Super Lyan beste hotelbar van Amsterdam

20 januari 2020 | Thijs Jacobs

Super Lyan is uitgekozen tot beste hotelbar van Amsterdam. De prijs werd zaterdag voor de zevende keer uitgereikt door de Belvedere Best Hotel Bar Awards tijdens de jaarlijkse Hotelnacht. De prijs werd in ontvangst genomen door Bar Manager Dan Garnell, Director of F&B Jos van Hunen en hoteldirecteur Kimpton De Witt Bart van de Brug. 

Afgelopen maanden bezocht en beoordeelde een onafhankelijke vakjury de verschillende hotelbars van onze hoofdstad. De jury vertelt: “De nieuwe bar valt op door de service met humor en aandacht, en de excellente cocktails en bar-bites; een hotelbar met internationale allure, waar zowel locals als buitenlandse gasten zich welkom voelen.'”

Super Lyan opende vorig jaar in april haar deuren in het centrum van Amsterdam. Internationaal befaamde bartender Ryan Chetiyawardana, ook wel bekend als Mr Lyan, viel voor de warme en gastvrije hoofdstad en besloot zijn eerste bar buiten de UK hier op te zetten. De casual cocktailbar met het optimistische jaren '50 design bestaat uit twee verbonden ruimtes; de Super Lyan living room en de Super Lyan bar. Het herinterpreteren van het bekende is leidend en de basis voor elke cocktail waarbij de ondertoon altijd uitdagend en speels is. Ook worden er cocktails geserveerd vanuit een tap. Super Lyan is onderdeel van lifestyle hotel Kimpton De Witt. 

De overige prijzen gingen naar Bar Claes as Beste nieuwkomer en Beste Classic Bar werd Bar TwentySeven. De award voor de meest creatieve bar ging naar Bar The Tailor en Juniper & Kin ging er vandoor met de prijs voor de meest duurzame bar. Publiekslieveling was wederom SkyLounge Amsterdam. Nieuw was dit jaar de Priceless Cocktail Award voor de beste met Belvedere gecreëerde cocktail. Ook deze award mocht Juniper & Kin op zijn naam schrijven.

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: