Trend: warme winterdranken

13 september 2017 | Thijs Jacobs

Haal de ijzers maar weer uit het vet, want de winter staat voor de deur. De tijd van gezellige koek en zopie-kraampjes en de Elfstedentochtkoorts komen er aan. Er is niets zo lekker als een heerlijke warme winterdrank na een dag op het ijs of na een winterse wandeling. Tip: warm jezelf op met de warme winterdranken Berentzen Winter-ApfelKorn en Stroh Rum met warme chocolademelk. IJskou en deze warme winterdranken zorgen voor de ultieme winterbeleving. gegarandeerd in winterse sferen. Kortom: ijskou en deze warme winterdranken zijn dé perfecte match.

Stroh met warme choco


Het wereldberoemde Oostenrijkse drankmerk Stroh Rum heeft een uniek en verrassend drankje voor deze winter. STROHcomel: Mix het wereldberoemde Stroh Rum met warme chocolademelk, een verrassende zoete winterse mix waarmee je de sfeer van de Oostenrijkse Alpen in huis haalt. De krachtige zoete smaak van Stroh mixt perfect met warme chocolademelk. Heerlijk voor thuis op de bank na een dag het gure winterweer te hebben getrotseerd. Werp je sjaal en handschoenen af en kom lekker bij met STROHcomel. Vergeet jezelf niet te verwennen met een toef slagroom bovenop deze warme winterdrank.

Warme Winter-ApfelKorn


Voor liefhebbers van een meer fruitige warme winterdrank is Berentzen Winter-ApfelKorn een aanrader. Berentzen Winter-ApfelKorn heeft een volle en rijke smaak, met dank aan de winterse specerijen die het bevat. Denk aan heerlijk sappige appels in combinatie met kruidig kaneel, tonen van amandel en vanille. Uniek aan deze drank is dat Berentzen Winter-ApfelKorn niet alleen warm, maar ook koud gedronken kan worden. Al is de drank warm op z’n lekkerst. Terwijl de sneeuw tegen de ramen slaat warm jij de drank op in een pannetje op het vuur of gewoon in de magnetron, waardoor je hele keuken geurt naar kaneel, appel en amandel. Steek de kaarsen aan, hul je in een dikke wollen trui en kruip lekker op de bank met een heerlijke warme Winter-ApfelKorn en geniet van de donkere winteravond.

Achtergrond Stroh Rum


Stroh, in de volksmond Stroh Rum genoemd, is een zogeheten Inländer Rum, een sterk alcoholische drank afkomstig uit Oostenrijk. De wereldwijd geschonken sterke drank is vooral bekend van de Stroh ’80’. Het getal staat voor het alcoholpercentage in de drank. Stroh is ook verkrijgbaar in de varianten 38, 60, Stroh Jagertee en Stroh Fire. De ontstaansgeschiedenis van het drankmerk gaat terug naar het jaar 1832 waar het drankje voor het eerst in Klagenfurt werd geproduceerd door Sebastian Stroh. Stroh Rum van het familiebedrijf Stroh is Oostenrijks meest bekende sterk alcoholisch drankenmerk. Jaarlijks worden er meer dan 10 miljoen flessen verkocht.

Achtergrond Berentzen


Toen het Duitse bedrijf Berentzen (opgericht in 1758) de appellikeur ApfelKorn op de markt bracht, was het een instant succes. Al snel werd het drankje buiten de Duitse landgrenzen ontdekt. De frisse smaak van verse appels blijft behouden door de combinatie van de appels met de tarwegestookte alcohol, die de likeur zacht en mild maakt. En natuurlijk zijn er daarnaast de geheime ingrediënten van de familie Berentzen die worden toegevoegd. Met de introductie van Winter-ApfelKorn is de ApfelKorn range uitgebreid met een heerlijke kruidige variant.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Bier Interview Longread
Bierkenner Thomas Wijns over tapverlies en speciaalbieren

Welk bier heb je op de tap? Natuurlijk het ‘gewone’ pils, want dat is de nummer één en lekker doordrinkbaar, maar steeds vaker zien we dat cafés het aantal tapkranen uitbreiden om aan de vraag naar andere bieren te kunnen voldoen en ook restaurants hebben een steeds ...

Video
Video: spoken nemen café over

In dit café in Nottingham, dat ook nog eens op een oud gevangenisterrein staat, waren geesten rond. En dat terwijl Halloween aanstaande is. De eigenaar van de bar besloot de videobeelden eens goed te bekijken toen er op een dag flessen en eten op de vloer werden aangetroffen. De avond ervo...

Columns Blog
Grijp eerst dat laaghangend fruit

Horecamensen houden van knallen. Een mooie avond draaien met je team waarbij alles klopt. Waar de service soepel loopt, de gasten happy zijn en een goede omzet wordt gedraaid. Horecamensen vinden stille momenten in de zaak echter een gruwel. Wachten op klandizie en ‘wortelschieten’ is...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: