Chris Naylor en Henk Schouten op Veggie Event

25 maart 2015 |
Chris Naylor en Henk Schouten op Veggie Event<

Chris Naylor van sterrenstaurant Vermeer en Henk Schouten, pionier op het vlak van vleesvervangers, zullen de lijst met sprekers op
het Veggie Chef of the Future Event aanvullen.

Foto: Chef Chris Naylor

Over het Event
De scholingsdag wordt op 18 mei georganiseerd door de Vegetariërsbond, in samenwerking met GoodBite en het Koksgilde. Het Veggie Chef of the Future Event is een scholingsdag waar jonge chefs de fijne kneepjes van de vegetarische keuken wordt bijgebracht. Het event vindt plaats in Tomatoworld in Honselersdijk (Westland). Tijdens de scholingsdag geven topkoks, professionele docenten en productspecialisten masterclasses en workshops over hoe jonge professionals lekker vegetarisch kunnen koken. "Chris Naylor is één van de beste groentekoks in Nederland. Niet voor niets heeft restaurant Vermeer als jaren een Michelinster. Wij weten dat hij veel jonge chefs kan inspireren om te toveren met groente", aldus directeur van de Vegetariërsbond Floris de Graad.

Over Chris Naylor en Henk Schouten
Chris Naylor is chefkok van Restaurant Vermeer in Amsterdam. Naylor is een enthousiaste kok met een passie voor groente. Restaurant Vermeer heeft een Michelinster en nam de afgelopen twee jaar ook deel aan de Vegetarische Restaurantweek, een week waarin restaurants bijzondere en voordelige vegetarische menu’s aanbieden. Henk Schouten is oprichter van Schouten Europe BV en het merk GoodBite en was de eerste die in de jaren '90 vleesvervangers op de Nederlandse markt bracht.

Praktische informatie
De scholingsdag is voor alle koks onder de 40 jaar. Deze scholingsdag kost 100 euro als je je voor 18 april aanmeldt (anders kost het 150 euro). Leden van het Koksgilde krijgen 25 procent korting. Zij betalen dus 75 euro als ze zich aanmelden voor 18 april (en anders €112,50). Aanmelden kan via "www.vegetariers.nl/veggiechef.":http://www.vegetariers.nl/lekker/events/veggiechef
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Coronacrisis
Young Creators Group start HorecaTegoed

Om de horeca een hart onder de riem te steken, is Young Creators Group, een community voor jonge ondernemers en makers onder leiding van ondernemer Edwin de Jong, op eigen initiatief gestart met HorecaTegoed. HorecaTegoed is een initiatief waar je een gift aan jouw favoriete horecagelegenheid kunt g...

Coronacrisis
"Kabinet verlengt coronamaatregelen die gelden tot 6 april "

Het kabinet besluit aanstaande dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatregelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden en musea, worden dan verder besproken. Verschillende landelijke media, waaronder NU.nl en ...

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Achtergronden
Gratis download: De CaféKrant, maart 2020

Coronavirus of niet, De CaféKrant blijft je op de hoogte houden van het laatste nieuws - voornamelijk online - maar biedt je prachtige interviews en achtergrondverhalen in de krant zelf. Voor degenen die vanwege de gedwongen sluiting even niets om handen hebben, is dit een uitgave om naar uit...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: