Amstel Boathouse viert de winter met schaatspret en drankjes

29 november 2017 | Thijs Jacobs

Op het Museumplein is Ice Amsterdam weer geopend. Een ijsbaan op een unieke plek in hartje Amsterdam die wordt geëxploiteerd door Pim Pronk en Jeanine Geurts. Daarnaast runnen zij Amstel Boathouse, een restaurant en evenementenlocatie op eveneens een unieke plek. Een ‘little gem’ net buiten de hectiek van de stad met uitzicht op de Amstel.

Op de zaterdagen in de koude wintermaand december viert Amstel Boathouse Winter Delight. Op het terras bij een verwarmend vuurtje en op de veranda onder knusse plaids kunnen gasten genieten van hartverwarmende drankjes en een prachtig uitzicht op de Amstel. Vanaf 16:00 uur is er de gelegenheid om zelf kastanjes te poffen en marshmallows te roosteren op het terras. Breng je gitaar en kom de winter vieren.

Zaterdagmiddagborrel bij een vuurtje


Winter Delight is de plek om het weekend te vieren met vrienden, een romantische te daten en een zaterdagmiddagborrel te drinken. En mocht je daarna willen blijven dineren, dan biedt het restaurant een heerlijk menu. Amstel Boathouse beschikt over een eigen parkeerterrein naast de deur waar gasten gratis kunnen parkeren.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Café Sluiting
Gemeente Amsterdam sluit café na vondst drugs

Op dinsdag 23 januari 2018 is op last van waarnemend burgemeester Van Aartsen, Café Admiraal aan de Admiraal de Ruijterweg gesloten. De sluiting is op grond van de Opiumwet en de Algemene Plaatselijke Verordening (APV). Op 6 december 2017 heeft een integrale controle van politie en gemee...

Horeca Achtergronden
Download de HorecaMarketingKalender 2018 nu gratis!

De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Wanneer zet je nu alweer die asperges op de kaart? Geen paniek; in dit overzicht vind je uiteraard ook de datum van de start van het aspergeseizoen. Je kunt de HorecaMarketingKalende...

Bier Events
Dutch Beer Challenge op 21 maart

Op woensdag 21 maart 2018 wordt Rotterdam voor de vierde keer het hoppige en moutige epicentrum van Nederland. De vierde editie van de ‘Dutch Beer Challenge’ (powered by Mitra) zal dan plaatsvinden in debatcentrum Arminius. Alle ruim 500 Nederlandse brouwerijen en brouwerijhuurders worde...

Snacks
Chef Thor bitterballen wordt partner van Nationale Week Zonder Vlees

Chef Thor – vegetarische en veganistische bitterballen - is partner geworden van de Nationale Week Zonder Vlees. Hierdoor kunnen horecagelegenheden of cateringorganisaties die meedoen aan de Week Zonder Vlees, tijdens deze week gewoon bitterballen blijven serveren. Week Zonder Vlees De W...

Bier Achtergronden
Tekort aan bourbonvaten zorgt voor problemen vatgerijpte whiskeybieren

Door de wereldwijde grote populariteit van Bourbon whiskey is de productie van vaten niet meer te volgen. De prijs per vat is daardoor de laatste jaren meer dan verdubbel naar ruim $200,-. Vanwege de hoge vatprijs en populariteit van bourbon kiezen destilleerders ervoor om Bourbon steeds langer te l...

Drinks Achtergronden
Voor versgeperste sappen moet je naar provincie Utrecht

In de provincie Utrecht wordt in de horeca het vaakst zelfgeperste sap aangeboden, zo blijkt uit een data-analyse van het Rotterdamse bureau Datlinq. In Limburg is het aanbod voor de sapjesliefhebber een stuk minder, in slechts 14 procent van de horecazaken kun je verse sap krijgen. Dit is het laags...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: