Rob Baltus nieuwe regiovoorzitter van KHN Noord-Holland

9 maart 2018 | Thijs Jacobs

Op maandag 5 maart 2018 is Rob Baltus benoemd tot nieuwe regiovoorzitter van KHN Noord-Holland. Hij neemt de voorzittershamer over van interim voorzitter Hans Gort. Rob Baltus wil graag uitbouwen wat zijn voorgangers in gang hebben gezet. En daarbij nauw samenwerken met onze leden en stakeholders in de regio.

Hans Gort: “We zijn heel blij met de benoeming van Rob Baltus als onze nieuwe regiovoorzitter. Door zijn bestuurlijke ervaring weet Rob als geen ander dat de horeca constant in beweging is en dat we door een goede relatie met de lokale overheid invloed kunnen uitoefenen op de voor de horeca belangrijke thema’s.“

Rob Baltus: voorzitter met ambitie.

Rob Baltus exploiteert Restaurant-Uitspanning De Nadorst in Blokker en werd op 5 maart jl. gekozen als voorzitter in de regioraad KHN Noord-Holland. De Regioraad Noord-Holland bestuurt 24 KHN-afdelingen: van Texel tot Zandvoort, van Diemen tot Medemblik (met uitzonding van Amsterdam).

Rob Baltus: “Als voorzitter van KHN Noord-Holland wil ik de komende jaren zorgen voor korte lijnen binnen onze organisatie en bestuurlijk een frisse koers varen. Ik vind het belangrijk dat we tot één gezamenlijke visie komen met de kustbedrijven en de Westfriese KHN-afdelingen. Ook het contact met de provincie, toeristische organisatie Holland Boven Amsterdam (HBA) en de lokale bestuurders is van groot belang. Samen zorgen we ervoor dat de regio bruisend blijft voor bezoekers. Op het gebied van onderwijs wil ik me graag hardmaken voor een opleiding gastheer-entertainer. Horeca is vermaak en de mensen die er werken zijn de entertainers, dus draag zorg voor een goede opleiding op niveau die aansluit bij de hedendaagse praktijk.”

De uitbreiding van verschillende samenwerkingsverbanden in Noord-Holland staat boven aan het lijstje van Rob Baltus. “Alleen door samen te werken, worden we als horecabranche sterker.”

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Cocktails
Wordt Tess Posthumus beste bartender ter wereld?

Voor het derde achtereenvolgende jaar maakt Tess Posthumus kans op de titel ‘International Bartender of the Year’. Daarnaast is de bar Flying Dutchmen Cocktails, die ze begin dit jaar samen met Timo Janse opende genomineerd in de categorie 'Best New International Cocktail Bar'. V...

Achtergronden Tech
Kok op vakantie dankzij keukenmanagementsysteem

De kok kan eindelijk weer eens op vakantie. Niet omdat hij de keuken sluit, maar vanwege de vlekkeloze keukenoperatie, mogelijk gemaakt door een systeem dat het keukenmanagement stroomlijnt. De meeste chefs die ermee werken willen niet anders meer, merkt Arjan Mul op. Arjan is dealer van unTill K...

Advertorial
Fonte Frappés: veganistisch, minder zoet en razend populair

Als horeca ondernemer ben je steeds op zoek naar een hogere omzet en rendementmakers. Frappé is zo’n rendementmaker. Profiteer van de bekendheid en populariteit die de Frappuccino van Starbucks door de jaren heen heeft opgebouwd. De Frappuccino is een espresso, ijsklontjes, melk, suiker...

Achtergronden Wijn
Vrouwen genieten meer van wijn dan mannen

Vrouwen genieten meer van wijn dan mannen, zo blijkt uit onderzoek van wetenschappers van de Polytechnische Universiteit van Madrid. Zij kwamen tot deze conclusie nadat 280 vrijwilligers een blinde smaaktest hadden gedaan. Hierbij moesten zes wijnen geproefd worden, zo lezen we op hln.be. Gelukza...

Columns Achtergronden
Column: maak van het WK gewoon een ander feestje

Het WK Voetbal is binnen de horeca taditioneel het domein van de cafés. Jammer dat onze mannen er dit keer niet bij zijn, maar dat is natuurlijk geen reden om het feest aan ons voorbij te laten gaan. En met al die mensen met buitenlandse roots in Nederland zijn er genoeg mogelijkheden om toch...

Koffie & thee Internationaal
Mondiale koffiesector gebouwd op drijfzand

Terwijl grote fusies en overnames de toon zetten in de koffie-industrie en investeerders miljarden euro’s steken in het eindproduct, verkeert de koffieproductie in zwaar weer. Dit raakt de waarde en economische perspectieven in de hele keten, van koffieboer tot consument. Als het inkomen van b...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: