Super Lyan beste hotelbar van Amsterdam

20 januari 2020 | Thijs Jacobs
Super Lyan beste hotelbar van Amsterdam

Super Lyan is uitgekozen tot beste hotelbar van Amsterdam. De prijs werd zaterdag voor de zevende keer uitgereikt door de Belvedere Best Hotel Bar Awards tijdens de jaarlijkse Hotelnacht. De prijs werd in ontvangst genomen door Bar Manager Dan Garnell, Director of F&B Jos van Hunen en hoteldirecteur Kimpton De Witt Bart van de Brug. 

Afgelopen maanden bezocht en beoordeelde een onafhankelijke vakjury de verschillende hotelbars van onze hoofdstad. De jury vertelt: “De nieuwe bar valt op door de service met humor en aandacht, en de excellente cocktails en bar-bites; een hotelbar met internationale allure, waar zowel locals als buitenlandse gasten zich welkom voelen.'”

Super Lyan opende vorig jaar in april haar deuren in het centrum van Amsterdam. Internationaal befaamde bartender Ryan Chetiyawardana, ook wel bekend als Mr Lyan, viel voor de warme en gastvrije hoofdstad en besloot zijn eerste bar buiten de UK hier op te zetten. De casual cocktailbar met het optimistische jaren '50 design bestaat uit twee verbonden ruimtes; de Super Lyan living room en de Super Lyan bar. Het herinterpreteren van het bekende is leidend en de basis voor elke cocktail waarbij de ondertoon altijd uitdagend en speels is. Ook worden er cocktails geserveerd vanuit een tap. Super Lyan is onderdeel van lifestyle hotel Kimpton De Witt. 

De overige prijzen gingen naar Bar Claes as Beste nieuwkomer en Beste Classic Bar werd Bar TwentySeven. De award voor de meest creatieve bar ging naar Bar The Tailor en Juniper & Kin ging er vandoor met de prijs voor de meest duurzame bar. Publiekslieveling was wederom SkyLounge Amsterdam. Nieuw was dit jaar de Priceless Cocktail Award voor de beste met Belvedere gecreëerde cocktail. Ook deze award mocht Juniper & Kin op zijn naam schrijven.

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Achtergronden
Advies Belastingdienst aan horecaondernemers: verleng bijzonder uitstel van betaling

Is uw bijzonder uitstel van betaling afgelopen en kunt u nog niet aan uw nieuwe betalingsverplichtingen voldoen? Verleng dan uw bijzonder uitstel van betaling. Dat kan nog tot en met 30 juni. Afgelopen zaterdag ontvingen 60.000 ondernemers, waaronder uit de horecabranche, hierover een brief van de B ...

KHN Corona
KHN: uit eten met sneltest onbespreekbaar

De uitspraken van minister De Jonge over de rol van sneltesten in het openingsplan van het kabinet kunnen rekenen op stevige kritiek vanuit horecaondernemers. Zo wordt er mogelijk gesproken over versoepelingen, waarbij de horeca voor uit eten open mag met de inzet van sneltesten. Vooral het feit dat ...

Economie Achtergronden
CBS: relatief veel horecabedrijven opgeheven

In het eerste kwartaal van 2021 werden zo’n 30,2 duizend bedrijven opgeheven, ruim 9 duizend minder dan in hetzelfde kwartaal het jaar ervoor. Bij 85 procent van de opheffingen ging het om bedrijven met één werkzame persoon. Er werden 4,7 duizend bedrijven met meer dan é&e ...

Achtergronden Corona
Kan de horeca eigenlijk wel open als het weer mag?

Als de horeca op een gegeven moment weer open mag, dan is het nog maar de vraag of elke horecagelegenheid dat ook kan. BNR Nieuwsradio ging op onderzoek uit en deed daarbij ook navraag hij KHN. Bij veel ondernemers ontbreekt het op dit moment aan financiële middelen om personeel te betalen of v ...

Interview Longread
''Het terras openen heeft eigenlijk geen zin voor ons''

Andrea de Lange is eigenaresse van Brasserie Jansen in Zwolle. De terrassen mogen weliswaar weer gedeeltelijk open, maar zij koos ervoor haar terras gesloten te houden. Een weloverwogen keuze, zo blijkt. “Als je kijkt naar alle administratie en de opstartkosten die daarbij komen kijken, dan he ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Ronald Bakker (Bagels & Beans)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De CaféKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ge ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: