Ruim 2.800 bezoekers HORECA 2011

30 november 2011 |
Ruim 2.800 bezoekers HORECA 2011<

Op 14 & 15 november was Autotron Rosmalen opnieuw de uitgelezen plek om in korte tijd een volledige update van de horecabranche te verkrijgen. Ruim 2800 bezoekers
hebben een bezoek gebracht aan het gevarieerde aanbod van bijna 100 exposanten.

Succesvolle derde editie
Met een spetterend beursprogramma en een bruisende sfeer kan gesproken worden over een succesvolle 3e editie. Opnieuw heeft de horecaprofessional zijn weg gevonden naar Autotron Rosmalen. De Brabantse horecavakbeurs heeft vele tevreden en positieve reacties opgeleverd. Kenmerkend voor de bezoekers van HORECA is het hoge aantal beslissingsbevoegden: ruim 76% bestaat uit eigenaars,
exploitanten, bedrijfsleiders en managers. Er is ook een grote verbreding in bezoekersdoelgroepen geconstateerd; zo worden de kookstudio’s, catering & traiteurs, sportaccommodaties en institutionele horeca goed vertegenwoordigd.

Informatie, trends en ontwikkelingen
De belangrijkste redenen voor een bezoek aan HORECA zijn het verzamelen van informatie, potentiële leveranciers ontmoeten en een overzicht van de laatste trends en ontwikkelingen te verkrijgen. Maar ook inspiratie opdoen en research naar nieuwe producten staan bovenaan het lijstje. Ruim 40 procent verwacht nu al producten aan te schaffen die zij op de beurs hebben ontdekt. De bezoeker beoordeelt de beurs op diverse punten als erg goed. Zo heeft 82% van de bezoekers de kwaliteit van de exposanten als goed ervaren en een erg goede en complete beursbeleving gehad.
HORECA stond ook dit jaar bol van de sfeervolle activiteiten. Zo kon men niet om De Proefcorner
heen, hier werd volop geproefd en ontdekt. Het (speciaal) Bierenplein was een grote publiekstrekker voor iedereen die kennis wilde maken met nieuwe bieren en merken. Maar ook de smakelijke demonstraties van topchefs Jeroen van Oijen en Pim Haaksman hebben de bezoeker geïnspireerd. De befaamde Brabantse Netwerkavond, voor exposanten en hun klanten, was ook dit jaar een gepaste en gezellige afsluiter van de eerste beursdag.

Tevredenheid
De tevredenheid van de deelnemers is terug te herleiden uit het feit dat meer dan de helft niet wil ontbreken op HORECA 2012. Zij hebben hun deelname direct op de beurs vastgelegd.

Vakbeurs HORECA in Rotterdam!
Op 16 & 17 april 2012 staat de eerste editie gepland van de vakbeurs in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Voor meer informatie en deelname mogelijkheden kunt u contact
opnemen met Mardjan Mohammadi via (0162) 408 997 of "mardjan.mohammadi@easyfairs.com"mailto:mardjan.mohammadi@easyfairs.com

De 4e editie in Rosmalen
Op 5 & 6 november 2012 staat de 4e editie van HORECA gepland in Autotron Rosmalen. easyFairs nodigt elke professional uit om deel te nemen aan deze vakbeurs.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Handhaving verbod rookruimtes horeca vanaf 1 april 2020

Vanaf 1 april 2020 zal het verbod op rookruimtes in de horeca worden gehandhaafd. Eind september werden in een uitspraak van de Hoge Raad al deze rookruimtes per direct verboden. De komende tijd kunnen horecaondernemers zich voorbereiden en heeft de NVWA de tijd om het toezicht in te richten. Blo...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Bier Interview Longread
Bierkenner Thomas Wijns over tapverlies en speciaalbieren

Welk bier heb je op de tap? Natuurlijk het ‘gewone’ pils, want dat is de nummer één en lekker doordrinkbaar, maar steeds vaker zien we dat cafés het aantal tapkranen uitbreiden om aan de vraag naar andere bieren te kunnen voldoen en ook restaurants hebben een steeds ...

Video
Video: spoken nemen café over

In dit café in Nottingham, dat ook nog eens op een oud gevangenisterrein staat, waren geesten rond. En dat terwijl Halloween aanstaande is. De eigenaar van de bar besloot de videobeelden eens goed te bekijken toen er op een dag flessen en eten op de vloer werden aangetroffen. De avond ervo...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: