Beachclub ‘Hudson Beach’ opent medio mei de deuren in Kijkduin

20 april 2018 | David Bakker

Vanaf medio mei kunnen strandliefhebbers terecht bij de nieuwe, Amerikaans georiënteerde
strandhotspot van Kijkduin: Hudson Beach. Aan de rand van de Haagse duinen waan je je
hier voor even in het zonovergoten Californië. Deze California-vibe wordt extra benadrukt
door het gebruik van frisse witte meubels, aankleding en een laid-back surfsfeer. Je geniet hier van het prachtige uitzicht over het Zuiderstrand, terwijl je smult van heerlijke American classics, beachfood & frisse cocktails.


Een concept van Hudson Bar & Kitchen

Zoals de naam al doet vermoeden, is Hudson Beach een gloednieuw concept uit de koker
van de populaire keten Hudson Bar & Kitchen. Hudson vond het tijd om ook
strandliefhebbers te voorzien van de signature dishes shared-dining. Manager van Hudson Beach, Bas Comijs vertelt: “Momenteel wordt er hard gewerkt aan een veelbelovende toekomst voor Kijkduin. We voelen ons hier als een vis in het water en willen dan ook graag een steentje bijdragen aan een goede beleving op het Zuiderstrand. Het leveren van een High Service en een échte restaurantbeleving staan bij Hudson Beach dan ook hoog in het vaandel”.


Breakfast, lunch en diner


Naast een smakelijk diner in het restaurant, bestaande uit ‘Californian Beachfood’ of ‘Hudson Classics’, is het mogelijk om lekker plaats te nemen op één van de comfortabele captain chairs voor een ontbijt of lunch. Het menu wordt geheel in American-Beachy- style
gepresenteerd: ga voor de pancakes met maple syrup, een frisse Powke Bowl, toast met
smashed avocado, healthy salades óf een juicy Hudson burger.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
Interview Wim Cox "Ik hou van quick and dirty"

Het was nooit zijn droom om horecaondernemer te worden. Maar na acht jaar atheneum en geen brandende ambitie om een vervolgstudie te volgen, belandde hij als gastheer in het hotel van zijn ouders. Niet wetende dat hij 35 jaar later op een terras in Roermond terug kan kijken op een florerend leven in...

Economie Achtergronden
Horecasector betaalt facturen het snelst

Het betaalgedrag van het Nederlandse bedrijfsleven is in het derde kwartaal van 2018 verslechterd. Facturen worden nu na gemiddeld 40,6 dagen voldaan. Dat is 0,7 dagen langzamer dan in het eerste half jaar van 2018. Dit blijkt uit de nieuwste Barometer Betaalgedrag van bedrijfsinformatiespecialist G...

Awards Bier
Dit is het lekkerste bockbier van Nederland

Bij Brouwerij Maximus in De Meern werd dit jaar door 132 proevers geproefd om te bepalen welk bockbier het lekkerste van Nederland is in 2018. Er werden 60 bockbieren geproefd, waarvan 32 in de categorie standaard tot en met 7 procent en 28 in de categorie zwaar boven de 7 procent. De prijzen bi...

De oplossingen voor lastige medewerkers

Met regelmaat krijg ik een vraag van een werkgever wat hij kan doen met een medewerker als er iets niet meer lekker loopt in de arbeidsrelatie. Dat kan van alles zijn: de werknemer gaat zijn eigen gang, trekt zich weinig van werkafspraken of collega’s aan, maakt fouten, meldt zich te pas en te...

Bier Longread
Achtergrond: de kracht van de wisseltap

Voor veel gasten gaat er niets boven een vers getapt biertje. Hoewel pils nog altijd favoriet is, zijn seizoensbieren niet meer weg te denken. Maar waarom zou je daarin altijd het aanbod van de brouwerij volgen? Ook lokaal zijn er leuke biertjes te krijgen, waarmee je een onderscheidend aanbod neer ...

Awards Achtergronden
Directeur Horeca Stichting Nederland in de race voor succesvolste vrouwelijke ondernemer

Gabriëlla Café, directeur van Horeca Stichting Nederland (HSN), is doorgedrongen tot de finale van de Aithra-Award* 2018. Deze Award wordt toegekend aan een vrouwelijk rolmodel dat bekend staat voor succesvol ondernemerschap. Als oprichter van het grootste horeca opleidingsinstituut van...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: