Streek Gastronomie Plein Venray

12 februari 2013 |
Streek Gastronomie Plein Venray<

Maak kennis met diverse lokale lekkernijen. Midden op het plein wordt er live gekookt door chefs van de volgende restaurants: De Heeren van Overloon, Culinair Creatief Ruud Welbers, Hoeve De Boogaard, De Zwaan, Tante Jet, De 3 Gebroeders, Restaurant Brienen aan de Maas, Restaurant Aubergine

Bijzondere streekproducten
Ondernemers die op zoek zijn naar bijzondere streekproducten uit Limburg en Brabant kunnen terecht op het Streek Gastronomie Plein tijdens de vakbeurs Horeca Inspiratie Venray.

18, 19 & 20 maart
Meer dan 145 standhouders, speciale beursacties en voorjaarsintroducties. Het is allemaal te ontdekken op 18, 19 en 20 maart in Evenementenhal Venray.
Wilt u gebruik maken van pure en eerlijke producten van eigen bodem? Op het Streek Gastronomie Plein Venray kunt kennis maken met diverse lokale lekkernijen. Te midden van het plein wordt er live gekookt door chefs van de volgende restaurants: De Heeren van Overloon, Culinair Creatief Ruud Welbers, Hoeve De Boogaard, De Zwaan, Tante Jet, De 3 Gebroeders, Restaurant Brienen aan de Maasen Restaurant Aubergine. Kom langs en proef de verrassende combinaties met streekproducten uit Limburg en Brabant.

Lindeboom en Heisterkamp
Daarnaast kunnen bezoekers kennismaken met bier-spijs combinaties van Lindeboom Bierbrouwerij en wijn-spijs combinaties van Heisterkamp Wijninkopers. Tijdens enkele proeverijen praten experts u bij over de kenmerken van de wijnen of bieren en hoe die in relatie staan tot passende ingrediënten en gerechten.



IJsmakerij
Een van de standhouders is Hoeve Willem III een ambachtelijke ijsmakerij waarvan het roomijs word bereid met verse melk en waarvan de vruchten afkomstig zijn van telers uit de regio. En Wagyu Farm, de eerste Europeaan met 100% raszuivere Wagyu laat u genieten van zijn vers vlees, vleeswaren en producten als bressaola, carpaccio en short ribs.



Ontdek tijdens Horeca Inspiratie Venray waarom juist Regio Venlo Hoofdstad van de Smaak 2013 is en maak kennis met de producent achter het streekproduct.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Café
Nedstede koopt vastgoed en exploitatie café De Vergulde Gaper in de Jordaan

Nedstede heeft het vastgoed en de exploitatie van café De Vergulde Gaper gekocht. Het beroemde café ligt middenin de Jordaan, aan de Prinsenstraat 30, op de hoek van de Prinsengracht. De Vergulde Gaper is geliefd onder zowel Amsterdamse locals als toeristen, niet alleen vanwege zijn...

Tech Coronacrisis
Horecaplatform Nocto biedt oplossing voor de anderhalvemetersamenleving

De horeca behoort tot één van de industrieën die zwaar getroffen is door COVID-19. Na 81 dagen gesloten te zijn geweest, mocht de horeca 1 juni weer open. Verschillende regels moeten dan wel worden nageleefd. Terwijl ongeduldig wordt gewacht op versoepelingen, komt Rotterdamse sta...

KHN Coronacrisis
Clubs & Nightlife bedrijven pleiten voor heropening per 1 augustus

De versoepelingen die vanaf vandaag ingaan, bieden voor veel sectoren weer enige ruimte om te ondernemen, maar voor de Clubs & Nightlife bedrijven is er nog steeds geen perspectief; zij moeten tot tenminste 1 september de deuren gesloten houden. Dit is niet langer uit te leggen. In Den Haag word...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Bezorgen van drankpakketten door horeca mag niet meer

Vanaf woensdag 1 juli mogen horecaondernemers in de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid geen drankpakketten, met daarin licht alcoholische dranken, meer bezorgen, zo lezen we op de website van De Gelderlander. Tijdens het hoogtepunt van de coronacrisis werd er voor de horeca een uitzondering gemaakt, m...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Economie Coronacrisis
Horeca positief over omzetverwachting, vooral logiesverstrekkers positief gestemd

In juni waren er voor de tweede maand op rij minder ondernemers in de op consumenten gerichte branches pessimistisch over de verwachte omzet, personeelssterkte en het economisch klimaat dan een maand eerder. Na het afkondigen van ingrijpende maatregelen tegen het coronavirus, werd in april per saldo...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: