Streek Gastronomie Plein Venray

12 februari 2013 |
Streek Gastronomie Plein Venray<

Maak kennis met diverse lokale lekkernijen. Midden op het plein wordt er live gekookt door chefs van de volgende restaurants: De Heeren van Overloon, Culinair Creatief Ruud Welbers, Hoeve De Boogaard, De Zwaan, Tante Jet, De 3 Gebroeders, Restaurant Brienen aan de Maas, Restaurant Aubergine

Bijzondere streekproducten
Ondernemers die op zoek zijn naar bijzondere streekproducten uit Limburg en Brabant kunnen terecht op het Streek Gastronomie Plein tijdens de vakbeurs Horeca Inspiratie Venray.

18, 19 & 20 maart
Meer dan 145 standhouders, speciale beursacties en voorjaarsintroducties. Het is allemaal te ontdekken op 18, 19 en 20 maart in Evenementenhal Venray.
Wilt u gebruik maken van pure en eerlijke producten van eigen bodem? Op het Streek Gastronomie Plein Venray kunt kennis maken met diverse lokale lekkernijen. Te midden van het plein wordt er live gekookt door chefs van de volgende restaurants: De Heeren van Overloon, Culinair Creatief Ruud Welbers, Hoeve De Boogaard, De Zwaan, Tante Jet, De 3 Gebroeders, Restaurant Brienen aan de Maasen Restaurant Aubergine. Kom langs en proef de verrassende combinaties met streekproducten uit Limburg en Brabant.

Lindeboom en Heisterkamp
Daarnaast kunnen bezoekers kennismaken met bier-spijs combinaties van Lindeboom Bierbrouwerij en wijn-spijs combinaties van Heisterkamp Wijninkopers. Tijdens enkele proeverijen praten experts u bij over de kenmerken van de wijnen of bieren en hoe die in relatie staan tot passende ingrediënten en gerechten.



IJsmakerij
Een van de standhouders is Hoeve Willem III een ambachtelijke ijsmakerij waarvan het roomijs word bereid met verse melk en waarvan de vruchten afkomstig zijn van telers uit de regio. En Wagyu Farm, de eerste Europeaan met 100% raszuivere Wagyu laat u genieten van zijn vers vlees, vleeswaren en producten als bressaola, carpaccio en short ribs.



Ontdek tijdens Horeca Inspiratie Venray waarom juist Regio Venlo Hoofdstad van de Smaak 2013 is en maak kennis met de producent achter het streekproduct.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Koffie & thee Utrecht
30ml Coffee & Food maakt een feestje van de heropening op 1 juni

De afgelopen maanden was het rustig in de ‘huiskamers’ van 30ml. Alle vestigingen waren open voor TO GO, maar de gezelligheid die de zaken normaliter zo typeert hebben de medewerkers echt gemist. Gelukkig openen ook zij vanaf 1 juni om 12:00 uur weer de deuren voor het nuttigen ter plaat...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: