ANWB-winkel en café Neude geopend

31 mei 2018 | Thijs Jacobs

Burgemeester Jan van Zanen en ANWB-hoofddirecteur Frits van Bruggen hebben vanmorgen de nieuwe ANWB-winkel en café aan het Neude in Utrecht geopend in aanwezigheid van ANWB-leden en andere belangstellenden.

Het ANWB-café zit op de onderste twee verdiepingen van de karakteristieke Neudeflat. Het is de plek om elkaar te ontmoeten of even uit te blazen na een dagje in de stad en te genieten van een kop koffie of een lunch. De ANWB organiseert ook activiteiten in het café zoals workshops, boekpresentaties en filmavonden.

Ruim van opzet

Op een oppervlakte van ruim 500 m2 vindt de bezoeker naast het productaanbod van de ANWB ook een reisbalie, inclusief Virtual Reality Experience, een praatpaal die rechtstreeks in contact staat met het Leden Service Center van de ANWB en een loopbrug om (wandel)schoenen uit te proberen.

De nieuwe winkel heeft een oppervlakte van 500 vierkante meter. Voor de cursussen en de workshops is een aparte presentatieruimte beschikbaar. Meer informatie over de vernieuwde winkel is te vinden op www.anwb.nl/cafe.  Ook is daar informatie over de activiteiten te vinden.

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

trends Bier
Er wordt bewuster bier gedronken

De Nederlandse consument duikt steeds dieper in de mogelijkheden van een divers bieraanbod. Hoewel pils nog altijd de onbetwiste leider is in het schap, is er een aanhoudende populariteit van speciaalbier en alcoholvrije en -arme bieren. Dit blijkt uit het jaarlijks terugkerende Nationaal Bierond...

Bier
Moskovieten geven 10 procent salaris uit aan bier

Het biertje blijft over de hele wereld één van de meest populaire alcoholische versnaperingen, maar hoeveel biertjes worden er nu gemiddeld genomen geconsumeerd? Besparingsplatform Kortingscode.nl deed onderzoek naar hoeveel bier er per persoon op maandelijkse basis wordt gedronken en ...

Personeel
Alles over de opbouw van loonkosten

De bezetting in de horeca verandert. Waar vroeger duidelijk een lunchpiek tussen half een en half twee was, komen de gasten tegenwoordig de hele dag over de vloer. Daarom is er een spreiding van personele bezetting nodig, liefst gebaseerd op kennis over de bezetting van je zaak. Technologische hulpm...

Events
Innovatief netwerken tijdens BBB Maastricht 2018

BBB Maastricht, de oudste horecavakbeurs van Nederland, vindt plaats van maandag 8 t/m woensdag 10 oktober in MECC Maastricht. BBB Maastricht biedt een veelzijdig programma voor horecaprofessionals uit ieder segment. Van (speciaal) bieren tot biologische streekproducten en van innovatieve productont...

Bier
Zorgt de slechte gerstoogst voor duurder bier?

De hitte van de afgelopen maanden heeft niet alleen voor zwetende voorhoofden gezorgd, ook de oogst van gerst valt behoorlijk tegen, lezen we op rtlnieuws.nl. Gerst wordt verwerkt tot mout en is daarmee een van de belangrijkste ingredienten om bier te maken. Wordt door de schrale oogst bier ook duur...

Vijf tips om wespen op afstand te houden

Het valt nu nog mee, maar de maand augustus herbergt ieder jaar weer een wespenplaag. Eind juli zijn de wespennesten voltooid en gaan de insecten op zoek naar voedsel, voornamelijk op uw terras, in de keuken of achter de bar. Bloedirritant voor gasten, werknemers en uzelf. Wij hebben een aantal tips...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: