Brand in The Harbour Club Café Amsterdam

4 mei 2016
Brand in The Harbour Club Café Amsterdam

The Harbour Club Café Amsterdam is woensdagochtend grotendeels in de as gelegd. De zaak bevindt zich in het Olympisch Stadion in
Amsterdam en de schade is aanzienlijk.

*Gesloten*
Ten tijde van het uitbreken van de brand was het café gesloten en de brand is inmiddels geblust. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

John de Jong, mede-eigenaar:” De afgelopen zes maanden is er keihard gewerkt om The Harbour Club Café op de kaart te zetten in Amsterdam. En met succes! We waren ‘the talk of the town’. We laten ons dan ook niet uit het veld slaan.” De eigenaren en het team zijn strijdvaardig en willen weer snel aan de slag. “Wij komen terug!”

Lopende reserveringen zijn omgeboekt naar één van de andere restaurants van The Harbour Club. “Wij benaderen de gasten die een reservering hadden gemaakt, allemaal persoonlijk. Dit geldt ook voor de grotere evenementen. In de meeste gevallen kunnen wij ook deze partijen een passend alternatief aanbieden.”, aldus Richard van Leeuwen, mede-eigenaar. “De komende weken wordt duidelijk wat er aan herstelwerkzaamheden moet gebeuren. We doen er uiteraard alles aan om de deuren voor onze gasten zo snel mogelijk weer te openen.”


~Thijs Jacobs~

Overig nieuws