Stella Artois op de glamourtour

24 januari 2013
Stella Artois op de glamourtour

Het Belgische biermerk Stella Artois pakt zijn nieuwe reclamecampagne groots aan. De brouwerij heeft de beroemde Amerikaanse fotografe Annie Leibovitz weten te strikken.

*Decadent bier*
Het biermerk pakt decadent uit met deze campagne, en dat is niet de eerste keer. Een reclameleus die werd gebruikt tussen 1982 en 2007 in het Verenigd Koninkrijk was "Reassuringly Expensive". Letterlijk vertaald betekent dat "geruststellend duur". Voor deze campagne werden verschillende filmregisseurs gevraagd. Ook adverteerde de brouwerij tijdens de Super Bowl XLV in 2011. De advertentietarieven voor deze Amerikaanse sportwedstrijd zijn enorm hoog. In deze reclame speelde de Amerikaanse acteur Adrien Brody een rol.

*Tijdloze schoonheid*
De foto’s werden onlangs vertoond op het Sundance Film Festival. De thema van de shoot is ‘Tijdloze schoonheid’, en de personages worden uitgebeeld door acteur Noah Huntley en model Tanya Ruban. Op de nieuwe reclamebeelden wordt het bier wederom in een chique setting geplaatst. Deze zijn "hier":http://www.stellaartois.com/lasociete/www/studio/index.php te bezichtigen.

~Marijn Brok~

Overig nieuws