Streek Gastronomie Plein Venray

12 februari 2013 |
Streek Gastronomie Plein Venray

Maak kennis met diverse lokale lekkernijen. Midden op het plein wordt er live gekookt door chefs van de volgende restaurants: De Heeren van Overloon, Culinair Creatief Ruud Welbers, Hoeve De Boogaard, De Zwaan, Tante Jet, De 3 Gebroeders, Restaurant Brienen aan de Maas, Restaurant Aubergine

Bijzondere streekproducten
Ondernemers die op zoek zijn naar bijzondere streekproducten uit Limburg en Brabant kunnen terecht op het Streek Gastronomie Plein tijdens de vakbeurs Horeca Inspiratie Venray.

18, 19 & 20 maart
Meer dan 145 standhouders, speciale beursacties en voorjaarsintroducties. Het is allemaal te ontdekken op 18, 19 en 20 maart in Evenementenhal Venray.
Wilt u gebruik maken van pure en eerlijke producten van eigen bodem? Op het Streek Gastronomie Plein Venray kunt kennis maken met diverse lokale lekkernijen. Te midden van het plein wordt er live gekookt door chefs van de volgende restaurants: De Heeren van Overloon, Culinair Creatief Ruud Welbers, Hoeve De Boogaard, De Zwaan, Tante Jet, De 3 Gebroeders, Restaurant Brienen aan de Maasen Restaurant Aubergine. Kom langs en proef de verrassende combinaties met streekproducten uit Limburg en Brabant.

Lindeboom en Heisterkamp
Daarnaast kunnen bezoekers kennismaken met bier-spijs combinaties van Lindeboom Bierbrouwerij en wijn-spijs combinaties van Heisterkamp Wijninkopers. Tijdens enkele proeverijen praten experts u bij over de kenmerken van de wijnen of bieren en hoe die in relatie staan tot passende ingrediƫnten en gerechten.



IJsmakerij
Een van de standhouders is Hoeve Willem III een ambachtelijke ijsmakerij waarvan het roomijs word bereid met verse melk en waarvan de vruchten afkomstig zijn van telers uit de regio. En Wagyu Farm, de eerste Europeaan met 100% raszuivere Wagyu laat u genieten van zijn vers vlees, vleeswaren en producten als bressaola, carpaccio en short ribs.



Ontdek tijdens Horeca Inspiratie Venray waarom juist Regio Venlo Hoofdstad van de Smaak 2013 is en maak kennis met de producent achter het streekproduct.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Achtergronden
Advies Belastingdienst aan horecaondernemers: verleng bijzonder uitstel van betaling

Is uw bijzonder uitstel van betaling afgelopen en kunt u nog niet aan uw nieuwe betalingsverplichtingen voldoen? Verleng dan uw bijzonder uitstel van betaling. Dat kan nog tot en met 30 juni. Afgelopen zaterdag ontvingen 60.000 ondernemers, waaronder uit de horecabranche, hierover een brief van de B ...

KHN Corona
KHN: uit eten met sneltest onbespreekbaar

De uitspraken van minister De Jonge over de rol van sneltesten in het openingsplan van het kabinet kunnen rekenen op stevige kritiek vanuit horecaondernemers. Zo wordt er mogelijk gesproken over versoepelingen, waarbij de horeca voor uit eten open mag met de inzet van sneltesten. Vooral het feit dat ...

Economie Achtergronden
CBS: relatief veel horecabedrijven opgeheven

In het eerste kwartaal van 2021 werden zo’n 30,2 duizend bedrijven opgeheven, ruim 9 duizend minder dan in hetzelfde kwartaal het jaar ervoor. Bij 85 procent van de opheffingen ging het om bedrijven met één werkzame persoon. Er werden 4,7 duizend bedrijven met meer dan é&e ...

Achtergronden Corona
Kan de horeca eigenlijk wel open als het weer mag?

Als de horeca op een gegeven moment weer open mag, dan is het nog maar de vraag of elke horecagelegenheid dat ook kan. BNR Nieuwsradio ging op onderzoek uit en deed daarbij ook navraag hij KHN. Bij veel ondernemers ontbreekt het op dit moment aan financiële middelen om personeel te betalen of v ...

Interview Longread
''Het terras openen heeft eigenlijk geen zin voor ons''

Andrea de Lange is eigenaresse van Brasserie Jansen in Zwolle. De terrassen mogen weliswaar weer gedeeltelijk open, maar zij koos ervoor haar terras gesloten te houden. Een weloverwogen keuze, zo blijkt. “Als je kijkt naar alle administratie en de opstartkosten die daarbij komen kijken, dan he ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Ronald Bakker (Bagels & Beans)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De CaféKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ge ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: