Trend: warme winterdranken

13 september 2017 | Thijs Jacobs

Haal de ijzers maar weer uit het vet, want de winter staat voor de deur. De tijd van gezellige koek en zopie-kraampjes en de Elfstedentochtkoorts komen er aan. Er is niets zo lekker als een heerlijke warme winterdrank na een dag op het ijs of na een winterse wandeling. Tip: warm jezelf op met de warme winterdranken Berentzen Winter-ApfelKorn en Stroh Rum met warme chocolademelk. IJskou en deze warme winterdranken zorgen voor de ultieme winterbeleving. gegarandeerd in winterse sferen. Kortom: ijskou en deze warme winterdranken zijn dé perfecte match.

Stroh met warme choco


Het wereldberoemde Oostenrijkse drankmerk Stroh Rum heeft een uniek en verrassend drankje voor deze winter. STROHcomel: Mix het wereldberoemde Stroh Rum met warme chocolademelk, een verrassende zoete winterse mix waarmee je de sfeer van de Oostenrijkse Alpen in huis haalt. De krachtige zoete smaak van Stroh mixt perfect met warme chocolademelk. Heerlijk voor thuis op de bank na een dag het gure winterweer te hebben getrotseerd. Werp je sjaal en handschoenen af en kom lekker bij met STROHcomel. Vergeet jezelf niet te verwennen met een toef slagroom bovenop deze warme winterdrank.

Warme Winter-ApfelKorn


Voor liefhebbers van een meer fruitige warme winterdrank is Berentzen Winter-ApfelKorn een aanrader. Berentzen Winter-ApfelKorn heeft een volle en rijke smaak, met dank aan de winterse specerijen die het bevat. Denk aan heerlijk sappige appels in combinatie met kruidig kaneel, tonen van amandel en vanille. Uniek aan deze drank is dat Berentzen Winter-ApfelKorn niet alleen warm, maar ook koud gedronken kan worden. Al is de drank warm op z’n lekkerst. Terwijl de sneeuw tegen de ramen slaat warm jij de drank op in een pannetje op het vuur of gewoon in de magnetron, waardoor je hele keuken geurt naar kaneel, appel en amandel. Steek de kaarsen aan, hul je in een dikke wollen trui en kruip lekker op de bank met een heerlijke warme Winter-ApfelKorn en geniet van de donkere winteravond.

Achtergrond Stroh Rum


Stroh, in de volksmond Stroh Rum genoemd, is een zogeheten Inländer Rum, een sterk alcoholische drank afkomstig uit Oostenrijk. De wereldwijd geschonken sterke drank is vooral bekend van de Stroh ’80’. Het getal staat voor het alcoholpercentage in de drank. Stroh is ook verkrijgbaar in de varianten 38, 60, Stroh Jagertee en Stroh Fire. De ontstaansgeschiedenis van het drankmerk gaat terug naar het jaar 1832 waar het drankje voor het eerst in Klagenfurt werd geproduceerd door Sebastian Stroh. Stroh Rum van het familiebedrijf Stroh is Oostenrijks meest bekende sterk alcoholisch drankenmerk. Jaarlijks worden er meer dan 10 miljoen flessen verkocht.

Achtergrond Berentzen


Toen het Duitse bedrijf Berentzen (opgericht in 1758) de appellikeur ApfelKorn op de markt bracht, was het een instant succes. Al snel werd het drankje buiten de Duitse landgrenzen ontdekt. De frisse smaak van verse appels blijft behouden door de combinatie van de appels met de tarwegestookte alcohol, die de likeur zacht en mild maakt. En natuurlijk zijn er daarnaast de geheime ingrediënten van de familie Berentzen die worden toegevoegd. Met de introductie van Winter-ApfelKorn is de ApfelKorn range uitgebreid met een heerlijke kruidige variant.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Drinks Events
Jeneverfestival keert terug in jeneverhoofdstad Schiedam

De kogel is door de kerk: het Nederlands Jeneverfestival is terug van weggeweest. Op zaterdag 14 en zondag 15 september organiseert het Nationaal Jenevermuseum Schiedam het Nederlands Jeneverfestival. Na de spontane terugkeer van jenever op de menukaart van geprezen bartenders in Nederland, verwacht...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Mensen
Bavaria viert 300-jarig bestaan

Brouwerij Bavaria bestaat dit jaar 300 jaar en viert dat het hele jaar met verschillende festiviteiten. Afgelopen weekend werd het jubileum gevierd samen met ruim 200 prijswinnaars en relaties – tijdens het ultieme Bavaria feestweekend in Nederland. Hiervoor startten eerder dit jaar winacties ...

Awards Bier
Het beste bier ter wereld komt uit Nederland!

Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt Rutte is tijdens de prestigieuze World Beer Awards – het WK voor bier – verkozen tot het beste bier ter wereld in de categorie ‘World's Best Flavoured Wood Aged’. Daarnaast heeft een ander bier uit de Vatgerijpt serie, Vatgerijpt Hoogh...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: