Beachclub ‘Hudson Beach’ opent medio mei de deuren in Kijkduin

20 april 2018 | David Bakker

Vanaf medio mei kunnen strandliefhebbers terecht bij de nieuwe, Amerikaans georiënteerde
strandhotspot van Kijkduin: Hudson Beach. Aan de rand van de Haagse duinen waan je je
hier voor even in het zonovergoten Californië. Deze California-vibe wordt extra benadrukt
door het gebruik van frisse witte meubels, aankleding en een laid-back surfsfeer. Je geniet hier van het prachtige uitzicht over het Zuiderstrand, terwijl je smult van heerlijke American classics, beachfood & frisse cocktails.


Een concept van Hudson Bar & Kitchen

Zoals de naam al doet vermoeden, is Hudson Beach een gloednieuw concept uit de koker
van de populaire keten Hudson Bar & Kitchen. Hudson vond het tijd om ook
strandliefhebbers te voorzien van de signature dishes shared-dining. Manager van Hudson Beach, Bas Comijs vertelt: “Momenteel wordt er hard gewerkt aan een veelbelovende toekomst voor Kijkduin. We voelen ons hier als een vis in het water en willen dan ook graag een steentje bijdragen aan een goede beleving op het Zuiderstrand. Het leveren van een High Service en een échte restaurantbeleving staan bij Hudson Beach dan ook hoog in het vaandel”.


Breakfast, lunch en diner


Naast een smakelijk diner in het restaurant, bestaande uit ‘Californian Beachfood’ of ‘Hudson Classics’, is het mogelijk om lekker plaats te nemen op één van de comfortabele captain chairs voor een ontbijt of lunch. Het menu wordt geheel in American-Beachy- style
gepresenteerd: ga voor de pancakes met maple syrup, een frisse Powke Bowl, toast met
smashed avocado, healthy salades óf een juicy Hudson burger.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers verwachten voorzichtige groei in 2019

De horeca groeit dankzij een ‘gouden mix’ van economische expansie en een grotere toestroom van toeristen, plus het goede weer in een groot deel van 2018. De omzet in de branche neemt al ruim vijf jaar elk kwartaal toe. De verwachting is dat in 2019 het oplopende personeelstekort echt...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Koffie & thee Achtergronden
Onderzoek prijsontwikkeling koffie en thee in lunchrooms

De prijsontwikkeling van koffie en thee binnen lunchrooms is nog vrijwel nooit onderzocht. Daarom deed de redactie van vakblad Lunchroom zelf een onderzoekje naar de prijsontwikkeling gedurende de afgelopen twee jaar en daarbij keken zij ook nog verder terug, naar het jaar 2001 om precies te zijn. I...

Onderwijs Ondernemen
Training concepting voor gepassioneerde horecaondernemers

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Achtergronden Longread
Cash verdwijnt voorlopig nog niet uit de horeca

Na een jarenlange promotie van pinnen en contactloos betalen, hoor je de laatste tijd steeds vaker de roep om contant betalen. De Nederlandsche Bank laat van zich horen als voorstander van cash. Wat moet je daarmee in de horeca, waar contant geld voor onveilige situaties zorgt? Maatregelen nemen! ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: