Café serveert ontbijt van 8000 calorieën (video)

14 januari 2015
Café serveert ontbijt van 8000 calorieën (video)

Een café in de Britse plaats Portishead serveert aan zijn gasten een monsterontbijt van maar liefst 8000 calorieën waarvoor cafébezoekers
een uur de tijd krijgen om het op te eten. Het ontbijt bestaat uit maar liefst 59 hapjes.

*Het ontbijt*
Het ontbijt bestaat uit zes stukjes bacon, zes worstjes, zes eieren, twee omeletjes, vier porties gebakken aardappelen en vier porties gebakken champignons voorgeschoteld. Op het enorme bord liggen ook zes plakjes bloedworst, een bakje met patat en uienringen, vier sneetjes toast, een halve gegrilde tomaat, twee porties bonen en nog wat stukjes rauwe tomaat. Bij dit enorme ontbijt kunnen gasten kiezen uit een milkshake of een blikje energiedrank. Het mag geen verrassing zijn dat er tot nu toe niemand in is geslaagd om het ontbijt binnen een uur volledig op te eten.

*Monster Mega Breakfast*
Een medewerker van het restaurant vertelt in een video dat er nog geen klanten zijn geweest die alles op hebben kunnen eten in een uur. De gastvrouw verklapt ook dat het zogenoemde Monster Mega Breakfast, dat 15 pond (bijna 20 euro) kost, haar maar tien minuten kost om te bereiden. Mensen die het voor elkaar krijgen om alles op te eten binnen de tijd komen met een foto op de ‘kampioenenmuur’ te hangen, ook krijgen ze een bon om later nog eens gratis te komen ontbijten.

*Bekijk de video (bron: Daily Mail/SWNS TV):*


~Christel Tuin~

Overig nieuws