Rob Baltus nieuwe regiovoorzitter van KHN Noord-Holland

9 maart 2018 | Thijs Jacobs

Op maandag 5 maart 2018 is Rob Baltus benoemd tot nieuwe regiovoorzitter van KHN Noord-Holland. Hij neemt de voorzittershamer over van interim voorzitter Hans Gort. Rob Baltus wil graag uitbouwen wat zijn voorgangers in gang hebben gezet. En daarbij nauw samenwerken met onze leden en stakeholders in de regio.

Hans Gort: “We zijn heel blij met de benoeming van Rob Baltus als onze nieuwe regiovoorzitter. Door zijn bestuurlijke ervaring weet Rob als geen ander dat de horeca constant in beweging is en dat we door een goede relatie met de lokale overheid invloed kunnen uitoefenen op de voor de horeca belangrijke thema’s.“

Rob Baltus: voorzitter met ambitie.

Rob Baltus exploiteert Restaurant-Uitspanning De Nadorst in Blokker en werd op 5 maart jl. gekozen als voorzitter in de regioraad KHN Noord-Holland. De Regioraad Noord-Holland bestuurt 24 KHN-afdelingen: van Texel tot Zandvoort, van Diemen tot Medemblik (met uitzonding van Amsterdam).

Rob Baltus: “Als voorzitter van KHN Noord-Holland wil ik de komende jaren zorgen voor korte lijnen binnen onze organisatie en bestuurlijk een frisse koers varen. Ik vind het belangrijk dat we tot één gezamenlijke visie komen met de kustbedrijven en de Westfriese KHN-afdelingen. Ook het contact met de provincie, toeristische organisatie Holland Boven Amsterdam (HBA) en de lokale bestuurders is van groot belang. Samen zorgen we ervoor dat de regio bruisend blijft voor bezoekers. Op het gebied van onderwijs wil ik me graag hardmaken voor een opleiding gastheer-entertainer. Horeca is vermaak en de mensen die er werken zijn de entertainers, dus draag zorg voor een goede opleiding op niveau die aansluit bij de hedendaagse praktijk.”

De uitbreiding van verschillende samenwerkingsverbanden in Noord-Holland staat boven aan het lijstje van Rob Baltus. “Alleen door samen te werken, worden we als horecabranche sterker.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Café
Nedstede koopt vastgoed en exploitatie café De Vergulde Gaper in de Jordaan

Nedstede heeft het vastgoed en de exploitatie van café De Vergulde Gaper gekocht. Het beroemde café ligt middenin de Jordaan, aan de Prinsenstraat 30, op de hoek van de Prinsengracht. De Vergulde Gaper is geliefd onder zowel Amsterdamse locals als toeristen, niet alleen vanwege zijn...

Tech Coronacrisis
Horecaplatform Nocto biedt oplossing voor de anderhalvemetersamenleving

De horeca behoort tot één van de industrieën die zwaar getroffen is door COVID-19. Na 81 dagen gesloten te zijn geweest, mocht de horeca 1 juni weer open. Verschillende regels moeten dan wel worden nageleefd. Terwijl ongeduldig wordt gewacht op versoepelingen, komt Rotterdamse sta...

KHN Coronacrisis
Clubs & Nightlife bedrijven pleiten voor heropening per 1 augustus

De versoepelingen die vanaf vandaag ingaan, bieden voor veel sectoren weer enige ruimte om te ondernemen, maar voor de Clubs & Nightlife bedrijven is er nog steeds geen perspectief; zij moeten tot tenminste 1 september de deuren gesloten houden. Dit is niet langer uit te leggen. In Den Haag word...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Bezorgen van drankpakketten door horeca mag niet meer

Vanaf woensdag 1 juli mogen horecaondernemers in de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid geen drankpakketten, met daarin licht alcoholische dranken, meer bezorgen, zo lezen we op de website van De Gelderlander. Tijdens het hoogtepunt van de coronacrisis werd er voor de horeca een uitzondering gemaakt, m...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Economie Coronacrisis
Horeca positief over omzetverwachting, vooral logiesverstrekkers positief gestemd

In juni waren er voor de tweede maand op rij minder ondernemers in de op consumenten gerichte branches pessimistisch over de verwachte omzet, personeelssterkte en het economisch klimaat dan een maand eerder. Na het afkondigen van ingrijpende maatregelen tegen het coronavirus, werd in april per saldo...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: