De Beren opent deze maand een filiaal in Veenendaal

1 juli 2019 | Thijs Jacobs

Op dinsdag 2 juli vanaf 10.30 uur viert De Beren Restaurants voor de 41ste keer feest met de opening van alweer een nieuwe vestiging. Dit keer opent de restaurantketen een filiaal op de rand van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei: het dorpse Veenendaal.  Aan de Rondweg-West 250A genieten gasten in een brandnieuw pand van een uitgebreide lunch, een gezellige borrel en van de beroemde ‘De Beren Classics” van de houtskoolgrill.

Het Veenendaals filiaal wordt gerund door Franchiseduo Leo en Bianca Bruins, die al een De Beren Restaurant beheren in Houten. Om de opening feestelijk te vieren eet de vierde persoon de gehele maand juli gratis mee. Daarnaast maken gasten deze maand kans op een gratis diner voor twee én mogen zij een heel weekend rondtoeren in een splinternieuwe MINI van partner Ekris BMW Veenendaal.

Van lunch tot diner een goedgevulde menukaart

Het Veenendaalse restaurant is in een stoer en eigentijds berenjasje gestoken: compleet met een stijlvolle bar omringd door gezellige zitjes die zich perfect lenen voor een borrel met collega’s, vrienden of familie. Ook een uitgebreide lunch-, diner-, en arrangementenkaart ontbreekt hier niet. Vanaf 10.30 uur schuiven gasten aan voor rijkelijk belegde broodjes, clubsandwiches en goedgevulde salades. ’s Avonds doen gasten zich te goed aan de ‘De Beren Classics’: traditionele gerechten zoals de spareribs of satés. Voor iedereen die zich graag laat verrassen zijn er tal van mogelijkheden voor uitgebreide arrangementen: van sharing dinner tot High Wine en van High Beer tot High Tea. Een diner bij De Beren kan daarnaast gecombineerd worden met een lekker avondje uit: Pathé Ede zit immers op 10 minuten rijden verwijderd. Met het Diner & Film arrangement van 31 euro per persoon geniet je van een driegangenkeuzemenu én toegang tot het filmhuis.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Cocktails
Super Lyan beste hotelbar van Amsterdam

Super Lyan is uitgekozen tot beste hotelbar van Amsterdam. De prijs werd zaterdag voor de zevende keer uitgereikt door de Belvedere Best Hotel Bar Awards tijdens de jaarlijkse Hotelnacht. De prijs werd in ontvangst genomen door Bar Manager Dan Garnell, Director of F&B Jos van Hunen en hoteldirec...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Columns
Column Richard Moerkerk: Meer 0.0 van de tap

De gedachte aan een grapefruitsalade met bladspinazie, geroosterde pijnboompitjes en een steak tartaar maakt het me bijzonder lastig om deze column te typen. Helemaal nu ik ook nog aan een begeleidend witbier van Lowlander denk, het water loopt me in de mond! Het bier is gebrouwen met sinaasappel- e...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Amber Ott is de beste biertapper van Nederland

Biertappen is echt een vak en vraagt om vakmanschap. Dat was vandaag duidelijk te zien tijdens de finale van het Nederlands Kampioenschap Biertappen op Horecava 2020. Van alle barmannen en barvrouwen die de afgelopen maanden meededen aan de regionale voorrondes, stonden er vandaag 47 deelnemers in d...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: