Trend: warme winterdranken

13 september 2017 | Thijs Jacobs

Haal de ijzers maar weer uit het vet, want de winter staat voor de deur. De tijd van gezellige koek en zopie-kraampjes en de Elfstedentochtkoorts komen er aan. Er is niets zo lekker als een heerlijke warme winterdrank na een dag op het ijs of na een winterse wandeling. Tip: warm jezelf op met de warme winterdranken Berentzen Winter-ApfelKorn en Stroh Rum met warme chocolademelk. IJskou en deze warme winterdranken zorgen voor de ultieme winterbeleving. gegarandeerd in winterse sferen. Kortom: ijskou en deze warme winterdranken zijn dé perfecte match.

Stroh met warme choco


Het wereldberoemde Oostenrijkse drankmerk Stroh Rum heeft een uniek en verrassend drankje voor deze winter. STROHcomel: Mix het wereldberoemde Stroh Rum met warme chocolademelk, een verrassende zoete winterse mix waarmee je de sfeer van de Oostenrijkse Alpen in huis haalt. De krachtige zoete smaak van Stroh mixt perfect met warme chocolademelk. Heerlijk voor thuis op de bank na een dag het gure winterweer te hebben getrotseerd. Werp je sjaal en handschoenen af en kom lekker bij met STROHcomel. Vergeet jezelf niet te verwennen met een toef slagroom bovenop deze warme winterdrank.

Warme Winter-ApfelKorn


Voor liefhebbers van een meer fruitige warme winterdrank is Berentzen Winter-ApfelKorn een aanrader. Berentzen Winter-ApfelKorn heeft een volle en rijke smaak, met dank aan de winterse specerijen die het bevat. Denk aan heerlijk sappige appels in combinatie met kruidig kaneel, tonen van amandel en vanille. Uniek aan deze drank is dat Berentzen Winter-ApfelKorn niet alleen warm, maar ook koud gedronken kan worden. Al is de drank warm op z’n lekkerst. Terwijl de sneeuw tegen de ramen slaat warm jij de drank op in een pannetje op het vuur of gewoon in de magnetron, waardoor je hele keuken geurt naar kaneel, appel en amandel. Steek de kaarsen aan, hul je in een dikke wollen trui en kruip lekker op de bank met een heerlijke warme Winter-ApfelKorn en geniet van de donkere winteravond.

Achtergrond Stroh Rum


Stroh, in de volksmond Stroh Rum genoemd, is een zogeheten Inländer Rum, een sterk alcoholische drank afkomstig uit Oostenrijk. De wereldwijd geschonken sterke drank is vooral bekend van de Stroh ’80’. Het getal staat voor het alcoholpercentage in de drank. Stroh is ook verkrijgbaar in de varianten 38, 60, Stroh Jagertee en Stroh Fire. De ontstaansgeschiedenis van het drankmerk gaat terug naar het jaar 1832 waar het drankje voor het eerst in Klagenfurt werd geproduceerd door Sebastian Stroh. Stroh Rum van het familiebedrijf Stroh is Oostenrijks meest bekende sterk alcoholisch drankenmerk. Jaarlijks worden er meer dan 10 miljoen flessen verkocht.

Achtergrond Berentzen


Toen het Duitse bedrijf Berentzen (opgericht in 1758) de appellikeur ApfelKorn op de markt bracht, was het een instant succes. Al snel werd het drankje buiten de Duitse landgrenzen ontdekt. De frisse smaak van verse appels blijft behouden door de combinatie van de appels met de tarwegestookte alcohol, die de likeur zacht en mild maakt. En natuurlijk zijn er daarnaast de geheime ingrediënten van de familie Berentzen die worden toegevoegd. Met de introductie van Winter-ApfelKorn is de ApfelKorn range uitgebreid met een heerlijke kruidige variant.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 38(!) graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Vanwege het personeelstekort zijn sommige bedrijven zelfs genoodzaakt om dicht te gaan. Zonde natuurlijk. Met deze tips a...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Horecaexploitant, gedraag je!

Wie bedrijfsmatig alcohol mag schenken, komt een bepaalde verantwoordelijkheid toe. Althans, dat vindt de wetgever. Als leidinggevende van een kroeg of als slijter moet je in staat zijn om klanten op de naleving van de waarden en normen van de Drank- en Horecawet aan te spreken. Kennelijk is dat nie...

Tech Advertorial
Een goede betaalervaring is essentieel voor u en uw gasten

Pinbetalingen zijn al jaren in opmars. De ontwikkeling van contactloos betalen heeft dit nog verder versterkt. Ook de horecaondernemers profiteren meer en meer van de gemakken van digitaal afrekenen. Wij vragen ons af welke ontwikkelingen relevant zijn voor horecaondernemers. Hoe willen toekomstige ...

Awards
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca van start

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan. De door Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) georganiseerde wedstrijd draagt een steentje bij aan de kwaliteitsverbetering van opleiden in de horeca en geeft inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen...

Events
Bezoek Gastvrij Rotterdam 2019

De zevende editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Naar verwachting zullen ruim 450 exposanten meer dan 15.000 ondernemers en managers uit de horeca verwelkomen op hun stand. Het toonaangevende gastronomische platform voor ...

Opening
Bekende horecaketen De Beren opent restaurant in Roermond

Vanaf dinsdag 25 juni heeft De Beren er een primeur bij: de keten opent haar eerste vestiging in de provincie Limburg. De 40e vestiging van de succesvolle horecaformule is te vinden aan het bekende horecaplein Markt middenin de stad. Limburgers uit de wijde omgeving zijn iedere dag vanaf 10.30 uur (...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: