Warme salade met biefstuk en tomaten

Auteur: Jorien Slager
1 januari 2016
Warme salade met biefstuk en tomaten

Ingrediënten (4 personen)

4 biefstukken (à 125 gram)
8 tomaten (gedroogd, op olijfolie)
200 gram champignons
1 theelepel zwarte peper (grofgemalen)
4 eetlepels balsamicoazijn
1 theelepel Franse mosterd
4 eetlepels mayonaise
4 eetlepels tomatensap
200 gram gemengde salade

Bereiding

Wrijf de biefstukken in met tomatenolie en peper. Snijd de tomaten in reepjes en de champignons in vieren. Roer een dressing van azijn, mosterd, mayonaise, tomatensap en tomatenolie. Bak de biefstuk en laat rusten. Bak de champignons. Maak de salade op smaak met de dressing. Verdeel sla, warme champignons, reepjes gedroogde tomaat over vier borden. Snijd de biefstukken in plakjes en leg ze op de salade.

Overig nieuws