13 procent naar ruim 43000 zaken. KHN is blij met deze ontwikkeling en ziet ook voor de toekomst nog ruimte voor extra horeca. Maar in steeds meer binnensteden ontstaat overaanbod van horeca, vooral ...

Tech Interview
''Bij De Beren hebben we nu al twaalf marketingmedewerkers nodig''

Marjolein Mens is communicatieadviseur bij restaurantketen De Beren. De restaurantketen heeft de social media campagnes uitstekend op orde en pakt de marketingactiviteiten professioneel aan. Hoe gaat dat in zijn werk bij zo’n succesvolle keten? Marjolein: “We hebben hier op kantoor een h...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: