Streek Gastronomie Plein Venray

12 februari 2013
Streek Gastronomie Plein Venray

Maak kennis met diverse lokale lekkernijen. Midden op het plein wordt er live gekookt door chefs van de volgende restaurants: De Heeren van Overloon, Culinair Creatief Ruud Welbers, Hoeve De Boogaard, De Zwaan, Tante Jet, De 3 Gebroeders, Restaurant Brienen aan de Maas*, Restaurant Aubergine*

*Bijzondere streekproducten*
Ondernemers die op zoek zijn naar bijzondere streekproducten uit Limburg en Brabant kunnen terecht op het Streek Gastronomie Plein tijdens de vakbeurs Horeca Inspiratie Venray.

*18, 19 & 20 maart*
Meer dan 145 standhouders, speciale beursacties en voorjaarsintroducties. Het is allemaal te ontdekken op 18, 19 en 20 maart in Evenementenhal Venray.
Wilt u gebruik maken van pure en eerlijke producten van eigen bodem? Op het Streek Gastronomie Plein Venray kunt kennis maken met diverse lokale lekkernijen. Te midden van het plein wordt er live gekookt door chefs van de volgende restaurants: De Heeren van Overloon, Culinair Creatief Ruud Welbers, Hoeve De Boogaard, De Zwaan, Tante Jet, De 3 Gebroeders, Restaurant Brienen aan de Maas*en Restaurant Aubergine*. Kom langs en proef de verrassende combinaties met streekproducten uit Limburg en Brabant.

*Lindeboom en Heisterkamp*
Daarnaast kunnen bezoekers kennismaken met bier-spijs combinaties van Lindeboom Bierbrouwerij en wijn-spijs combinaties van Heisterkamp Wijninkopers. Tijdens enkele proeverijen praten experts u bij over de kenmerken van de wijnen of bieren en hoe die in relatie staan tot passende ingrediënten en gerechten.



*IJsmakerij*
Een van de standhouders is Hoeve Willem III een ambachtelijke ijsmakerij waarvan het roomijs word bereid met verse melk en waarvan de vruchten afkomstig zijn van telers uit de regio. En Wagyu Farm, de eerste Europeaan met 100% raszuivere Wagyu laat u genieten van zijn vers vlees, vleeswaren en producten als bressaola, carpaccio en short ribs.



Ontdek tijdens Horeca Inspiratie Venray waarom juist Regio Venlo Hoofdstad van de Smaak 2013 is en maak kennis met de producent achter het streekproduct.

Overig nieuws