Tiende levensjaar voor Jimmy Woo

16 november 2012
Tiende levensjaar voor Jimmy Woo

Jimmy Woo gaat bijna haar tiende levensjaar in. Op 7 december viert de club haar 9e verjaardag. Eigenaar Casper Reinders zit nog vol ambities en is nog lang niet toe aan pensioen.

*Kungfu-master uit Hong Kong*
Negen jaar geleden opende Jimmy Woo haar mysterieuze deuren aan de Korte Leidsedwarsstraat in Amsterdam. Niemand wist wie Jimmy Woo was. Het verhaal deed de ronde dat hij een zakenman, opiumhandelaar en kungfu-master was uit Hong Kong. De club kreeg snel veel aandacht en had het strakste deurbeleid van de stad met als resultaat een dito gastenlijst.

*Casper Reinders blijft ambitieus*
Ondernemer Casper Reinders (1970) is de eigenaar van de club. Nadat hij op zeer jonge leeftijd zijn carrière startte met café Fortuyn in Haarlem, volgde al snel de eerste, hippe design-noodlebar NOA en het Aziatisch georiënteerde Moko. In 2003 opende de ambitieuze horeca-ondernemer de club Jimmy Woo. Met brasserie Bocinq zette Casper in 2009 een heel nieuw concept op de kaart; een Frans- Arabisch fusion restaurant waar men naast dineren ook kan loungen. Een jaar later opende Reinders restaurant en bar Lion Noir. In 2011 werd hotspot/lounge- en nachtclub Ludwig geopend. In april 2012 won Reinders de Venuez Hospitality & Style Award 2011 voor meest toonaangevende horecaman van het jaar. In december 2012 staat de (her)opening van Rose's Cantina op de planning.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws