Ruim 2.800 bezoekers HORECA 2011

30 november 2011 |
Ruim 2.800 bezoekers HORECA 2011<

Op 14 & 15 november was Autotron Rosmalen opnieuw de uitgelezen plek om in korte tijd een volledige update van de horecabranche te verkrijgen. Ruim 2800 bezoekers
hebben een bezoek gebracht aan het gevarieerde aanbod van bijna 100 exposanten.

Succesvolle derde editie
Met een spetterend beursprogramma en een bruisende sfeer kan gesproken worden over een succesvolle 3e editie. Opnieuw heeft de horecaprofessional zijn weg gevonden naar Autotron Rosmalen. De Brabantse horecavakbeurs heeft vele tevreden en positieve reacties opgeleverd. Kenmerkend voor de bezoekers van HORECA is het hoge aantal beslissingsbevoegden: ruim 76% bestaat uit eigenaars,
exploitanten, bedrijfsleiders en managers. Er is ook een grote verbreding in bezoekersdoelgroepen geconstateerd; zo worden de kookstudio’s, catering & traiteurs, sportaccommodaties en institutionele horeca goed vertegenwoordigd.

Informatie, trends en ontwikkelingen
De belangrijkste redenen voor een bezoek aan HORECA zijn het verzamelen van informatie, potentiële leveranciers ontmoeten en een overzicht van de laatste trends en ontwikkelingen te verkrijgen. Maar ook inspiratie opdoen en research naar nieuwe producten staan bovenaan het lijstje. Ruim 40 procent verwacht nu al producten aan te schaffen die zij op de beurs hebben ontdekt. De bezoeker beoordeelt de beurs op diverse punten als erg goed. Zo heeft 82% van de bezoekers de kwaliteit van de exposanten als goed ervaren en een erg goede en complete beursbeleving gehad.
HORECA stond ook dit jaar bol van de sfeervolle activiteiten. Zo kon men niet om De Proefcorner
heen, hier werd volop geproefd en ontdekt. Het (speciaal) Bierenplein was een grote publiekstrekker voor iedereen die kennis wilde maken met nieuwe bieren en merken. Maar ook de smakelijke demonstraties van topchefs Jeroen van Oijen en Pim Haaksman hebben de bezoeker geïnspireerd. De befaamde Brabantse Netwerkavond, voor exposanten en hun klanten, was ook dit jaar een gepaste en gezellige afsluiter van de eerste beursdag.

Tevredenheid
De tevredenheid van de deelnemers is terug te herleiden uit het feit dat meer dan de helft niet wil ontbreken op HORECA 2012. Zij hebben hun deelname direct op de beurs vastgelegd.

Vakbeurs HORECA in Rotterdam!
Op 16 & 17 april 2012 staat de eerste editie gepland van de vakbeurs in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Voor meer informatie en deelname mogelijkheden kunt u contact
opnemen met Mardjan Mohammadi via (0162) 408 997 of "mardjan.mohammadi@easyfairs.com"mailto:mardjan.mohammadi@easyfairs.com

De 4e editie in Rosmalen
Op 5 & 6 november 2012 staat de 4e editie van HORECA gepland in Autotron Rosmalen. easyFairs nodigt elke professional uit om deel te nemen aan deze vakbeurs.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Coronacrisis
Young Creators Group start HorecaTegoed

Om de horeca een hart onder de riem te steken, is Young Creators Group, een community voor jonge ondernemers en makers onder leiding van ondernemer Edwin de Jong, op eigen initiatief gestart met HorecaTegoed. HorecaTegoed is een initiatief waar je een gift aan jouw favoriete horecagelegenheid kunt g...

Coronacrisis
"Kabinet verlengt coronamaatregelen die gelden tot 6 april "

Het kabinet besluit aanstaande dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatregelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden en musea, worden dan verder besproken. Verschillende landelijke media, waaronder NU.nl en ...

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Achtergronden
Gratis download: De CaféKrant, maart 2020

Coronavirus of niet, De CaféKrant blijft je op de hoogte houden van het laatste nieuws - voornamelijk online - maar biedt je prachtige interviews en achtergrondverhalen in de krant zelf. Voor degenen die vanwege de gedwongen sluiting even niets om handen hebben, is dit een uitgave om naar uit...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: