De Beren opent deze maand een filiaal in Veenendaal

1 juli 2019 | Thijs Jacobs

Op dinsdag 2 juli vanaf 10.30 uur viert De Beren Restaurants voor de 41ste keer feest met de opening van alweer een nieuwe vestiging. Dit keer opent de restaurantketen een filiaal op de rand van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei: het dorpse Veenendaal.  Aan de Rondweg-West 250A genieten gasten in een brandnieuw pand van een uitgebreide lunch, een gezellige borrel en van de beroemde ‘De Beren Classics” van de houtskoolgrill.

Het Veenendaals filiaal wordt gerund door Franchiseduo Leo en Bianca Bruins, die al een De Beren Restaurant beheren in Houten. Om de opening feestelijk te vieren eet de vierde persoon de gehele maand juli gratis mee. Daarnaast maken gasten deze maand kans op een gratis diner voor twee én mogen zij een heel weekend rondtoeren in een splinternieuwe MINI van partner Ekris BMW Veenendaal.

Van lunch tot diner een goedgevulde menukaart

Het Veenendaalse restaurant is in een stoer en eigentijds berenjasje gestoken: compleet met een stijlvolle bar omringd door gezellige zitjes die zich perfect lenen voor een borrel met collega’s, vrienden of familie. Ook een uitgebreide lunch-, diner-, en arrangementenkaart ontbreekt hier niet. Vanaf 10.30 uur schuiven gasten aan voor rijkelijk belegde broodjes, clubsandwiches en goedgevulde salades. ’s Avonds doen gasten zich te goed aan de ‘De Beren Classics’: traditionele gerechten zoals de spareribs of satés. Voor iedereen die zich graag laat verrassen zijn er tal van mogelijkheden voor uitgebreide arrangementen: van sharing dinner tot High Wine en van High Beer tot High Tea. Een diner bij De Beren kan daarnaast gecombineerd worden met een lekker avondje uit: Pathé Ede zit immers op 10 minuten rijden verwijderd. Met het Diner & Film arrangement van 31 euro per persoon geniet je van een driegangenkeuzemenu én toegang tot het filmhuis.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Amsterdam Café
Nedstede koopt vastgoed en exploitatie café De Vergulde Gaper in de Jordaan

Nedstede heeft het vastgoed en de exploitatie van café De Vergulde Gaper gekocht. Het beroemde café ligt middenin de Jordaan, aan de Prinsenstraat 30, op de hoek van de Prinsengracht. De Vergulde Gaper is geliefd onder zowel Amsterdamse locals als toeristen, niet alleen vanwege zijn...

Tech Coronacrisis
Horecaplatform Nocto biedt oplossing voor de anderhalvemetersamenleving

De horeca behoort tot één van de industrieën die zwaar getroffen is door COVID-19. Na 81 dagen gesloten te zijn geweest, mocht de horeca 1 juni weer open. Verschillende regels moeten dan wel worden nageleefd. Terwijl ongeduldig wordt gewacht op versoepelingen, komt Rotterdamse sta...

KHN Coronacrisis
Clubs & Nightlife bedrijven pleiten voor heropening per 1 augustus

De versoepelingen die vanaf vandaag ingaan, bieden voor veel sectoren weer enige ruimte om te ondernemen, maar voor de Clubs & Nightlife bedrijven is er nog steeds geen perspectief; zij moeten tot tenminste 1 september de deuren gesloten houden. Dit is niet langer uit te leggen. In Den Haag word...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Bezorgen van drankpakketten door horeca mag niet meer

Vanaf woensdag 1 juli mogen horecaondernemers in de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid geen drankpakketten, met daarin licht alcoholische dranken, meer bezorgen, zo lezen we op de website van De Gelderlander. Tijdens het hoogtepunt van de coronacrisis werd er voor de horeca een uitzondering gemaakt, m...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: