Chalet Fontaine maakt doorstart

3 december 2014
Chalet Fontaine maakt doorstart

Partycentrum Chalet Fontaine en cateringbedrijf Maison Luuk uit Kaatsheuvel maken een doorstart. Na diverse onderhandelingen
is de curator erin geslaagd een grote partij te vinden die de komende jaren het Partycentrum & cateringbedrijf weer terug op de kaart gaan zetten. Timo en Danny Veenendaal, horecaondernemers uit Amersfoort, gaan de uitdaging aan.

~Foto: De gebroeders Veenendaal met managers Suzanne Dekkers en Mittchell Poeder~

*Doorstart na faillissement*
Chalet Fontaine is een partycentrum waar 20 tot 1000 personen feest kunnen vieren of een andere bijeenkomst kunnen houden. In februari van dit jaar kreeg het bedrijf echter de genadeklap. Na een inbraak liepen de reserveringen terug en moest het bedrijf faillissement aanvragen. Na diverse onderhandelingen is de curator erin geslaagd een grote partij te vinden die de komende jaren Chalet Fontaine en Maison Luuk weer nieuw leven inblaast. "Het is gelukt, ik ben blij dat wij eruit zijn", reageert een opgewekte Timo Veenendaal.

*Over de gebroeders Veenendaal*
De broers Timo en Danny Veenendaal exploiteren op dit moment al 7 partycentra in Midden-Nederland en zijn tevens eigenaar van een ISO-gecertificeerd catering- en partyverhuurbedrijf gevestigd in Amersfoort. "Wij zijn enorm trots dat wij nu ook in Brabant kunnen starten", vertelt Timo Veenendaal. ‘Chalet Fontaine & Maison Luuk gaan op dezelfde exclusieve manier door maar er komt ook een basic variant in de voorste zaal. In deze tijd moet je de gasten een keuze kunnen bieden. Vanaf heden bestaat dus de mogelijkheid om, naast het vertrouwde luxe concept, ook een 'eenvoudiger en dus goedkoper' feest te geven terwijl de kwaliteit vanzelfsprekend gewaarborgd blijft", aldus de Amersfoortse ondernemer.

~Christel Tuin~

Overig nieuws